Hunturk
ben hala hazmedemiyorum bize yapılan köpek benzetmesini soad dinleyenler tarihi birazcık inceleseler asıl köpekliği ermenilerin yaptığnı apaçık görücekler. ayrıca soad dinleyen topluluğun büyük kısmının dejenere olduğunu vatan=toprak parçası gibi dar bir bakışla baktıklarını düşünüyorum. bunun neden, olarakta yetiştikleri ortam ve aileden kaynaknanıyo gibi geliyo bana. soad dinleyen topluluğun yaş ortalaması gerçekten 18 i geçmez. genelide sonradan görme kendini metalci sanan salak tiplerdir. objekif bakarsak şahsen müziklerini çok kaliteli ve yaratiıcı bulmuyorum. biraz dikkatli dinlerseniz şarkıları birbirinin ters düz edilmiş halleri lduklarını görürsünüz. ben dinlemem dinleyipte para kazandırmak istemem
Ben 30 yaşındayım, SOAD'ın iyi müzik yaptığını, senin gibi 20 yaşındaki bir yeniyetmeden daha iyi anlayacak kadar uzun süredir metal dinliyorum.
Bu nedenle kendime metalci diyebilirim.Senin gibi sonradan görme kendini metalci sanan bir salak değilim. kendini tanıtırken kullandığın
"hiç durmadan 2 saat sevişebilrimmmm /zeki çevik ve ahlaksızım " cümlesiyle nekadar iyi bir ortamda yetişip, dejenere olmadığını kanıtlamışsın.
Ayrıca şu "para kazanmasınlar diye korsan cdlerini dinliyorum" mantığını çözemedim. neden kendinize bunu yapıyorsunuz.bu mantıkla şizofren olacaksınız.
Bu yaptığınız ikiyüzlülük. Rahatsız oluyorsan hiç dinleme, yok seviyorsan adam gibi dinle.