Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock n coke-Para insan gururunu satın alabilir mi?

• düşyılmaz • 16 Nisan 2006 00:28 • #496980
    emperyalizmle böyle mücadele edilmez!!!

ha bir de, kim yalan oldugunu söyleyebilir bana ''güçlünün güçsüzü ezemeyeceğinin''

ezer, hem de nasıl.

ortalıkta '' güçlü güçsüzü eziyor, güçlü güçsüzü eziyor'' demek ne para ediyor ?

GÜÇLÜ OLUNKARDEŞİM, GÜÇLENİN ARTIK, 68LİLERİN YEGENLERİ TORUNLARI OLARAK, YETRİNCE SARFETTİK BU LAFLARI , DUYDUK !

'' KESİN ULAN ARTIK'' , SUSUN DA İŞ YAPIN!
  • kutay__ • 16 Nisan 2006 00:35 • #496981
    düşyılmaz çok haklısın. ülkemizde büyük bir kavram kargaşası var. insanlar bişeyler diyor ama ne neyi savundugunun farkında ne de neye karşı mücadele ettiğinin. sonuna kadar katılıyorum.
  • düşyılmaz • 16 Nisan 2006 01:16 • #496984
    yok kardeşim ya . keşke medrese tekke zaviye olsa, müdahalesi kolay mesela onlara. ama takım elbiseli,takım elbise renkli beyinlere ne yapsan boş ya. aynı böcek ilacına bağışıklık yaratmış bazı böcekler gibi.
    tepesine basmadıkça ölmeyenleri gibi.

(yazar burda ''tepe'' derken, saygılı olmayışındna yakınılan yazıları kastediyor)

(kitap diliyle yazıyorum ki anlaşılı olsun, savunulsun !)

anasını satayım
  • kutay__ • 16 Nisan 2006 01:22 • #496985
    bilimin en ilginc yanlarından biri demokrasinin orda işlememesidir. 20 kişilik bir konseyde 19 kişi dünya düzdür dese bile bunun gerçekte hicbir anlamı yoktur. bende boyle avunuyorum ;)
  • düşyılmaz • 16 Nisan 2006 01:28 • #496986
    muhakkak öyle, ama indirgemek, asıl sınırlanına getirip ölçmek gerek.
    ağzı yüzü piercingli, on tane gurupta gitaristlik yapıp, barlarda (rakçılarım pavyonlarında) gitar çalmayı sanat dair bir halt bellemiş sabi sübyan, erkenden uyanıp mtinglere gidiyorlar, cahit berkayı cura çalarken dinlemeyi sevmez bu delikanlılar da, elektro gitarı eline aldıma padişah beller.

bunlardan diyelim ki 20 tane olsun, 19 u malum şeyi söylesin, bilimcilerle en fazla avunuyorken, bunlarla ne yapacaksın ? ne ki bunlar ??

bilimciler dünyada insan, diğerleri ise dünyada karınca.

nüfusun bilmem kaç katı !
  • hesil • 16 Nisan 2006 01:39 • #496987
    lolo yapmayı bırakın şu 3 günlük hayatta gidin zaten doğru dürüst eğlenme fırsatı yok şu dünyada hazır eğlenip neşelenmek mutlu olunabilecek bi kaç saat var ya da gün gidin eğlenin anın tadını yaşayın... para mara geçin bunları yaw..
  • ölücük • 16 Nisan 2006 02:01 • #496992
    olay anlttığın gibi gelişirse dinlediğin grup tavrını yansıtmıyodur rock ın coke a gelmiyecek gruparı dinle bence böyle şeyleri kafana takmak zorunda kalmazsın.
  • darkscare99 • 16 Nisan 2006 02:50 • #496993
    emperyalizmle böyle mücadele edilmez!!!

ben de kesin de iş yapın diyorum zaten..kendim de iş yapan biriyim ...çok okudum,çok biliyorum ve inan bana cidden çok zekiyim..güçlü güçsüzü ezer tabiii.ama doğru mudur ezmesi??ahlak,vicdan,yetiştirilirken sevgiyle ya da sevgisiz yetiştirilmiş olmaya bağlı bir konudur...insanı sevmeyen,adaleti bilmeyen anlayamaz dostum..etrafına selam vermeyen,insanoğlunun refahını gözetmeyen solcu zaten gerçek solcu değildir...sen böyleleriyle tanışmışsın zannedersem..ayrıca saldırgan tavırların zaten gösteriyo ne kadar insancıl olduğunu...bir de forum müzikle ilgili bunları burda konuşmamız doğru değil belki de..daha ayrıntılı tartışmak istersen mesajlaşabiliriz..ancak saygısız,hoşgörüsüz ve sabit fikirli bir izlenim veriyosun ne kadar tartışılır medenice bilemem

güçlenmek için çalışıyoruz,zannettiğinden de çok..
  • kare-te • 16 Nisan 2006 06:12 • #496994
    öncelikle anti-emperyalizm gibi bir tavıra tam anlamıyla haiz olabilmek için dünyanın kültürel mirasını iyice tanımak ve lokal milliyetçilikten uzak durmak gerekir
    milliyetçilik kısmını kendin katmışsın ve yapmacık olmuş...(uyduramamışsın havasına)
    milliyetçi olmayan hiç bir toplum emperyalizme karşı duramaz.
    sen heralde siyaseti kendin için algılıyor ve yapıyorsun .)
    +
    milliyetçi oldugum kadarda dünyadaki kültür ve insanlarida severim (insan öldürenler hariç)
  • kare-te • 16 Nisan 2006 06:29 • #496995
    benim söylemek istediğim aslında yabancı kişilere yabancı kültürlere karşı birşey değil bende emperyalizmi sevmem kimse sevmez ama görülüyorki yavşamaya başlayan bir toplumuz.