Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden Türkiye'de S.O.A.D dinleniyor??

• Holy_Bastard • 25 Kasım 2005 17:11 • #489439
    al işte birkaç manasız fan sitesini bile kurmuş.....

şimdi düşünün bir mahallede yaşıyorsunuz.anneniz dul ve mahalleden adamın teki annenizin or.spunun teki olduğu şeklinde bir iftirayı tüm mahalleye salıyor.halbuki anneniz suçsuz ama anneniz çoktan mahalleli önünde küçük duruma düşmüş bile.peki siz bu adamla birdaha herhangi bir şekilde muhatap olurmusunuz?onunla merhabalaşırmısınız?aksine.....ama türkiyede oluşan bir genç tabakası çok ilginç bu adama sahip çıkıyor bu adamın t-shirtünü giyiyor hatta fan sitesini bile kuruyorlar......

-ben sonynin resmi web sitesinde yazdıkları iftiraları okudum(6ay önceydi)

-ermeni soykırımı iddialarını yaymak için ermeni ulusal komitesi yararına amerikada turneyede çıktılar geçen sene

daha bir sürü zımbırtı vardı ama hatırlamıyorum...bu adamlar iftira atıyorlar daha hala..yeter beee...sinir oldum...

(dexter_holland yukarıda ayrton_sennanın yazdığı yazıyı iyi oku.yeni yetme lafı galiba sana)

1)Dexter'ın yeni yetme denemeyecek kadar müzikten anladığını ben ve benim bir çok garaj üyesi biliyor...Sandığın şeyleri değil bildiğin şeyleri konuş...

2)Yaşım 17 ,SOAD dinliyorum ve aşağıdaki yazıyı -System'le ilgili forumlara 4. kez yazıyor olduğum bu yazıyı- bütün System sevmeyenlere hediye ederim...Ayrıca DEMOGAJİ denen şeyin babasını yapmışsın yazında...Senin verdiğin örneğe göre SOAD ,annene O...u diyerek iftira atan adam değil ,o adama inanan mahalle halkı oluyor...Aşağıda yazanlarla daha iyi anlarsın ne demek istediğimi...

System dinliyorum ,dinlemeyenede saygım var ,fakat grubu eleştirmek ile gruba küfretmenin arasındaki ince çizgiyi göremeyipte eşeğin kulağına su kaçıran forumdaşlarım olmuş...Kınıyorum...

Şimdi grubun düşüncesine karşı çıkanlar okusun ,ondan sonra kendileri karar versinler:

-Bir ortam düşünün ,doğuyorsunuz ,büyümeye başlıyorsunuz yavaş yavaş ,okullarda başka bir milletin sizin milletinizi katlettiği ve sizin ırkınıza soykırım yaptığı öğretiliyor...

-Evde aileleriniz o ırktan nefret ediyor ve sizede bir şekilde aşılıyor ,zaten okullarda duyduklarınız ile çevrenin konuşması sizde bir nefret oluşuyor

-Biraz daha büyüyorsunuz ,bu sefer dünyadaki devletlerin dediklerine kulak kabartıyorsunuz...Bütün devletler sizin devletinizi haklı görüyor fakat karşıdaki devlet 'Biz soykırım yapmadık ,onlar bizim insanlarımızı katletti' şeklinde açıklamalar yapıyor...

Şimdi tarafsızca durup düşünün...Böyle bir ortamda büyüseydiniz ve onların yerinde olsaydınız bunları kafanızdan hemen bir kenara atıpta 'Biz haksızız onlar haklı' diyebilirmiydiniz? Sanmam...

Tamam bir Türk olarak yaptıkları açıklamaları (ki eğer gerçekten yaptılarsa tabii) beni üzüyor...Fakat onların yerinde olsaydım 'Türkler Haklı' diyebilir miydim?Diyemezdim ,milletimin tarafını tutardım bütün dünya gibi ve bize soykırım yaptıklarını sandığım için nefret kusardım...

Okuyup düşünmeniz dileğiyle,
    Saygılar...