Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden Türkiye'de S.O.A.D dinleniyor??

• kilisli • 6 Kasım 2005 20:21 • #488374
    SOAD sadece turkiye'de dinlenmiyor.Butun dunyada dinleniyor.
    Ayrica ben bi muzigi dinlerken sadece muzigini dinliyorum.Siyasi dusunceleri umrumda bile degil.İsterlerse konserlerine turkleri almasınlar isterlerse turklere kufur etsinler.Beni ilgilendirmez.Ben yaptiklari muzige bakarim.
  • kilisli • 6 Kasım 2005 20:21 • #488375
    Ahh evet.Aman tanrım.
  • korn_munky • 6 Kasım 2005 23:56 • #488390
    bır roportajlarında aslında turklere karsı kotu bı hıs beslemedıklerını yaptıklarının sadece reklam amaclı olduunu belırttıler.ben admları sevmem ama kilisli nın de dedıı gıbı yaptıı muzgıe bakarım kı oyle olması da gerek.sonucta dusuncelerını sarkılarına vurmadıkları surece bı sorun yok bence
  • anarsist • 13 Kasım 2005 21:00 • #488788
    Turkluk duygularınız bukardar kabardı demekkı system konserinde acık acık demis yine ne mutlu adamlarakı dusuncelerini acık acık soyluyorlar ya dıgerleri onlar turklere kopek demeklede yetinmiyorlar bunları nıye goz ardı ediyorsunuz anlam veremiyorum sen hıc ermenilere kufur edmedınmı hayatın boyunca sakın hayır deme burnun buyur sonra FUCK THE SYSTEM
  • re-arranger • 16 Kasım 2005 21:17 • #488927
    Bizim insanımıza ancak Tiken yaranır...

bütün bu muhabbete son noktayı koymuşsun tebrikler......
  • metronom_87 • 25 Kasım 2005 13:50 • #489428
    türk gencinin özenti olmasından kaynaklanıyor bu durum. onların yaptığı o dandik müzikten anladıkları için dinlemiyorlar. artık özümüzü kaybediyoruz. avrupalı gibi giyiniyoruz. onlar ne dinliyorsa biz de onu dinliyoruz. yazık türk gencine yazık. hiç bir ülkede bu kadar karaktersiz bir çoğunluk yoktur
  • Nofx • 25 Kasım 2005 14:44 • #489432
    türk gencinin özenti olmasından kaynaklanıyor bu durum. onların yaptığı o dandik müzikten anladıkları için dinlemiyorlar. artık özümüzü kaybediyoruz. avrupalı gibi giyiniyoruz. onlar ne dinliyorsa biz de onu dinliyoruz. yazık türk gencine yazık. hiç bir ülkede bu kadar karaktersiz bir çoğunluk yoktur

yuhhh nasıl böyle bir alaka kurabildin helall..
  • by_NEO • 25 Kasım 2005 15:17 • #489433
    Benim için giyiniş tarzı,avrupalı olmasının önemi yok.Ben adamlarım müziğine bakarım.Sende öyle yap.Bu geri kafalılıkla hiçbir yere varamassın asıl sana yazık!.....
  • darkrider • 25 Kasım 2005 15:20 • #489434
    kim ne dinnrse dnlr krdşmm
  • localistik • 25 Kasım 2005 15:26 • #489435
    çünkü türkiyedeki soad dinleyicileri dinledikleri şeyin tam olarak ne demek istediğini bilmiyor ve bu farklı ve bilmedikleri şeyi kendilerine tarz yapmaya çalışıyor.olay sadece bu