-
2 yildir üzerinde çalisip okuyorum ama böyle saçmaliklari gördükçe ürperiyorum kimse kusura bakmasin ama bir isin bu kadar reklami yapilirsa kendi çocuklarimiz bu yalani kabul eder halegelecekler.is bize degil devlete düsüyor karsi kampanya yillardir baslatilamadi.(bu arada kip soad dan c1kma yani rastgele biri degil grubun kendisi yapmis kullandiklari ölü insan görüntülerinin çogu ermeni mezalimi si1asinda öldürülen türk lerden olusuyor kisacasi bizim silahimizla bizi vuruyorlar)bu insanlara inanmayin arkadaslar söylenenlerin %99 u yalan ....onlara en güzel cevabi ermeni rock çi hayko cepkin vermis:
"onlar orada husu(rahatlik)içinde yasarken burada olmamis bir olay hakkinda atip tutmalari dogru degil...gelip gerceklerle yüzlessinler.."
-
arkadaşlar tamam,haklısınız böyle iğrenç suçlamalara maruz kalmak hoş bişey değil,ama ben şahsen müziği müzik olduğu için dinlerim,soad'ı da tabi.yani onların kimliğine takılırsak şu an türkiye'de de dinlenmekte olan ama dinlenmemesi gereken birçok grup-sanatçı var,en azından bu benim düşüncem.ama gerçekten de insanı nefret ettiriyolar..
-
ya burda bu soad mıdır ne b.ksa çok pis küfür edesim geldi bak garaj bekçisi bir kere olsun izin versen de bi kayalasak sunlara ya
birde utanmadan hala bu grubu dinleyen ve tc kimligi taşıyan arkadşlar varsa diyecek bişey bulamıyorum onlarada sanki başka müzik yokmuş gibi bize küfür eden ve böyle bi klip çeken adamları nasıl olurda savunurlar hala...
-
igrencler
hepsinin agzının payını vermek lazım ya
dinleyenler oldukca olmuyor işte
hani mükemmel müzik yapsalar
haklılar müzikleri cok iyi dinlesinler diycem de
müziklerinde de iş yok ya
aptal grup
ne halleri varsa görsünler ya daha bir şey demiyorum
-
Video'nun altındaki yazılanları okudunuz mu peki ? En alttaki yorumu görünce canım bir de buna sıkıldı. Böyle konularda yorum yaparken bizlerin de dikkatli olmamız gerekir arkadaşlar. Haklıyken , haksız duruma düşüyoruz çünkü. Bütün sayfa boyunca birkaç Türk arkadaşımız nasıl küfürler etmişler (haklı olup olmadıkları önemli değil), bakın biri de çıkıp en sonunda ne demiş :
After reading the comments some Turkish people made here, it fits well with the video, shows how hateful and angry they still are. Very dangerous people.
Adamlar zaten bize karşı kullanmak için en ufak açığımızı arar oldular. Bulduklarında da işte böyle aleyhimize kullanıyorlar.
-
o. çocukları.
kendilerini türk sanan soad dinleyenler
sizde türk müsünüz be
dinleyin ananıza atanıza sayan insanları sende TÜRK MÜSÜN!
soad girsin bitarafınıza!
yüce atanıza küfreden insanlar
siz hala gelin onları savunun
bu klibi izleyip hala daha soad dinleyen ve ben türküm diyen varsa Allah cezasını versin
Ulu öndere ne demişler yaa
soykırımmış.!
S*KTR GİT LAN
-
1) ermeniler'e soykırım girişiminde bulunulmamıştır..
2) soykırım yok, tehcir vardır.. (zorunlu göç)
3) peki neden?? 1.dünya savaşı sırasında ermeniler ruslarla osmanlı'ya karşı işbirliği içine girmiş, kurulan ermeni çeteleri osmanlı köylerini yağmalamış, sivilleri öldürmüştür..
4) bu nedenledir ki ermeniler zorunlu göçe tabi tutulmuşlardır.. evet, ele başları asılmışlardır.. diğer ölenlerin büyük çoğunluğu da bulaşıcı hastalıklardan telef olmuşlardır!!
5) ama ermeniler türkler'e soykırım girişinde bulunmuşlardır.. ne zaman mı?? 1980'de yine ruslarla birlikte azerbaycan'da!! (hocalı katliamı)
6) bunun üzerine türkiye ermenistan ile sınırı kapatmıştır.. ondan sonra da bunların g.tleri üç buçuk atmaya başlamıştır!!
7) niye?? çünkü türkiye üzerinden yapacakları ticaret sekteye uğramış, ekonomileri büyük darbe yemiştir..
8) ardından devreye ermeni diasporası girmiştir.. yahudi teşkilatlarından ve mason localarının işleyişinden etkilenen bu elemanlar da hükümetler üzerinde kurdukları baskı sayesinde ''sözde ermeni soykırımı'' ile ilgili yasaları bir bir çıkarttırmışlardır.. başarılı da oldular!! o düşünce özgürlüğünden dem vuran avrupa ülkelerinde ''ermeni soykırımı diye birşey yoktur'' demek bile suç oldu.. peki nerde düşünce özgürlüğü!! şerefsizler..
9) ve işte geldik soru-cevap bölümüne:
s: bosna hersek sırbistan karadağ'a soykırım davası açmış ve kazanmıştı.. karşılığında sırbistan tazminat ödedi.. peki neden ermenistan da aynı davayı bize açmıyor??
c: çünkü ''yıldırma politikası'' ile sınırı açtırdıklarında büyüyecek ekonomileri karşısında alacakları üç kuruşluk tazminatın hiç bir değeri yok.. bi de dava açıp kaybettiklerinde g.t olma olasılıkları var!!
s: 2005'te türkiye hükümetinin diyalog çağrısına ermenistan neden ''önce sınırı açın'' yanıtını vermiştir??
c: soykırımın bahane olduğunun, asıl emellerinin farklı olduğunun göstergesidir.. ölen atalarına saygıları yok ki onları emellerine alet ediyolar.. yazık!!
son söz..
türkiye'ye yapılan yargısız infaza tepki gösterin.. hangi platformda olursa olsun!! gün geçtikçe azan bu insanlar işi ULU ÖNDER'e hakarete kadar vardırmışlardır.. kendini bu vatanın evladı olarak görenleredir sözüm.. ''abi müzikleri güzel işte, ben bulaşmam siyasete, bürokrasiye, politikaya.. asalağım ben!!'' diyenler siz takılın kafanıza göre.. soyları tükendi mi tükenmedi mi bilmiyorum ama çiçek çocuklara hiçbişey demiyorum zati.. neyse, bitti!! (rahatladım lan)
-
ya eline sağlık ne güzel demişsin inşalah okurlarda bazılarının kafasında bişeyler zınk eder pek sanmıyorum ama.
yarın bigün bir pkklı çıkıp böyle iyi müzik yapsın millet de dinlesin ozaman hiç bi farkı yok bu yaptıklarının
-
arkadaş sen ne biçim bi mantık yürütüyon şerefsizler bizi 1.dünya savaşında sırtımızdan vurdu!!! halada vurmaktalar sen hangi ayıptan bahsediyosun ya!
bak atatürkü suçlu gösteriyolar yalancı diyolar türkiyeyi aşağılıyolar olay 1915te oluyo yani türkiye ve atatürkle alakası yok! ki bu bi soykırım değil o olay esnasında türklerden daha fazla kayıp var!bi yerleri yemiyo ve arşivlerini açamıyolar böylre fransadaki gibi yasa çıkartıyola şerefsizler!
hadi açsın ingiltere arşivini...hadi açsın fransa arşivini!!
yemez çünkü orda herşey tüm gerçeğiyle var, sömürgelere yapılanlar katliamlar hepsi kayıtlı oralarda ve ingilizler falan bunu göze alamaz işte anca bu tür pislikliklerle yapıp türkiyeyi zora sokmaya çalışıyolar...
atatürke hakaret eden bizi nazilerden farksız gösteren bu mahlukatları savuncaksanda cidden seni bi ermeni...
-
sen söyledin ben bile rahatladım ya....ya ne kadar embesil bi toplumuz bunlara ne kadar ilgisiz ve dikkatsiziz ya!