Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ŞOK!!!!!!!! ŞOK!!! KURBAN Manga Televizyonda Kapıştı !!!!!!

• mor_ve _ötesi • 7 Haziran 2005 19:40 • #471269
    kurbana bir laf söylemek ayıp olur..haklıdır da..ama böyle bir polemiğe girip insanlar önünde kendilerini az da olsa düşürmeselerdi keşke..mangayı takdir ettim ama..soğukkanlılıkla dinleyip ağır konuşmamışlar..zaten ağır konuşamazlardı ister istemez herkesin altında ezilirlerdi zaten ama keşke kurban da ezmeseydi bu kadar..

Bu arada manganın şarkıları güzeldir ama taklitçiliklerini ve şarkılardan çalıntılarından dolayı soğuma vardır bende..kurban haklıdır,kurban gibi bir grubun mangadan daha az satması üzücü bir şeydir ama toplumumuz böyle işte..elden gelen bir şey yok..yine mor ve ötesi ni soktun işe diyeceksiniz ama örnek vermek istiyorum kurbanın solisti kızların dikkatini çekecek kadar (yanlış anlaşılmasın çirkin felem demiyorum) yakışıklı olsaydı şimdi mor ve ötesinde olan haruncu takımı gibi, kurbanda da denizci takımı olacaktı ve midenizi bulandıracaklardı..konserlerde 'deeeniiiyz!!' diye bayılanlar olacaktı..işte bu yüzden albümü böyle ezik insanlar kurbanın dinleyicileri almamakta..manganınsa cemci ve fermancı kitlesi yani hayranları albümü almakta..aslında şimdiye kadar kurban dinleyicileri şanslılardı kral tv ye çıkana kadar yani..yakında özenti kurbancılar çıkacak..çıkmadan gidin grup üyeleriyle bağınızı güçlendirin :D sonra ulaşamayacaksınız bunlar yüzünden..
  • nazmiyyeaah • 7 Haziran 2005 21:08 • #471280
    Rock ikiye ayrıldı bile
    1.Kitle büyüten Popüler Rock grupları
    2.Sağlam Tayfası olan gerçek rock grupları

ha şunu bileydiniz...

sonuçta Ha kaka Ha pohhh
  • imsomniac • 7 Haziran 2005 22:41 • #471300
    zagada playback yapmıştı manga bi kaç şarkıya.. ki başka programlara çıkmışlarsada yapmışlardır.. (mangayı severim o ayrı..)
  • Çektir git • 7 Haziran 2005 23:26 • #471316
    dogruda kanka k1tleye oynanmazsa grublar duyulcakk1 bosuna ayr1lma d1ye b1 soz konusu yok...mesela ben kurban1n kl1b1n1 h1c kralda gormed1m destekl1yenler sadece b1zler yan1 d1nley1c1ler....
  • Kaiser • 7 Haziran 2005 23:40 • #471323
    bende aga
    ama çıkıyormuş
    sanırım KRAL izlemiyorum ondan olsa gerek

Ben POGO yapabileceğpim her müziği dinlerim o kader ülennn
    neyse polemik değişmiş biz aslında burda MANGA - KURBAN tartışıyoruz

oysa deniz prodüktörlere köpek olunduğunu anlatmaya çalıştı TÜRKÇE yani....
    Bencede böyle prodüktörler unkapanındaki krolar ROCKa bulaştı sonumuz hayrolsun satıyorya albümler..
  • Çektir git • 7 Haziran 2005 23:45 • #471326
    ya sen1n hakl1 yan1n var dogru adamlar class1c calmay1 b1lmez ben rockc1 olcam d1ye soradan doner ama fossss...:( ?? ):
  • seventh_exit • 8 Haziran 2005 13:15 • #471438
    abi biz kurban kötü çalıyo mu dedik. hayır harikalar. mangadan da iyi çalıyolar yani .. ama deniz'in dedii ne biz süperiz bizim gibisi yok. bilmem ne..... denir mi bu ya.. insan mütevazi olur biraz. adamlar sadece albüm çıkardı ya.... nie kızgınsınız anlamıyorum. içlerinden geleni yapıyolar onlar. kimden kimlerden etkilenmişlerse etkilenmişler. onların yaptığı işi herkes sevmek zorunda değil. ama sevenler var kapı gibi.. hiç olmazsa burunları on metre havada değil.
  • JackSparrow • 8 Haziran 2005 14:19 • #471451
    Eğer Kurban'ın mantığı ile yaklaşırsak..

Pentagram, Morbid O., Crossfire'da Kurban'ı bu piyasada ezer geçer o zaman.. Çünkü eline Cd çalar alan 15 yaşındaki bir yeni rock dinleyicisi Kurban'ı dinliyor.. Ama bu saydığım türk gruplarını dinlemiyor.. Bize görede Kurban piyasya yönelik sert müzik yapıyor..

Ama bu saydığım grupları dinlerseniz özellikle canlı sonrasında Kurban'ı izlemeye gittiğinizde Lise'li bir grubu izliyor kadar zevk alırsınız..

Tavsiye edeyim.. Crossfire bu sene Rock Republic'te çıkıyor.. Gidin ve görün Slayer ile kapışacak kalitede bir grup izlemiş olursunuz.. Sonra bu yaz Kurban'ın çıktığı aktivitelere gidin ve görün bakalım nasıl çalıyorlar..
  • BloodyBlossom • 8 Haziran 2005 18:01 • #471491
    kurbanı sewerim. adamlar harbiden çıkıp kütür kütür müziklerini yapıyorlar. mangayı çöpe atmaya bile layık göremem.adamlar sing your song a çıktıkları zamanlar iyiydi harbiden. ama bence bu işte en büyük suç prodüksiyon şirketlerinin. piyasa olsun tutulsun diye adamlar parçayı komple değiştiriyor bu sefer parçanın sahibi bile parçayı tanıyamıyor. bunu yapmalarına grupların izin wermemesi lazım bence. rock weya rock ın türevleri ticari amaç gözetilerek yapılmamalı diye düşünüyorum. en sağlam gruplar da underground gruplar. kim ne derse desin bu konuda herkesin görüşüne saygılıyım.
  • Kaiser • 9 Haziran 2005 01:15 • #471582
    jack dediğin grubuda severim abi
    ÇOK iyidir ama
    bence KURBANLA aynı değil tarzları bence farklı gibi ama ...