-
Deniz bana Kız arkadaşımmı??Yoksa amfim mi deseniz ben amfimi seçerim ben ROCK"a aşığım dedi
O 6,000$ anfi bende olsa ben dünyalar1 degismem valla...
-
kurbanla aşık atamaz onlar.kurban heryerde ezer.kurban dinleyen müzik dinler.manga dinleyen abuk subuk şeyler dinler.kurban bir numara.
-
Ktulu demiş ki: "Kurban ise bence saygı duyulması gereken bi grup. Adamları ilk dinlediğimde çok şaşırmıştım. Bu kadar temiz ve kaliteli bi sound'u nasıl verebiliyolar diye. Sarı Çizmeli Mehmet Ağa konusuna katılmıyorum. Ben beğenmiştim. Vokal çok "hoş" gelmese de dinlenebilitesi oldukça yüksek bence."
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa'nın cover versiyonunu beğenmediğim için değil, adamlar şarkıyı Lale Manço'dan onbinlerce dolar karşılığında aldılar(Lale Manço'nun yeni soyadı nedir bilmiyorum, yazamadım o yüzden), sonra da Barış Manço'nun anısına hakaret edercesine "Barış söyler kendi bir ders alır mı?" satırını, "Deniz söyler kendi bir ders alır mı?" olarak değiştirdiler. Bu yüzden onları hiç sevmiyorum artık. Müzikleri ne kadar güzel olsa da kişilik olarak hiçbir değerleri yok gözümde. Müziklerine elbette lafım yok.
-
ulan
siz bunlarla uğraşırken manowar konserini kaçırmayın da...
6 ağustos 2005
-
Arkadaslar haklidir.kurban on numaradir.Manga ciktigindan beri bunlar nabiyo dedim hep.Manga müzikten anliyorum diye gecinenleri yanina toplayabilir ancak diyorum.
-
onların canlı performans kastı ne ? Bi kere manga konserine gittim -o da tsunami yardım- diğer grupların en azından bi şarkısında hissettiğim enerjiyi -o grubu hiç dinlemesem bile- manganın hiçbir şarkısında çakırkeyf olduğum halde hissedemedim. Şimdi sorarım sana rapçi,popçu gençleri; daha gerçek müziğin ne olduğunu bilmeyen insanları mı coşturmak canlı konser grubu yapar onları? Hiç sanmıyorum. Biz rock grubuyuz diyorlar;konserlerinin 1/3ünde çaldıkları Cartel'in evdeki ses şarkısı ne ? Rock yapan gruba turn table koymanın; rap unsuru koymanın rockla ilişkisi ne?Müzisyenin dinlediği müzik ayrı,gücünün yettiği müzik ayrı. Nasıl ki ben death metal dinlerken bilgim o şarkıları çalmaya yetmiyorsa manga'nın da dinlediğini söylediği müziğe gücü yetmiyor. Yazık,çok yazık. Kurbanın manga'nın canlı performansını izlememesi nasıl mümkün olabilir? Aynı festivalde en az onlarca kez sahneye çıkmışlardır. İnsan nasıl kendiyle aynı sahneye çıkan bir grubu dinlemez veya izlemez çok merak ediyorum. Bunun dışında Ferman'ın söylediği biz sadece albüm yapıyoruz çok sert olacak diye bişey demedik sözüneyse tek cevabım şu: Zaten Kurban da Manga soft müzik yapıyor demedi.Onlar sadece müziğin daha yumuşaklaştığını söyledi.Böyle bi durumda atılmayan b.ku üzerine almış oluyor manga.Albümde davul yok doğru ama bu müziğin sertliğini değil altyapısını etkiliyor.Eh buraya birsürü cevap sığdı. Başka sorusu olan???
-
peki mangayı canlı izledin mi hiç merak ettim..ben coverlarını gayet takdir ediyodum.o zaman albüm yapmasalarmış demişsiniz de,bence de valla:)ne güsel ankarada dinlioduk her haftasonu canlı canlı..
-
eet kurban ezmiş. ikisininde ustune beton dökeyim
-
zaten manga kurban ın tırnağı bile olamaz
kurban iyi etmiş vallahii
-
ben öyle 1 şey dedim mi nerenle okuyosun??onlar tabi metallica iron maiden konuşmaya gerek yok onları yani.yıllanmış derken yani kaç yıldır müzik piyasasındalar ama manga yeni yetme bir grup!boşuna gündem teşkil etmesin