-
Kim ne derse desin Kurban Türkiye'deki bu piyasayla kıyaslayınca çok kaliteli bir grup. Manga'yla kıyaslamak bile saygısızlıktır.
-
bence de en iyi grup ve anarshist le birlikte çok popüler olmasın sonu mvö ye benzemesin diye dua da ediyoruz...ama sırf yeniler ve bizim beğenmediğimiz -gerçi özenti olmalarıda büyük bi pay ama- müzikleri yapıyolar diye manga yı önyargıyla ezmek hiçte haklı bi tutum değil.. yoksa getirin bilimum harbi rockcıyı kalıbımı basarım hepsi kurban der...
-
Manga' yı Mimar Sinan da boşuna yumurta yağmuruna tutmadılar.vardır bir sebebi.
-
yaa sonuçta rock piyasası ortalığın kızışacağı belliydi zaten.... BEn iki grubuda seviyorum ama ben de Mİmar Sİnan daki olaylardan memnun değilim, saygısızlık beğenmiyorlarsa gitmeselerdi konsere... Bi üniwersiteye yakışmayan hareketler manga da bu olaylardan çok etkilenmiş siteyi açıp okuyabilirsiniz gerçekten yaptıkları çok saçma... Manganın müzik klaitesi ortada hiçdeğilse bazı gruplar gibi(bilirsiniz kimden baahsettiğimi)çıkıp playback söylemiyorlar
-
kurban bencede eski toprak.ben mangayı sevmem.basit geliyor ama..
sunu okuyun bi ::
blue jean adlı dergıde kurbanın roprtajında su yazıyordu :
'' her plakcı manga gıbı grup arıyor..bırkere manga tektır.kımse onun gıbı olamaz..bu yuzden saygı duyulması lazım mangaya ''
pekısızce bunu dıyen kurban orada show ıcınmı tartısma yaptı..
bence mangada bıseyler yaptı...
-
haha:)) manga daha yeni yetme 1 grup.ama sağlam çıkış yaptı.ama kurban yıllanmış artık.kurban yani adı üstünde!
-
ohh ne güzel.laf soksunlar birbirlerine.
rekabet artsın, piyasa canlansın, iyi olan kazansın
-
yıllanmıs lafı cok sacma manga kurbanın tırbagı olamaz..
o zaman nıye muzık hayattır demısler..
soyle deselerdı : muzık 2 yıllık bısey sonra eskır ...
ona bakarsan metallıca ıron maıden bunlar ne o zaman hurda arabasının ıcındekı anten parcalarımı
-
offffffffffffffffffff
-
Kurban'ı hiç sevmezdim zaten birkaç parçası dışında , nefret etmeye başladım şimdi...Manga'yı sever miyim sevmem , hatta ıslak meşeyle bi güzel sopa çekmek isterim heriflere...
Ama bu herifin açıklamalarına ne demeli ? Sen sanatçı adamsın , kendi müziğini yap ; istersen "uygun" bir dille eleştir karşındakini...Ama ne demek "biz yorarız , onlara birşey kalmaz vs vs." la havle vela kuvvete...