-
sana küfür eden, yerden yere vuran bir herifle takılmazsın dimi. buda öyle bişey. basit bi cümle oldu ama gerçek bu.
-
...
-
Bizim insanımıza ancak Tiken yaranır...
.halen ben dinlerim kardeşim karışmayın beni müzik ilgilendirir diyen arkadaşlara tek bişey söylemek istiyorum;
-
man_of_fire a oy veriyorum..
-
neden soda içiyoruz?
-
aaa sonuçta beni de müzik ilgilendiriyo.YAptıkları müzikte hoşuma gidiyor.AMa siyasi görüşleri hiç bir şekilde desteklenemez.Olmayan bi şey desteklenemez sonuçta...Aslında türkiyeye gelirse olayların çıkacağı görüşündeyim.Ayrıca vokalin sesi de gayet güzel :)
-
soadın hangi şarkısnda türklere direkt olarak hakeret var.d3-5 şarkıda geçiyor biri istanbulun fethiyle alakaı diğerleri bu ermenilere sözde yapılanlarla.ayrıca gitaristlei hariç grupta türkleri sevmeyen yok.gitaristlerininde sevmeme sebebi dedesinin türkler tarafından öldürülmesi.oda nefret etmiyor saadece sevmiyor.ayrıca konserde pankart olayı sadece belli zümrelerin ermeni olayını körükleyelim sorun yaratalım düşüncesi olan bölücü tipler.türklerden nefret ediyor olsalar davulcularını gruba almazlardı.davulcunlarının türk kökenli olduğu bilinen bir gerçek.sonseste açar dinlerim soadı.ayrıca milleyetcilik oyunuda yapmayın burda ya da tam tersini.müziğin dili dini ırkı yoktur.dinlemiyorsan dinleme ya da neden böyle topicler açılıyor.dinlemek istiyorum ama belli sebeblerden dolayı dinlemiyorum bari millete sorayım mantığıyla açılmış okadar soad topici var ki.bırakın ya herkes neyi isterse onu dinlşesin.türkiyenin içinde yaşayıp alkışladığımız ama PKK'nın en büyük destekçilerin olan bir dünya sanatçı varken soad kaldıydı bi.derler ya kendi gözümdeki çöpü görmez elalemin çapağına karışır diye bizimkisi aynen öyle.neyse arkadaşlar
saygılarımla
-
SOAD'ın dinlenme nedeninin hiç -akla gelenlerin tam aksine- kendi kültürünü benimseme, dolaylı olarakta milliyetçilikten olduğunu düşünen var mı?!
(Bkz. ben)
Bir müzik tarzını ya da grubu neden sevdiğini açıklama zordur! Çünkü genelde ifade edilemez; seversin işte, o kadar!
Ama SOAD gibi bir grubun Türk vatandaşları tarafından sevilmesinin nedeni bence kendi kültürüne hitap etmesi!
Dikkat edin, melodiler tanıdık gelecektir!!
Neden?!
Çünkü SOAD ermeni kültüründen uzak duran bir grup değil!
Peki bunun bizimle ne alakası var?!
Çünkü Türk ve Ermeni kültürü çok yakındır!!
Dolayısıyla onların yaptığı müzik bir Türk grubun müziği gibi!
Çatır çatır metale ilave alaturka motifler-vokal; işte SOAD!
Dikkat edin; SOAD fanı olanların küçümsenemeyek bir kısmı DMN'a da sempati duyar, sever!
Neden aynı!
Çünkü DMN'ın yaptığı da budur!
Rock üstüne alaturka melodi, alaturka gırtlak nağmeleri!!
Kendi kültründen yozlaşmama hadisesi, özgünlük, kaliteli parçalar!
Bir DMN fanı + SOAD dinleyeni olarak şahsi düşüncem budur!
Saygılar..
-
bn valla soad hayranıyım:) ya aslına bakarsanız evet bayaa iğrenç bi duruma sokuolar bizi ama müziklerine denilebilcek tek laf yok bence..müziğe böyle şeyleri bulaştırmamak lazım diye düşünüyorum bennn.
-
adamlar reklam için bizi harcıyorlar!!!bütün ermenilerin yaptıı gibi....müzklerine saygm var sadece, kendilerine degil