Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden Türkiye'de S.O.A.D dinleniyor??

• zeyna007 • 5 Ekim 2005 11:18 • #486716
    Hunturk
    ben hala hazmedemiyorum bize yapılan köpek benzetmesini soad dinleyenler tarihi birazcık inceleseler asıl köpekliği ermenilerin yaptığnı apaçık görücekler. ayrıca soad dinleyen topluluğun büyük kısmının dejenere olduğunu vatan=toprak parçası gibi dar bir bakışla baktıklarını düşünüyorum. bunun neden, olarakta yetiştikleri ortam ve aileden kaynaknanıyo gibi geliyo bana. soad dinleyen topluluğun yaş ortalaması gerçekten 18 i geçmez. genelide sonradan görme kendini metalci sanan salak tiplerdir. objekif bakarsak şahsen müziklerini çok kaliteli ve yaratiıcı bulmuyorum. biraz dikkatli dinlerseniz şarkıları birbirinin ters düz edilmiş halleri lduklarını görürsünüz. ben dinlemem dinleyipte para kazandırmak istemem

Ben 30 yaşındayım, SOAD'ın iyi müzik yaptığını, senin gibi 20 yaşındaki bir yeniyetmeden daha iyi anlayacak kadar uzun süredir metal dinliyorum.
    Bu nedenle kendime metalci diyebilirim.Senin gibi sonradan görme kendini metalci sanan bir salak değilim. kendini tanıtırken kullandığın
    "hiç durmadan 2 saat sevişebilrimmmm /zeki çevik ve ahlaksızım " cümlesiyle nekadar iyi bir ortamda yetişip, dejenere olmadığını kanıtlamışsın.

Ayrıca şu "para kazanmasınlar diye korsan cdlerini dinliyorum" mantığını çözemedim. neden kendinize bunu yapıyorsunuz.bu mantıkla şizofren olacaksınız.
    Bu yaptığınız ikiyüzlülük. Rahatsız oluyorsan hiç dinleme, yok seviyorsan adam gibi dinle.
  • superman • 5 Ekim 2005 13:08 • #486725
    bi kere siyaseti miyaseti bi yana bırakalım.

birincisi,adamların yaptığı müziği anlamıyorum.son albümü çıktığında girdim bi dükana herkes dinliyo,"abi çok iyi yiea" diyolardı ama ben 16'lık nota egzersizlerinden başka hiç bişey duymadım.müziğe duygu vermek önemlidir tamam,ama ben müziğe böyle duygu veren adamları niye dinliyim.son derece çiğ ve dandik duygularla müzik yapıyolar.ucuz ve basit olduğu için de herkes alıyo,dinliyo.dolayısıyla dinleyici kalitesi düşüyo.gitaristin o distorşın pedalını elinden alırsam napıcak onu bilmiyorum.

böyle manasız bi müziği anlamlandırmak için tabi ki siyaseti kullanıcaklar.yoksa albümleri 5 kere dinlenir ve biter.bi manası kalmaz.çünkü müzikal bi tat kalmıyo geriye.

ikncisi,bu meymenetsiz tipler hiç mi aynaya bakmazlar kardeşim,hem iğrenç ,hem komik tipler.(bunu da konuyla alakasız olarak söyledim)

"zevk meselesidir sana öyle geliyodur" tarzında savunmalardan daha geçerli şeyler söylemiycekseniz ,bişey söylemeyin zaten biliyorum o söylenecekleri.
  • superman • 5 Ekim 2005 13:30 • #486727
    ayrıca

http://forums1.sonymusic.com/groupee/forums/a/tpc/f/278109551/m/2531035864/p/4

bu durumda kimse ,ermeniler haklı ya da tükler haklı diyemez çünkü türkiye de konuşulanlar başka,amerika'da konuşulanlar başka.ve fransa'da soykırım yok demek suç.
  • hunturk • 5 Ekim 2005 19:30 • #486745
    ayrıca

Sevgili zeyna007

2 gün siteye girmedim hakkımda çıkan sözlerini birazdan sana yediricem

30 yaşındasında hala öğrenememişsin bazı şeyleri sen beni nekadar tanıyosunda hakkımda ileri geri konuşuyosun 30 uaşında olman neyi değiştirir BEYİN olmayınca.

benden daha iyi metalden anladığını nerden biliyosun uçuyosun havalarda.

neden üzerine alındın sonradan görme salak tabirimi gocundun biyerlerinemi dokundu acaba..

terbiye sınırları içinde her eleştiriyi kaldırabilirim ama büyümüşte bi bok olamamışların laflarını alır onlara soğuk bir bardak su ile yediririm
  • hunturk • 5 Ekim 2005 19:31 • #486746
    ayrıca

Sevgili zeyna007

2 gün siteye girmedim hakkımda çıkan sözlerini birazdan sana yediricem

30 yaşındasında hala öğrenememişsin bazı şeyleri sen beni nekadar tanıyosunda hakkımda ileri geri konuşuyosun 30 uaşında olman neyi değiştirir BEYİN olmayınca.

benden daha iyi metalden anladığını nerden biliyosun uçuyosun havalarda.

neden üzerine alındın sonradan görme salak tabirimi gocundun biyerlerinemi dokundu acaba..

terbiye sınırları içinde her eleştiriyi kaldırabilirim ama büyümüşte bi bok olamamışların laflarını alır onlara soğuk bir bardak su ile yediririm
  • Kyra Quinn_ • 6 Ekim 2005 00:09 • #486757
    ayrıca

adamların yaptıkları müzik güzel hoşuma gidiyo dinliyorum kime ne?

Bu adamları burda tartıştınızda noldu?

İsteyen istediğini yapar buraya mesaj yazan herkez vatan aşığımı sanki söze gelince herkez ülkemi seviyorum vay bunlar laf etmiş hede hödö başkada bişey yok.Beyenmiyosan dinleme kardeşim ötesi ne seni ne beni ilgilendirir.
  • zeyna007 • 6 Ekim 2005 11:05 • #486763
    ayrıca

Hunturk
    terbiye sınırı içinde eleştiri yapmayı sen öğren. seni tanımıyorum tabi ki.bana fikir veren senin yazdıkların.
    sen genel olarak SOAD dinleyicisine salak,18 yaşını geçmemiş, sonradan görme, dejenere dersen, bu cevabı hakedersin. sen SOAD dinleyicilerini aşağılamak için 18 yaşın altındalar yani "müzikten ne anlarlar!" dediğine göre sen 18 yaşını geçelide 2 sene olmuş. "senin mantığından yola çıkarsak" ben metalden daha iyi anlıyorum deme hakkım var.
    bence akıl yaşta değil baştadır. sen bu kafayla 50 yaşına gelsen ne olur
  • Ofidian • 6 Ekim 2005 11:28 • #486766
    ayrıca

ya yatter mna koım ne zaman gelsem bı soad soad yeter s.kt.r edın artık yeterınce konusldu bunlar her gun her hafta baska bı baslık püfffffffffffffff
  • bado1907 • 6 Ekim 2005 12:13 • #486768
    Arkadaşlar.Ben bi kaç sene öncesine kadar soad ın fanıydım.Ama adamların yaptıklarını duyunca bu konuyu çok araştırdım.soad ın müziğin içine siyaset-politika karıştırmasının sebebi sadece bi kaç cd daha fazla satmak içindir.Yoksa anlaşmalı şirketi colombia records her konserinde fuck the turk die bağırttıramazdı.Bateristleri john dolmayan ın annesi Türk,solistleri serj tankian da 3 yaşına kadar kayseride yaşamış ve bu iki eleman hala gizliden Türkiyeye gelip gidiyorlar.İlk albümünden son albümüne kadar bağzı şarkılarındada Türk ezgileri bulmak mümkündür.
    Şunuda eklemek lazımki,evet kayıp 1milyon ermenni var ama bunlar hala Türkiyenin doğu dağlarında yaşıyorlar erzurum kars ağrı elazığ.Sorduklarında biz türküz diyorlar.Ama isimleri bi acayiptir.Örneğin dumanın davulcusu Alen ermeni asıllıdır.
    Yani diğceğim şu ki bu Türk düşmanlığını birtek daha fazla para kazanmak için yapıyorlar.
  • Attalos • 7 Ekim 2005 05:15 • #486803
    ben yurtdışında bu adamların konserlerine gittim ve asla o tür şeyler yazmıyordu...ayrıca bu tür sööylemlerin tek amacı dikkat çekmektir ve sizin gibiler sayesinde oldukça iyi dikkat çekiliyor..........yani bir reklam yıldızı oluyorsunuz.