Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden Türkiye'de S.O.A.D dinleniyor??

• Remy • 2 Ekim 2005 18:16 • #486511
    Arkadaşlar bu konuyu açma amacım kavga çıkarmak değil
    S.O.A.D dinleyicilerine saygı duyarım,kendi seçimidir...
    Ama merak ettiğim şey;konserlerine Türklerin ve köpeklerin girmesinin yasak olduğu bi grubu neden dinliyosunuz???yoksa onlar"abi biz davamızdan vazgeçtik hatta Türkiye'nin dört bi yanında konserler vercez,geliride iftar çadırları için harcıycaz(ehueheee:))çok pişmanız"filan dedide ben bilmiyomuyum?tekrar ediyorum amacım kavga çıkarmak değil...

Ayrıca S.O.A.D harbiden başarılı bi grup mezmerize'ı çok beğendim ama albüme para verip onlara para kazandırmak istemedim."Senin aldığın bi cd'den noolur be,o para adamların abur-cuburuna yetmez"i söyleyen varsa;benim gibi düşünenlerin albümü aldığı zamanki geliri hesaplamalarını şiddetle öneririm..

Saygılar efenim:))
  • superman • 2 Ekim 2005 18:40 • #486515
    soad türkiye'de dinleniyor çünkü güneyi seviyor.iniyolar güneye,ohh şöyle bi dinlenip,gerginliği atıp gidiyolar.
  • noktasız_üye • 2 Ekim 2005 18:43 • #486516
    evet belki kötü bi durum türkiye de bu kadar geniş bi hayran kitlesinin oluşu.şunu düşünmek gerekir; türkiye de S.O.A.D dinleyenlerin yaş ortalaması ve bu yaş ortalamasının dünyaya bakış açısı. sor bi, bu yaş ortalaması dinlediğini anlayabiliyo mu?
  • Kkero • 2 Ekim 2005 21:14 • #486524
    abi bu durumu herkes dusunur SOAD dinlerken evet turklere haksız yere o kadar laf ediyolar. bunu acık acık yapmayan gruplarda var istersen biraz arastır derim ben sana. bende SOAD dinliyorum ma muzikleri guzel oldugu için
  • swan • 2 Ekim 2005 21:33 • #486527
    noktasız üyeye katılıyorum. genelde türkiye'de soad dinleyenlerin yaş ortalaması 18'i geçmez. onların dünyaya ve hayata bakış açısı çok farklı tabii. adamların türklere laf etmesinden rahatsız olmazlar. ''aman bea nolcakki'' der çoğu. tabi bi de yetişkin insanlarımız var soad dinleyen. onlarda heralde müziği için dinliyolardır. burdan onlara sesleniyorum. KARDEŞİM SOAD'dan BAŞKA BU TARZ MÜZİK YAPAN GRUP YOKMU YAW?? GİDİN ONLARI DİNLEYİN ALLA ALLA. tabi başka gruplarda var türklere laf eden belki belki belli etmiyolar ama unutmayalımki aramızdada abd'ye küfür etmeyenler yok değil. ehuehue.
    ŞU ÇILGIN TÜRKLER !! :))
  • girlmetalgirl • 2 Ekim 2005 21:58 • #486529
    başka bir açıdan bakarsak.......

ben Kkeroya bi konuda katılıyorum soaddan başka türklere bok atan gruplarda var ama bunlar göstermiyolar soad kadar soad bunu açıkça yapıyor ve yaptığı yanlış (benim açımdan)müziğini örtüyor gerçi müziğide tartışılır soadtan daha başarılı ve aynı tarzda oaln birsürü grup var bence bu grupları dinlemek vatan için daha hayırlı olur:)
  • man_on_fire • 2 Ekim 2005 22:02 • #486530
    Ama arkadaşlar şöyle bir durum da var adamlar bize laf söylüyorlar dinlemeyin iyi hoş ama eminim çoğunuz bizim içimizden çıkan hainleri ekmeğini yediği ülkeyi bçlmeye çalışanları dinliyorsunuz....Onun için diyorum ki madem bir işe gireceksiniz tam girin. Ben benim vatanımı bölmeye çalışan hiç bir insanı dinlemem ayrıca soad mıdır nedir onları da dinlemem...Yalın dinlerim daha iyi be...
  • punklives • 3 Ekim 2005 06:36 • #486554
    müziği için dinleniyordur umarım,ama bizim gibi soyluluk yapamayan biri varsa o da soad dır,biz onlara saygı duyuyoruz,ama bütün türkleri aynı kefeye koyuyor...köpek=türk onlar için bırakın yaw şu soytarıları ne kadar iyi müzik yaparlarsa yapsınlar ki muhteşem bi şeyde yaptıkları yok bence dinlenmese kimse bi şey kaybetmeyecek yani..

arkadaşlarında dediği gibi neyi niçin neden yaptığını bilmeyen bi gençliğimiz var...
  • hunturk • 3 Ekim 2005 10:38 • #486558
    ben hala hazmedemiyorum bize yapılan köpek benzetmesini soad dinleyenler tarihi birazcık inceleseler asıl köpekliği ermenilerin yaptığnı apaçık görücekler. ayrıca soad dinleyen topluluğun büyük kısmının dejenere olduğunu vatan=toprak parçası gibi dar bir bakışla baktıklarını düşünüyorum. bunun neden, olarakta yetiştikleri ortam ve aileden kaynaknanıyo gibi geliyo bana. soad dinleyen topluluğun yaş ortalaması gerçekten 18 i geçmez. genelide sonradan görme kendini metalci sanan salak tiplerdir. objekif bakarsak şahsen müziklerini çok kaliteli ve yaratiıcı bulmuyorum. biraz dikkatli dinlerseniz şarkıları birbirinin ters düz edilmiş halleri lduklarını görürsünüz. ben dinlemem dinleyipte para kazandırmak istemem.

saygılar.
  • -black- • 3 Ekim 2005 11:21 • #486564
    abi tükleri kim seviyorki dünya da system sevsin koy bir tarafına sen dinle zevk al adamlara da neden bizi sevmiyossunuz diye trip yapma boşver

vallah bende almıyorum albümlerini mp3 leri dinliyorum ama almak lazım,albümlerini de almak lazım çünkü onların yeni albüm yapmaları için para lazım değil mi?

zaten onlar bize kötülük yapıyor diye biz onlara iyilik niye yapmayalım ki ne demiş peygamberimi

"iyiliğe iyilik her kişi yapar kötülüğe iyilik ter kişi yapar"

bu cüümleden ders alabilecek olanlar alsın ama lütfen yorum yapmasın

teşekkür eederimm