-
melekler şehrine katılıyorum...bunun akabinde etnik müzik severler içn birds filminin soundtrack ini tavsiye ederim...ayrıca Vanilla sky da güzeldir...hımmm birdee, eski ama istanbul kanatlarımın altında filminin müzikleri beni büyülemişti...
birde SWAT filminin müzikleri varki...en az filmin kendisi kadar sürükleyici...
-
evet ben de cruel intentions'dan sonra aynen böyle demiştim. where is my mind'in placebolusu da çok güzel ayrıca. tabi placebo sevene hepsi ayrı güzel zaten:D
-
The Punisher : step up diye bir sarkı var züper! birde killin' time...
-
hayalet gemi filminin finalinde;
mudvayne- not falling
babalar öyle bir giriyor ki parçaya, resmen filme monte oluyorsun. ayrıca araba kullanırkene dinlememeniz kesinlike tavsiye edilir. en yakın billboard a ya da ağaca yama olma ihtimaliniz çok yüksek çünkü =)
-
Gus Van Sant'ın Yönettiği ve Kurt Cobain'in son günlerinin anlatıldığı Last Days filminde başrol oynayan Michael Pitt'in yazıp yorumladığı Cobainvari şarkı Death to Birth'ü 1 ay aradığımı biliyorum.. İlgilenen arkadaşlar için www.lastdaysmovie.com adresinden şarkıya fragmana filan ulaşabilirler..
-
Hangi filmden sonra ''Bunun SOUNDTRACK'ini (film müzigi) BULMALIYIM"dedin?
agir roman
hersey güzel olacak
mustafa hakkinda hersey
vidocQo
star wars
Yüzüklerin efendisi
requiem for a dream
dünyanin bütün sabahlari
fight club
punky brewster
donnie darko
denver the last dinosour:Pp
-
Hangi filmden sonra ''Bunun SOUNDTRACK'ini (film müzigi) BULMALIYIM
eşkıya
requiem for a dream
-
Hangi filmden sonra ''SOUNDTRACK'ini BULMALIYIM Dedin? Cvp : Rock Star..
allah cezanızı vermesin ya nasıl insanlarsınız siz, müzikten hiç mi anlamıyorsunuz hiçbiriniz mi ROCK STAR ı izlemedi vallahi billahi afalladım kaldım bu nedir böyle ya, kardeşlerim abilerim ablalarım beni çok üzdünüz çünkü ben filmi izlediğimde yamuldum bir kere çünkü judas priest in hikayesinden alıntılarla yapılmış tek kelimeyle şahane bir film kaç kere izlediğimi sorsanız uzun zaman önce saymayı bıraktım derim o kadar yani, o kadar çok izledim ki tüm replikleri ezbere biliyorum tüm şarkılarını ezbere biliyorum STEEL DRAGON yaa var mı tarihte böyle bir grup ya mükemmel ben filmi izledim hemen edindim sonra da köpek misali her yerde sound track ini aradım durdum sonunda da buldum yeahhh dedim hayatımda benim için en değerli olan sound track cd sidir kendisi, bu arada filmi izleyin sonrada gelin Steel Dragon Kolonime katılın, yine bu arada size derim ki bana çok teşekkür edeceksiniz :)..
-
fight club birden aklıma bu geldi ya başka ne vardı hatrlaamadım şindi
-
Hangi filmden sonra ''SOUNDTRACK'ini BULMALIYIM Dedin? Cvp : Rock Star..
Ben de hastasıyım o filmin , 'Stand Up And Shout!' :))
Bi ara msn'de rastlayayım sana , yolla bana soundtrack'i ya da link ver :))