Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ŞOK!!!!!!!! ŞOK!!! KURBAN Manga Televizyonda Kapıştı !!!!!!

• Holy_Bastard • 5 Haziran 2005 18:13 • #470770
    blue jean adlı dergıde kurbanın roprtajında su yazıyordu :
    '' her plakcı manga gıbı grup arıyor..bırkere manga tektır.kımse onun gıbı olamaz..bu yuzden saygı duyulması lazım mangaya ''

O röportajda tam olarak öyle demiyordu aslında...Ben Yüxexes'ten okudum gerçi ama fark ediyo anlamları...Benim okuduğumda şöyle diyordu:
    'Manga gibi müzik yapın diyorlar.Bi kere Manga orijinal olsa taklit edilmez ki!'
    Manga'nın hayranı değilim ama yumurta olayı ayıp cidden...Ayrıca Kurban'ı tek geçerim...

Sevmesek bile biraz saygı lütfen!!!
  • likablegirl • 5 Haziran 2005 18:13 • #470771
    Ya bence Kurban nın bi tarafları fena halde kalkmış. Yenilere gaz verip, öneriler tavsiyeler vereceklerine , daha da yıpratıyorlar. Ne bileyim daha efendi olmalarını beklerdi. Resmen polemik yaratmaya çalışmış adamlar. Manga özenti falan ama efendiler en azından..
  • Holy_Bastard • 5 Haziran 2005 18:43 • #470773
    Manga özenti falan ama efendiler en azından..

Ya ben buna katılmıyorum aslında...Tamam müzikleri Linkin Park'ın müziğine benziyo ama zaten o tür bi müzik yapan bi grubun çok seçeneği olamaz ki müzikal açıdan bence...Biraz daha sert olsaydı da tahminen Papa Roach özentisi bu grup derlerdi...
  • a_lost_soul • 5 Haziran 2005 19:20 • #470774
    Manga özenti falan ama efendiler en azından..

Ben de bu lafin dorgru olduguna çok fazla inanmiyorum.Çünkü bence Manganin efendiligi söylüyecek laflarinin olamams1ndan kaynaklaniyo.Kaset çikmadan önce bir konserde dinlemistim kendilerini alt guruptular ama güzel çaliyorlardi,güzel söylüyorlardi.
    "Bunlar kim acep güzel müzik yapiyolar" falan demistim.Ama o klip bütün olay1 bitirdi.Bence Manga da adam gibi müzik yapmak istiyo ama piyasa kaygisiyla yapamiyo.O yüzdendir sus pus oturmalari.
    Kurbanin onlari ezmeye çalgini sanmiyorum" bakin gençler yolunuz yol degil,sizin karsilastiginiz zorluklarla biz de karsilastik ama hala istedigimiz muzigi yapabiliyoruz.Geç olmadan kurtarin kendinizi piyasadan" demek istemislerdir...
  • likablegirl • 5 Haziran 2005 19:48 • #470779
    o Zaman çok sert diyorlar Manga özenti bence ... Ve iyi kopya çekiyorlar bitti rüya bkz; mvö uyan . Kurban a gelince kaliteli müzik yaptıkları bir gerçek ama bu onlara en iyi biziz herşeyi biz biliriz havası getirmiş. Üstte yazılanlardan bu çıkıyor bence..
  • MORVEÖTESİ1995 • 5 Haziran 2005 20:06 • #470780
    bi dakka bi dakka neden sonu mvö ye benzemesin??mvö ye noldu kii??
  • superman • 5 Haziran 2005 22:26 • #470809
    "Bu 2 grupta çoktan sizin POPÇU diyerek aşağılamayı çalıştığınız ama aslında aşağılamaya çalıştığınız şeyin "MAGAZİNEL MÜZİK" olduğunu bilmediğiniz gruplardan olmuşlar geçmiş olsun ...

Sanatçı, "müzisyen değil", sanatçı, işini yapar ve onun yorumunu halk yapar. Ota boka sataşmaz, laf atmaz. Kemik kitle, cart & curt hepsi magazinel savaştır. Farklı gibi görünmeye çalışıp aynı yola farklı kulvardan hizmettir.

Bu 2 grup yakında manken şarkıcılar gibi atışrsa hiç şaşmam. Aynı kültür seviyesini farklı tarz ve kulvarlarda sergiliyorlar. Yazık!"

katılıyorum.

böyle konu olur mu
    benden roger glover olur mu
  • hEaMogLoBiN • 5 Haziran 2005 22:31 • #470814
    haklısın abi.
  • punk_girl_punk • 5 Haziran 2005 22:42 • #470817
    Onlar tartışacaklarına bir çözüm yolu arasınlar nasıl düzelüicez biz die kurbana lafım yok ama mangadan böğğ geldi
    p_L_a_C_e_B_o
    sevgilerimle
  • sK8eI2 • 5 Haziran 2005 22:51 • #470823
    Şimdi manga da saygısızlık yapmadı yani.Haklarını yemeyin.Efendi adamlar.Kurban'ı da severim ama bence Deniz'in laf atmaması lazımdı.

İki grup da müziğine baksa ve manga da eskisi kadar sert olsa iyi olmaz mı???