Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden Türkiye'de S.O.A.D dinleniyor??

• tezgah • 4 Ekim 2005 16:58 • #486675
    al işte birkaç manasız fan sitesini bile kurmuş.....

şimdi düşünün bir mahallede yaşıyorsunuz.anneniz dul ve mahalleden adamın teki annenizin or.spunun teki olduğu şeklinde bir iftirayı tüm mahalleye salıyor.halbuki anneniz suçsuz ama anneniz çoktan mahalleli önünde küçük duruma düşmüş bile.peki siz bu adamla birdaha herhangi bir şekilde muhatap olurmusunuz?onunla merhabalaşırmısınız?aksine.....ama türkiyede oluşan bir genç tabakası çok ilginç bu adama sahip çıkıyor bu adamın t-shirtünü giyiyor hatta fan sitesini bile kuruyorlar......

-ben sonynin resmi web sitesinde yazdıkları iftiraları okudum(6ay önceydi)

-ermeni soykırımı iddialarını yaymak için ermeni ulusal komitesi yararına amerikada turneyede çıktılar geçen sene

daha bir sürü zımbırtı vardı ama hatırlamıyorum...bu adamlar iftira atıyorlar daha hala..yeter beee...sinir oldum...

(dexter_holland yukarıda ayrton_sennanın yazdığı yazıyı iyi oku.yeni yetme lafı galiba sana)
  • gokcen • 4 Ekim 2005 20:04 • #486684
    soad dinleyenler ve köpekler giremez:)
  • girlmetalgirl • 4 Ekim 2005 20:15 • #486686
    :))
  • dexter_holland • 4 Ekim 2005 22:45 • #486689
    Bana ne? Benim tek istediğim kanıt. Benim SOAD'u falan savunduğum yok. Sadece soruyorum. İsteyen istediğini diyebilir, tepki vermemi, karşı çıkmamı falan mı bekliyorsun?
  • _anti-social_ • 4 Ekim 2005 23:50 • #486691
    biz dinlemekle kalmayıp çalıyoruz bi kaç şarkısını...

süper de eşlik ediyo millet...

+1000000
    müthişşşş

ayrıca kanıt nerde kanıt???
  • paradigm_shift • 4 Ekim 2005 23:53 • #486693
    soad dinlemek türkler üzerinde nasıl onur kırıcı bir etki yaratabilir ki,şarkılarında türklere hakaret edilmedikçe?(ki edilmiyor)beğenen dinlesin,bir sakınca yoktur!dinleyen yine türktür.albümü alan rumdur,ermenidir,putperesttir!!!

bilir kişi
  • Paranoid-Eyes • 5 Ekim 2005 04:31 • #486707
    evet birsey koyun ortaya bir roportaj soz ya da resim..sarki sozlerinde de sakat bir durum yok.sozde ermeni soykırımını destekliyorlar onları baglar biz de tam tersini savunuyoruz..ana avrat kufur durumlari da herkes bisiyler diyor ama bnm gordugum hala bisi yok meydanda..dinleyen dinlesin.ermeni lobisine mi destek veriyolar mp3lerini indirin bitti gitti..
  • Mad_Slayer • 5 Ekim 2005 05:17 • #486709
    müziğini de sevmem kendilerini de sevmem, gereksiz insanlar...
  • HayalPerest • 5 Ekim 2005 08:27 • #486713
    hay soad kadar başınıza taş düşsün.

adamların politik görüşü var ve bu görüş tamamen Türk düşmanlığı üzerine kurulmuş. çıkıp da bana hani kanıt demeyin 2 dakikanızı verin de google'da falan aratın.

her zaman söylediğim gibi bu adamların yapmaya çalıştığı politik bir kimlik edinmektir. yani orhan pamuk'un nobel almak için kendi özüne ağzına geleni söylemesi gibi bir durumdur bu. neden? çünkü insanlar ezilenleri sever sayar.

politik görüşleri bir yana yaptıkları müzik boş beleş olduğu için dinlemem bu gurubu. bir de müzik gibi son derece politikadan uzak birşeyi politikaya bulaştırdıkları için benim gözümde sıfırdırlar.

kimisi çıkıp barış için, dünya barışı için birşeyler yapmaya çalışırken bunların ısrarla omayan birşeyi olmuş gibi deşmeleri müzisyenlik anlayışına sığar mı? bence bunu düşünmek lazım.
  • BOY ON DI EDGE • 5 Ekim 2005 09:17 • #486714
    ÇÖZÜM

Adamların Türk düşmanı olduğunu bilmeyen yoktur orası bir gerçek. Müzik dünyasını netten takip eden insanların %80'i de tahmin ediyorumki iddaları destekler nitelikteki haberlere rastlamıştır.
    Şu bir gerçek vokallerin sesi çok iyi.Müziklerinde doğu ezgilerine rastlarsınız bazen(yeni almbümlerini tam manasıyla dinleme fırsatım henüz olmadı).Müziklerini derinlemesine incelediğinizde hep aynı iskelet üzerine kurulduğunu görürsünüz; tekerlemeler ve akılda kalabilecek basit melodik oyunlar(özellikle kariyerlerinin doruk noktası toxicity)...Ama gelin görün ki adamlar yaptıklarında çok başarılılar ve çok emek harcıyorlar şarkıları üzerinde bu belli...
    Toxicity albümü ilk elime geçtiğinde ard arda 4 kere dinledim. Şarkıları dilime dolandı...Yaptıkları müzik başarılı.
    Kişisel görüşüm sadece mp3 lerini dinlerim asla albümlerini almam Türkiye'ye gelmelerini de istemem.Gelirlerse de umarım çok büyük tepki alırlar.Zaten adamların kliplerini de izlemem o vokalistin tipini görünce ,izlememenin daha mantıklı olduğunu karar verdim. vaziyet buyken onların fanatiği olup t-shirtlerini giymek kadar abes birşey olamaz heralde...