Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yine STV, yine rock grupları ve yine satanistik mesajlar...

• karelerr • 8 Ağustos 2005 11:27 • #480738
    büyür büyürr..
    bu ülkede kesin büyürr..
    ufaktan ufaktn baslarlarr..
  • SimsiyaH • 8 Ağustos 2005 11:35 • #480741
    vay be şirin baba cumaya gidiyo demek..koptum yaa:)))
  • bigbooots • 8 Ağustos 2005 13:04 • #480753
    az önce ayşeyle yusuf vardı stvde.. ne kadar iyi çocuklar onlar öyle!! izlerken gözlerim doldu şerefsizim.. zaten yusufta da geleceğin emrahı potansiyelini gördüm ben..
  • Shit_Happens • 8 Ağustos 2005 17:07 • #480766
    Onlar kim olum? :))) Neden bahsediliyor burda???

Toplumdaki önyargılar kırılamıyor. Bunun için çabalamaya gerek yok. İnsanlar istekdiklerini düşünebilir.Ama uzak dursunlar.Bulaşmasınlar.Rockçı diye bir kavram olabilirmi yaa?? Bunu da insanlar yaratıyor.Böyle satanist falan. Tamam ben satanistim..Bana karışmayın abi.İstediğinizi düşünün ama karışmayın.Hade eyvallah..
  • grungeforever • 8 Ağustos 2005 17:51 • #480774
    İstemeyen izlemesin diye kestirip atacak kadar basit değil durum.Babamın din görevlisi olması sebebiyle bugüne kadar defalarca haklarım elimden alındı,herkesi stvciler gibi sanan salaklar tarafından aşağılandım,rock dinlediğim için dışlandım,uzun saçlı olduğum için saldırılara maruz kaldım.Peki bu anlayış böyle skten boktan kanallar tarafından beslenmiyo mu?Besleniyo demek ki stvnin allah belasını versin.
    Hem flash tv haberlerini izleyin çok komik ya:)
  • erdyy • 8 Ağustos 2005 22:07 • #480794
    bnde izledim aklım cıktı!ya elemanlar cizgi filmde arka fondaki yıldızlardan mesaj cıkarmıslar!alt tarafı birkac masum yıldı zaten arka fonda!neymis dinsel ifade icerip,bilinc altına yerlesip misyonerlik yapıyolarmıs!cocuk lenn nerden anlıcak yıldızlardan dinsel yazıyı!zaten 4 topu topu 4 yıldız var!orda da ne yazıyosa.tebrik ettim o ekibi!!gozlerinde opuyorum!!!!
  • pollycan • 8 Ağustos 2005 22:22 • #480799
    rockı satanist müziği bellemeleri üzücü hatta bunu haber yapıp insanları yanıltmaları çok yanlış.ama şiirinler hangi kanaldaysa aferin onlara orjinal hali neydi öyle yok toprak ana, yok zaman baba tanrıtanımaz küçük yaratıklar... hiç izlemedim ama hakikaten şirin babayı cumaya yollamakla iyi etmişler..
    herneyse rockçılar iyidir kanaatimce popçular çok daha tehlikelidir:P
  • çok yumuşak • 8 Ağustos 2005 22:40 • #480802
    babamın en sevdiği kanallar stv kanal 7 tgrt ama ben uyuz oluyorum yahu.....gerçi kanal 7 en iyiside haber meraklısı olduğu için uyuz oluyorum..
  • C-None • 8 Ağustos 2005 22:55 • #480807
    stv ne be? adam olsalar böyle salak alak haber yapmalar zaten..
  • shadowinthesun • 9 Ağustos 2005 00:21 • #480814
    İş iyice çığırından çıkmış ya,insanlar nasıl bu kadar aklını fikrini kullanmaktan aciz olabiliyolar anlamıyorum..Hayır amaç neyse de ters tepmiş galiba..Bazı şeyleri de reyting kaygısı olarak değerlendirmek lazım..Müzik(ki hangi tarz olacağı dinleyeni ilgilendirir)insan ruhunu eğitir ve bunu anlamamakta ısrar edenlere söylenecek tek söz "Gidin kulaklarınızı koparın!"