Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System of a Down Türkiye'ye geliyor!!!

• lastnightmare • 5 Ocak 2006 01:37 • #491110
    ortada açıklama gerektiren bir durum yok ifade etme meselesi de yok doğal olarak
    herkes kızgınlığını belirli kurallar çerçevesinde farklı yollarla dile getirme özgürlüğüne sahiptir....
    küfür olayını soad ın elemanları şüphesiz benden daha iyi becerir :))
  • yawash • 5 Ocak 2006 11:36 • #491121
    abi bizde kopekler ve ermeniler giremez yazalım!!!
    konserlerinde
  • yawash • 5 Ocak 2006 11:40 • #491122
    hoja o zaman siz cıkın o mahalleden mahalleyi bombalayalım:D
  • portakal_moru • 5 Ocak 2006 12:09 • #491126
    ohoo dışardan adam alınmıyosa neye yaradı abi?! aman bee.....!
    o zaman ha gelmişler ha gelmemişler biçok insn için de olduu gbi benim için bişiy ifade etmiyoki:/ yaa üf nese saalık olsun..
  • GoThica_ • 5 Ocak 2006 23:11 • #491165
    nasıl yani sadece hacettepeliler mi girecek yani konsere ben pek anlayamadım...haksızlık bu yaa bir yıl daha beklesinler bende orayı kazanıyım bari...off yaa:(
  • GoThica_ • 5 Ocak 2006 23:11 • #491166
    nasıl yani sadece hacettepeliler mi girecek yani konsere ben pek anlayamadım...haksızlık bu yaa bir yıl daha beklesinler bende orayı kazanıyım bari...off yaa:(
  • uygaraydin • 6 Ocak 2006 15:09 • #491198
    YAPMAYIN ARKADAŞLAR YAA!!!!!

Arkadaşlar bir tane insan evladı bana özel mesaj olarak bu adamın küfürlerinin ya da "Türkler ve Köpekler giremez" gibi konser afişlerinin olduğu bir internet linki atabilir mi? Olmadığını iddia etmiyorum. Sadece çok merak ediyorum ve emin olmak istiyorum. Yoksa bütün bunlar abartılı söylentiler diye düşünürüm. LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJ ATIN.

Burada System'in Türkler hakkında görüşleri ile ilgili yorum yapan arkadaşların kaç tanesi System'in herhangi bir röportajını ya da konser afişini gördüğü; ya da küfürleri dinlediğini de merak ediyorum. Beni bir kanıt ile inandırın LÜTFEN inanmıyorum demiyorum.