Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

stairway to heaven'ı tersten çalarsanız ne olur?

• Serpent_King • 30 Temmuz 2005 22:56 • #480041
    "ne kadar büyük bi ağaç..neredeyse 3 minare boyunda.."

hakaten ya :)))

o birşey mi saçma sapan ispatlar var , sanki o kanalı izleyen insanlar ateizme yönelmiş insanlar gibi , "işte görüyorsunuz ki denizanasının bu tutumu onun bir yaratıcısının olduğunu sergiliyor"

bakmayın siz samanyoluna filan onların gocunduğu çok acaip noktalar var...
  • paradigm_shift • 30 Temmuz 2005 22:59 • #480042
    peki istiklal marşını tersten okuyunca ne olur?
  • rickenbacker • 30 Temmuz 2005 23:14 • #480043
    ne kadar büyük bi ağaç..neredeyse 3 minare boyunda.."

bu ne abi ya :-))

bi de şu var:
    " rabbimin yarattığı timsah , şimdi yaradanın varlığını belli ederek koca ağzıyla leyleği yedi"

bir kaç sabah aynı şeye rastladım
  • grungeforever • 31 Temmuz 2005 15:49 • #480073
    nevaeh ot yawriats olur...
    tövbe tövbe...
    Adam tersten çalınınca da bi anlam ifade edebilen bi şarkı yapabiliyosa önünde eğilin.
  • tweeder • 31 Temmuz 2005 15:57 • #480074
    verdiin sitedeki şarkıda oynama yapılmış gibi geliyo bana o kelimlerin tersinde nasıl o kadar düzgün cümleler çıkabilirki
  • bimilyon1 • 31 Temmuz 2005 16:17 • #480081
    haliçin dibinde de tonlarca bizans altını varmış ama çıkartamıyomuşuz. Bi de bu var.. hehehe..
  • grungeforever • 31 Temmuz 2005 16:27 • #480084
    Yeniden 70 ler diye bi dizi vardı ilk orda duymuştum bu geyiği.Led zeppelin plağı tersten çalınınca şeytanın sesi duyuluyomuş diye uşaklara rock dinletmiyolardı.
  • grungeforever • 31 Temmuz 2005 16:27 • #480085
    Yeniden 70 ler diye bi dizi vardı ilk orda duymuştum bu geyiği.Led zeppelin plağı tersten çalınınca şeytanın sesi duyuluyomuş diye uşaklara rock dinletmiyolardı.
  • sdqantaris • 1 Ağustos 2005 22:36 • #480156
    Böyle aptal saptal kanalları izlemeyin arkadaş. Samanyolu Tv ne ya... Zırva.
  • death_glory • 2 Ağustos 2005 13:07 • #480182
    KESİN ZIRVALAMAYI DA BAKIN ŞURAYA!

arkadaşlar bu başlığa yazılan cevapları okumadım ama şunları söylemeliyim ki heavy metal yıllarca suçlanıp dışlandı ve bu olay görüldüğü üzere hala sürüyor. yıllar önce zeppelin'den robert ya da jimmy'nin satanist olan aleister crowley(galiba yanlış yazdım ama idare edin artık...) ile olan yakın ilişkisi ledzeppelin'e satanist damgasını vurarak karalamak için iyi bir malzeme olmuştu ayrıca grubun bu karalamaları sallamayışı daha çok tepki almalarına neden oldu... stairway to heaven... bu kutsal bir şarkıdır... heavy metalin ilahisi olmuştur... sözlerinde de ''bir kadın bütün parlayanların altın olduğunu sanıyor...'' gibi bi şeyler vardı.... herneyse şarkı tersten okunduğunda başka bir dilde, şeytana övgüymüş... böyle bi saçmalık olabilirmi ya... madem ortada böyle bi tez var hadi biri ıspatlasın bakalım!