Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden Türkiye'de S.O.A.D dinleniyor??

• Ayrton Senna • 3 Ekim 2005 13:35 • #486574
    hasbin allah arkadaşım kafanda kuramamışsın olayı... adam sana kötülük yapmıyor... sana köpek diyor...

"iyiliğe iyilik her kişi yapar kötülüğe iyilik ter kişi yapar"

uhud, bedir..v.s. savaşlarına müslümanların çiçek ile mi gittiğini mi sanıyorsun ?

"solcu ve humanist ayağına insanları kışkırtıp para kazanmaya çalışan .............çocukları diyebiliriz. çok karşı gibi göründükleri kan ve vahşeti körüklemek için birebirler gerçekten de. yüz yıl geçmiş kapanmış davaları temcit pilavı gibi tekrar tekrar sunarak genç neslin beynini uyuşturan bu topluluğun türkiye'de de bu kadar sevilmesi hayrete düşürüyor insanı. adam hem "hepinizin avradını ...." diyor, hem korkusundan konsere bile gelmiyor, hem de hayran kitlesine sahip. tabi şimdi mesaj fasilitesinden bana "nerde etmişler küfür hani bık bık" diyecek yeniyetme veletler olacak, ilk çıktıklarında web sitelerinin şu ankinden daha farklı olduğunu bilmedikleri için yaparlar bunu herhalde.
    müzik olarak ilk dinlediğimde orijinal bulduğum grubu daha da merak edip web sitelerine girdiğimde bilumum ölü çocuk fotoğrafı ve "işte bunları türkler öldürdü, türklerin ....." tarzı yazılarla karşılaşmamın bu tespitimde büyük payı var sanıyorum."

grathanich

ekşiden buda... arkadaş anlatmış ne güzel..
  • ibanetze • 3 Ekim 2005 13:36 • #486575
    biz dinlemekle kalmayıp çalıyoruz bi kaç şarkısını...

süper de eşlik ediyo millet...
  • ScarFace • 3 Ekim 2005 14:05 • #486588
    bende defalarca değindim bu konuya ve sana katılıyorum bu adamları neden dinliyosunuz diye sorduğumda müzikleri güzel diye bir cevap alıyorum...bu yeterlimi ülkeyi,bizleri söven insanları neden yüceltiyoruz.neden t-shirtlerini giyip onlara gıpta ile bakıyoruz..bu güne kadar soad mı vardı.ama biz yine müzik dinliyoduk.bu adamlar türk düşmanı bunun ötesi berisi yok..
  • tezgah • 3 Ekim 2005 22:31 • #486642
    noktasız üye ve ayrton senna ya yürekten katılıyorum...

boş gençlik vede boş gruplar....

zaten merak etmeyin rock'n coke getirecek bunları bence....

gençlik boş.....

adamlar sony nin international sitesinde türkler ermenileri acımasızca katletti diyolar vede bütün dünya bu yeteneksiz ama sadece vokalinin ses aralığı çok iyi olan,ermeni lobilerince vede amerikaca desteklenmese bir b.k olamayacak bu gruba inanıyor.biz aciz kalıyoruz..müziği güzel diyoruz...t-shirtlerini giyiyoruz...başıboşuz..düşünmüyoruz...düşündürülmüyoruz....

kardeşim gidin hendrix,van halen falan dinleyin yaaa delirtmeyin adamı...............................
  • dexter_holland • 3 Ekim 2005 22:37 • #486643
    Ya beyler, bana bir kanıt gösterebilr misiniz acaba bu Türkler'e hakaret falan konusunda. Yani ciddi ciddi bir resim, bir röportaj falan? Eğer hiçbirinizin elinde resim veya resmi bir haber yoksa affedersiniz ama boşuna konuşuyorsunuz.
  • Paranoid-Eyes • 3 Ekim 2005 23:28 • #486648
    evet ben de hep duyuyorum ama duyuyorum biri bisi gostersin de gorelim..konserde turkler ve kopekler giremez geyigi manowar icin de soylenir kac senedir..ben soad'un bildigim sarkilarinda yamuk bi soze rastlamadim..peki offspring rock n coke ta tr ye geldi.. tahran sarkisinin sozlerine bakin bi.. gerci tahran iranla ilgili bi sarki ama islam be damned sozleri vs vs.ama kimse de soad dinliyor die de vatan haini ilan edilmez..seven dinlesin ne diyolarsa da 2 kati ;)
  • ShaadooW • 4 Ekim 2005 11:56 • #486663
    soad türklere karşı oldunu söyliyor ama burda seweni cok bnde onlardan biriyim ama böl yapmaları bnc cok gereksiz bir gün inş bir festivalde görücez onlarıda... temenimiz bu son duyumlara görede rock'n coke içn teklif gtürülücekmiş..
  • SoadTrFanSite • 4 Ekim 2005 12:43 • #486664
    Aslında neden dinleniyor sorusunu sormak yanlış.Çünkü bu ülkede Ahmet Kaya,Ferhat Tunç vb... birçok sanatçı da çok sevilerek dinleniyor.Müzik evrensel ve fikirlerden bağımsız dinlenmesinde hiçbir sakınca yok,müziği dinlemek demek fikirlere katılmak anlamına gelmez...

http://www.soadturkiye.com
  • neslii • 4 Ekim 2005 13:56 • #486668
    ırkçı olmaları onların sorunu yaptıkları müzikle ne alakası var.tarihin ne olduğunu hepimiz yeterince biliyoruz.müzikleriyle ilgili yorum yapmakta çok saçma.herkesin bişeyi eşit ölçüde beenmesi imkansız.
  • dexter_holland • 4 Ekim 2005 16:38 • #486674
    Tehran şarkısı daha farklı. Yani başkanın ağzından söylüyorlar orada. Yani eleştirel bir şarkı. Hatta Rock Against Bush'ta söylemişlerdi o şarkıyı...