Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ŞOK!!!!!!!! ŞOK!!! KURBAN Manga Televizyonda Kapıştı !!!!!!

• beloist • 6 Haziran 2005 17:18 • #470974
    valla iki grubda beğenmiyorum ikiside reklam yapmaya çalışıyolar bence
  • betr_ayal • 6 Haziran 2005 17:32 • #470982
    nerde kapıştılar ben pazar sabah gördüm bir kanalda hatırlamıyorum hangi kanaldı ayten alpman falan vardı ama benim gördüğümse eğer kapışmadılar orda kurban manga hakkında şey dedi 3 yıl önce falan mangayı show tvde çalarken görmüş çok beğenmişler kim bunlar falan demişler ama manganın albümünü yetersiz bulmuşlar müzikal açıdan sadece rock kitlesini değil pop kitlesinide çekmeye çalışıyolar dedi kurban soundlarını hafifletmişler herkese ulaşmak için ticari kaygı güdüyorlar eskiden böyle değillerdi dedi kurban ayrıca mor ve ötesiyle dumanı beğendiklerini söyledi, mangada kurban en köklü rock grubudur dedi türkiyedeki demekki bizim albümümüzü derinlemesine incelemişler ve beğenmemişler dedi
  • betr_ayal • 6 Haziran 2005 17:33 • #470985
    nerde kapıştılar ben pazar sabah gördüm bir kanalda hatırlamıyorum hangi kanaldı ayten alpman falan vardı ama benim gördüğümse eğer kapışmadılar orda kurban manga hakkında şey dedi 3 yıl önce falan mangayı show tvde çalarken görmüş çok beğenmişler kim bunlar falan demişler ama manganın albümünü yetersiz bulmuşlar müzikal açıdan sadece rock kitlesini değil pop kitlesinide çekmeye çalışıyolar dedi kurban soundlarını hafifletmişler herkese ulaşmak için ticari kaygı güdüyorlar eskiden böyle değillerdi dedi kurban ayrıca mor ve ötesiyle dumanı beğendiklerini söyledi, mangada kurban en köklü rock grubudur dedi türkiyedeki demekki bizim albümümüzü derinlemesine incelemişler ve beğenmemişler dedi
  • seventh_exit • 6 Haziran 2005 19:48 • #471016
    ben de izledim tartışma olayını. kurban görünüşte haklı olabilir ama manganın canlı perfomanslarını izlemedikleri belli. koserlerde kornu mükemmel yorumluyolar. gangsta's paadise'nin cover'ı ise mükemmel. albüm gerçekten piyasa olma adına yapılmış bi malzeme. ama onlar canlı performans grubu. kendileri böyle söylüyo.
    ayrıca deniz'in dediği şuydu

"ben 3 sene önce televizyonda izledim mangayı. dj süper duyuluyodu. gitarlar gümbür gümbürdü. vokal kuscakmış gibi bağırıyodu. çocuk kan kusuyodu. kim bunlar ya dedim kendi kendime harika müzik dedim. ama bugünkü mangayla alakası yok. gerçek manga o zamanki mangaydı. alternatif rock mı şimdi manga. değil.albümde ben bunlar gibi bişey duymadım. davul yok ki zaten " dedi.

fermansa kısaca " rock bumudur değilmidie tartışılması saçma bişey. biz rock dinliyoruz. içimizde hissediyoruz rock'ı. biz rockla büyüdük rockla yetişiyoruz. ha biz zamanında okulu ekip istanbula heavy metal konselerine kaçmış adamlarız. biz türkiye'ye çıkıp ta şunu demedik. biz yeni bi tarz getiriyoruz türkiyeye. çok sert bi albüm yapcaz. acayip sert bişey olcak. demedik. abi biz sadece bi albüm yaptık ya. lütfen yani"

burdan da belli oluyor ki deniz onların canlı performanslarını izlememiş. ki deniz'de kabul etti hasta ruhlu bi adam olduğunu. laf etmek bize mi düşer???kendi kendine laf attı.. ama manga her zamanki mütevaziliğiyle olaya noktayı koydu. kültürlü insanların hali de bi başka oluyo. rock piyasasının en genç yaş ortalamalı grubu onlar. ve yeni çıktılar. tarzlarıda farklı. daha iyi malzeme olunur mu bi kavga için.... budur abi.
  • Metalitan • 6 Haziran 2005 19:52 • #471017
    ooohhhhhhh bea!en sonunda birileri şu manga salaklarına bişey dedi bea.rahatladım yahu.zaten manganın bateristi varmı yokmu belli değil.kendi karaktersizliğini enstrümanada yansıtmış.
  • seventh_exit • 6 Haziran 2005 19:59 • #471019
    ne diyosun sen ya? şarklarını ezbere bilmisem, afedersin küfredip gezsem konserlerine de gitmesem ben de öyle diyebilirdim. ama onları canlı izle. konsee git. gerçekten iyi ve kaliteli müzik yapıyolar. iyi çalıyolar. senin dinlediklerin kimler ki...
  • eTSuLu_aLBiNo • 6 Haziran 2005 20:19 • #471020
    ya madem konserde süoper bunlar albüm çıkarmasalarmış.konserde farklı albümde farklı grup mu olur.saçmalık.
    alın size taş gibi kurban.adamlar gidip mangayı tekme tokat dövseler haklılar.
  • svenf-g-englar • 6 Haziran 2005 21:15 • #471033
    Manga gelmiş geçmiş en kötü gruplardan başında geliyor bence..Kurban her zaman sevmişimdir..
  • Kaiser • 7 Haziran 2005 01:10 • #471072
    yaaaşimdi
    yukarda topiği ben açtım yazdımda
    ama kurban yeni grupları desteklemiyor demek çok saçma
    Direc-t yi kim çıkardı
    De-ja-vu şuan kimle takılıyor

Kurban yeni gruplara bence destek oluyor bilmeden atlayan arkadaşların bilgisine biraz OKUMALI dergi gazete en kötü internet var demi...

Tartışma zaten kaset sesi
    Kasette manga davul sesi yok arkadaş bu gerçek şimdi
  • Maymuz • 7 Haziran 2005 14:35 • #471183
    Budur! Bravo Gokhanmuh,katılıyorum... Kurban sanki gruplar üstü, son derece politik ve rockın altını dolduran bir grup da başkalarını aşağılıyor! Kitle peşinde değilsin madem KRAL TV'ye NE HALT ETMEYE ÇIKIYORSUN??? EFENDİM? Sözünü ettiği sağlam kitlenin tek bir elemanı bile seyretmiyor o çöp TV'yi...

Şunu söylemeliyim! Kurban'ın müziğini seviyorum, mangayla hiç işim olmaz.. Ama Kurban'ın içi boş kabadayılıkları da üfürükten teyyaredir, anlamsızdır, yüzüne bakılmayacak bir saçma duruştur.