Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ŞOK!!!!!!!! ŞOK!!! KURBAN Manga Televizyonda Kapıştı !!!!!!

• yeşilsincap • 5 Haziran 2005 23:04 • #470832
    arkadaşım noolur ya bole tıkanmaz ki duyu organları? ya noolmadı ki? popüler kültürün kulu oldu... yalansa yalan de şimdi ya ben bunu yazarken acı çekiyorum ama bu bole:((
  • yeşilsincap • 5 Haziran 2005 23:07 • #470834
    olmaz.. yani olsa iyi olur ama gerçekci olalım.. olmaz:(
  • Ktulu • 6 Haziran 2005 01:24 • #470874
    Ben de izledim o röportajı...

Bu arada Deniz diğer gruplarıda eleştirdi biz sahneye çıkınca Türk grupları ezeriz dedi..Bizden sonra sahne alacak grubada açıkçası Kolay gelsin biz seyirciyi yorarız onlara bırakırız dedi..

O sorunun cevabını Manga'yla tartışmalarıyla alakası olmayan bi kısmında söyledi röportajın. Yani spiker sordu siz kendinizi sahneden nasıl görüyosunuz gibi bişey. Onlar da ona cevap verdiler.

Hemen hemen senin yazdıkların röportajın tamamı zaten nerdeyse. Yalnız benim de eklemek istediğim birşey var. Sanırım bu tartışmanın en önemli noktası. Bence de Deniz'in sonuna kadar haklı olduğunu gösteren can alıcı nokta:

Deniz: "Biz Manga'yı sing your song yarışmasında izledik. O 2. oldukları yarışmada. Ordaki 'Manga' çok güzel bi mangaydı. çok güzel soundlar vardı. Bariz rock yapıyolardı. Rock müziği hissedebiliyodunuz. Ama şmdiki Manga öyle değil. Neden böyle? Şimdi çıkıp da biz rock yapıyoruz demesinler. O yarışmada o vokalistin ağzından ateş çıkıyodu resmen. Böğürüyodu resmen. Şimdiki vokale bakın bi de. Rock değil bu. Nu-metal de değil"

Olay budur. Adam resmen hislerime tercüman oldu :D

Annem çağırmıştı bak TV'de ne var diye. Dedim bugün garajda çok olay olucak :)))))

Ama beklediğimden az tepki geldi. Sanırım artık tepkilerin haklılığı da bi şekilde ortaya çıkıyor diye...

Neyse yine de karar kamuoyu'nun. Zaten hep öyleydi ama insanlar Manga'yı çekemediklerini sandılar falan bazılarının... O insanlar direkt bir müzisyen ağzından bu lafları duyunca zaten anlıycaklardır neyin ne olduğunu, kimin neden hangi tepkiyi verdiğini..
  • MORVEÖTESİ1995 • 6 Haziran 2005 09:21 • #470889
    mvö herzamanki mvödür!!!mvö deismedi....sevenleri deisti...iste bunu sak1n birbirine kar1st1rmay1n...mvö nün hayran kitlesi gitgide irençlesiyo...olay budur mvö ye bisey olmam1st1...ufak görünen asl1nda çok büyük olan ayr1nt1lara dikkat edelim lütfen!!!!..........
  • karete • 6 Haziran 2005 09:34 • #470894
    bizene ne dediyse dedi direk dedikodu kazanı oldu.. bu buna böyle diyo, o ona şöyle diyo televole gibi adamsınız
  • luthieen • 6 Haziran 2005 13:19 • #470925
    bence de magazin almış yürümüş ya..zaten manga ve kurban neyi paylaşamıyo anlamamıştım burda ne paylaşılamıyo hiç annamadım..ikisinin de dinleyeni kendine kardeşim..3 yıl severek dinledik ankarada mangayı,hiç bukadar patlıycakları geçmezdi aklımdan ama helal olsun..gereksiz fanatizme de sürekli eleştirmeye de gerek yok bence..
  • PreNseS_ • 6 Haziran 2005 14:00 • #470932
    Zaten buraya yanlış aktarılmış.Kurban ın "Manga rock mı yapıyo,alternatif rock mı yapıyo,ne yapıyo manga?" sözüne karşılık Manga "ya niye bukadar konu oluyo bizim ne tür müzik yaptığımız,kimisi diyo nu metal,kimisi rock mı yapıyo.Ya biz birşey demiyoruz ki, şu deyip bu deyip sınırlamak istemiyoruz ama evet söylerken rock hissediyoruz,rockla büyüdük ve müziğimiz rock mıdır rocktır.niye bu kadar konu oluyoki millete abi?"diye cevap verdi.nu metal yapıyoruz filan demedi yani.Hem de gerçekten de kime ne ya ne müzik yaptıklarından,rock diyolarsa en iyi onlar bilir ne tür müzik yaptıklarını.ayrıca tecrübeli denilen bi grub yani kurban bu tür sataşmalara girecek kadar niye alçalıyor anlamadım.
  • souls_for_rent • 6 Haziran 2005 14:22 • #470938
    televole gibi adamsınız

bir de pazar magazin vardı ya...o n'oldu?!

• eozsoyeri • 6 Haziran 2005 16:31 • #470966
    iide manga kim? muhahahahahaha
  • lp_girl • 6 Haziran 2005 17:13 • #470972
    ya cidden böyle bir olay oldu mu ne yaık ben bugün değil aslında dün öğrendim olayı!!ama malesef izleyemedim:((
    ama olaya bakıyorum KURBAN haklı!cidden haklı!!
    ama açıkcası manga nın ses çıkarmaması çok hoş...
    bazı arkadaşlar KURBAN'ın bu kavgadan reklam amaçlı birşeyler planladığını düşünüyorlar:(öyle düşünmeyin KURBAN'ın reklama ihtiyacı yok adamlar işini mükemmel yapıyorlar:))
    kurban dolu günler:))