-
ben de çok güldüm ya. çiçek diyo herifler... benim 1 yaşında bi yeğenim var, arabaya metallica, overkill falan takınca çocuk zevkten dört köşe oluyo. doğuştan metalci. kötü bişey olsa çocuk da ağlardı. ama siz bakın şu işe, ne zaman radyoda pop çalsa, çocuk ağlamaya başlıyo. alın size deney... çiçekle böcekle deney yapacağınıza, insanla yapın.
-
:))) ya arkadaşlar, hani bi savaştan önce askerlere metal müzik dinletilmiş gibi söylentiler vardı...
yani çok da sütten çıkmış ak kaşık diğiliz, kabullenmek lazım; AMA ama ama... tabii bu medyanın bahsettiği ayrı bi olay; heavy metal çoğu zaman tahrik edicidir ama, pop değil mi sanki!(ya da pop dedikleri... herneyse)
şimdi bana ayşe hatun önalı izleyip de, gözü dönmemiş birini gösterin ulen! ben de bundan tahrik oluyorum, nerde basın nerde medya...! candy shop'un klibi çıkınca ben acayip tahrik oluyorum, yani öyle çikolatalar falan... çok severim çikolatayı yani, ondan! bunu niye kimse haber yapmıyo yaa...
-
ya benim 6 yaşında bi kız kardeşim var, kız 4 yaşından beri rock dinliyo. hoşuna da gidiyo. boş insanlar bıraksınlar artık boş işlerle uğraşmayı...
-
olum bu muhabbetlerin tek sorumlusu sadettin teksoy deyusu çok iyi hatırlıyotum starda çıkarmıştı bu muhabbeti.yok ayinler mayinler felan.bizim türk halkına görede sadettin teksoy mistik bir adam ya bu konularda sözüne inanıldı.saçı uzun arkadaşlar göt altına gitti siyah giyenler fişlendi.müzik yapan arkadaşlarda elebaşı oldu...
-
neeeeaaaaaa!!!ac dc ye laf mı!!insanlar gözlerimizi kapayıp bizi susturmaya ne kadar meraklı.el birliğiyle çöküşümüzü hazırlıyolar!buna izin vermeyelim
-
puhahhahaa
ya bosverin noolabilir ki??!?!?
çok komikmiş ama cidden:)
bu satanizm ilk gündeme geldiğinde de lombak a satanist dergisi demişti ayşe özgün...
bosveriin..
-
ya arkadaşlar
insanlar istediğine inanmakta özgür bu ülkede
evet hala daha tabular,gelenekler,görenekler bilmemneler var bu gözardı edilemez
ama
ben ister satanist olurum
ister ateist
ister yahudi
kime ne?!?!?!?!!
kaldı ki
kimse kimseyi inançları yüzünden medyada malzeme yapamaz
adam şeytana mı tapmak istiyo
tapar
kime ne
zararı da yararı da kendine
offf!!!
kimsenin kimseye karışmadığı günleri görebilecek miyiz acaba.....
-
dinimizce caiz olmayan şeyler konusunda uyarılar yapan bu naciz kanala neden böyle davranılıyor ki.
o neferlerki kendilerini bu milletin örf ve adetlerine, namusuna terbiyesine sahip çıkmaya adamışlar.
böyleki koşullarda ahvan-ı gafili üzermizden atmak için garb-ı cahili taarruz içindeler. saygılarımla..
-
sanırım değil evet meltem tv'deydi ayrıca şarkıları (la ilahe illallah .... ) diye devam ediyordu .
-şirine: güçlü şirin baba nerde
-güçlü:cumaya gitti gelecek
benim o sırada aklıma neden cumaya güçlünün de gitmediği geldi erkek ya:)))
-
haa?ahvan-ı gafil ve garb-ı cahil derken?kötü bişey değil değil mi:))
..herkes kendine sahip çıksın yeter,fazlası fazla gelir..