Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yine STV, yine rock grupları ve yine satanistik mesajlar...

• taylan ayık • 9 Ağustos 2005 21:02 • #480846
    Laik cumhuriyetin kuşatma altına alındığı bu günlerde buna şaşmamak gerek. Aynı saldırı 1999'da da olmuştu. Bu bütün metal gruplarının sonunu getirdi.
    Satanist suçlamaları bu insanların çok sık yaptıkları şeylerden biridir.
  • ArchangeL666 • 9 Ağustos 2005 21:26 • #480849
    gerçi adamlar satanist diye suçlamakla da haklılar bi yerde

bugün dışarıdaydım mesela tonla gotik gördüm.. kokain çekmekten ağzı kaymış götü başı açıkta kara gözlü kara dudaklı tonla kız.. insan ürkmekte haklı.. bu tipler ortalıkta olduğu ve de bi vizyon oluşturduğu sürece böyle haberlerin olması arada suçsuzların da kaynaması normal..
  • souls_for_rent • 9 Ağustos 2005 21:46 • #480851
    tv izlemeyin olsun bitsin... hepsi aynı çünkü bunların! bırakın kendi kendilerine eğlensinler...
  • feyzasal • 9 Ağustos 2005 22:04 • #480854
    keşke öyle olsam,ne zengin olurdum şimdi:))
    bence de yurdum insanı önüne haber diye konulan herşeye inanıyo.haberi ntv ya da cnntürk te izlemek lazım. haber izleyeceksem ciddi şeyler izlemeliyim.pek çok kanal abidik gubidik olayları haber diye milletin önüne koyuyo.izleyene yazık.yazık ki ne kadar kıtlar.
  • pesimist • 9 Ağustos 2005 23:11 • #480858
    gerçi adamlar satanist diye suçlamakla da haklılar bi yerde

bugün dışarıdaydım mesela tonla gotik gördüm.. kokain çekmekten ağzı kaymış götü başı açıkta kara gözlü kara dudaklı tonla kız.. insan ürkmekte haklı.. bu tipler ortalıkta olduğu ve de bi vizyon oluşturduğu sürece böyle haberlerin olması arada suçsuzların da kaynaması normal..

bu başlık altıncaki en mantıklı sözc işte bu ...
    ilk önce biz adam gibi olucaz sonra bize saldırıyorlarmı bakalım...

saygılarımla
    pesimist
  • Paşam • 9 Ağustos 2005 23:20 • #480861
    bu söylenenler doğru ise şimdiye kadar bu mesajları kimler almış ?
    kimler çözebilmiş bu şifreleri ?
  • pesimist • 9 Ağustos 2005 23:23 • #480863
    http://www.hermetics.org/qblh.html

bunu bir okuyun bakalım...

ne anlicaksınız...

yapılan haberleri destekliyorum araştırılıp daha fazlası çıkarılması gerekmektedir...

bilinç altına çaktırmadan yapılan empoze çalışmaları arkadaşlar...

bush un babasının nasıl başkan seçildiği hakkında bi araştırma yapın bakalım neler öğreneceksiniz...

yad a araştırmayın ben anlatayim :)

baba bush seçimlerden önce hiçbir reklam kampanyası yapmadı...
    yaptığı tek şey kanalında saniyenin 10 da 1 süre görünen bir reklam yapıyordu...
    bu hızı insan gözünün algılaması imkansız...
    ama insanların bilinç altında kolay kolay silinmeyecek bir bush sempatisi oluştu... ve bush seçimleri açık ara fark ile kazandı...

bu haberleri dikkate alın arkadaşlar...

haberi yapanlara değilde haberden etkilenip gereksiz ön yargı oluşturan cahil izleyicilere kızın...
    bu cahil izleyiciler bizim annelerimiz babalarımız teyzelerimiz...
    bunların akıllarına doğru düzgün bir rock dinleyicisi olabileceği fikrini biz sokarız başkası değil...

bana kimse satanist demiyor...

saygılarımla
    pesimist
  • superman • 10 Ağustos 2005 12:04 • #480919
    "- gerçi adamlar satanist diye suçlamakla da haklılar bi yerde

bugün dışarıdaydım mesela tonla gotik gördüm.. kokain çekmekten ağzı kaymış götü başı açıkta kara gözlü kara dudaklı tonla kız.. insan ürkmekte haklı.. bu tipler ortalıkta olduğu ve de bi vizyon oluşturduğu sürece böyle haberlerin olması arada suçsuzların da kaynaması normal..-

bu başlık altıncaki en mantıklı sözc işte bu ...
    ilk önce biz adam gibi olucaz sonra bize saldırıyorlarmı bakalım..."

evet burda söylenen her şeye katılıyorum,fakat karşı çıkmak istediğim bir konu var."ilk önce biz adam gibi olucaz sonra bize saldırıyorlarmı bakalım..."biz kim siz kim onlar kim.dinlediğimiz müzik rock diye diğr insanlardan kendimizi ayırmamız gerekir mi bilmiyorum?

pesimistin diğer mesajına da katılıyorum.
  • archDEluxe • 10 Ağustos 2005 12:31 • #480921
    kesinlike supermane katılıyorum ama bi de bu tür haberlerin etki ettiği farklı ideolojik bi çevre var ki onlar tepki olarak bu tip durumları kullanarak kendi fikirlerinin reklamını yapıyorlar.. sakın yanlış anlaşılmasın faşizan yaklaşmıyorum..fikir kesinlikle özgür olmlıdır ama eylem kontrol altında tutulmalıdır. durum vahametle eyleme dönüşüyor. şimdilik azınlık olarak baktığımız stv izleyicilerinin etkileyeileceği büyük bi çevre var(etraflarındaki insanlar). bu kesinlikle yeterli bir büyüme potansiyeli..ve biz daha ağzını açmayan, içinden düşünen çoğunluğun fikri nedir bilmiyoruz.. çok olumsuz bi yaklaşım olabilir ama durum bu...

ayrıca bu tip haberler + yı daha +, -yi daha - haline getiriyor. yani uçlar gittikçe keskinleşiyor.
  • çok yumuşak • 10 Ağustos 2005 12:37 • #480922
    ya benim tan1d1g1m gothik k1zlar var peki hepsinin amaci tuhaf saç tuhaf makyaj tuhaf giysi alt1nda tan1tmakm1 ya da uyusturucu kullanmakm1 yani amaçlar1 ne bunlar1n bana biri anlats1n ve hepsi ayn1m1?????????