Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

! SOAD IN GERÇEK YÜZÜNÜN KANITI !

• syarar • 1 Haziran 2006 10:33 • #500238
    yaradılış diye bir düşünce bilimde ortadan kalkmış bizde hala din kültürü dersi var
    şu cümleyi yazmış olman bilimle ne kadar alakasız olduğunu anlamaya yeter de artar bile...

evet kalkmış yerine kalktı kullanabilirdim haklısın
  • fizban • 1 Haziran 2006 12:06 • #500242
    gelirler tabi bi kaç topic aşağıda zaten aranızda soad hayranı var mı diye bir forum olmasından belli değil mi?
  • syarar • 1 Haziran 2006 12:19 • #500243
    şu an üzerinde parmaklarını gezdirdiğin bilgisayarın işlemcisindeki iletkenler 8altın veya platin)%40 israilden geliyor ve o ülke ekonomisine gidiyor onlar da filistine mermi olarak geri dönüyor o zaman bilgisayar kullanmayalım
    coca cola içmeyelim

ohoo oo dinlemeyiz SOAD olur biter niye bu topic hala burada ki mileti zorla mı inandıracaksın off
  • gokcen • 1 Haziran 2006 12:20 • #500244
    o yaradılış düşüncesini kaldıran diyarlarda da din dersi var yalnız....
    herneyse ben hala ermeni soykırımıyla din dersi arasındaki bağlantıyı kurabilmiş değilim o ayrı mevzu ama...
  • BOY ON DI EDGE • 1 Haziran 2006 17:59 • #500259
    Ve hala SOAD TR fansitesi var ...Güler misin ağlar mısın...
    30.000 tane SOAD başlığı oldu garajda ama naparsın hala SOAD seven albümüne para veren veya t-shirt ünü alıp giyen insanlar var.Adamların müzikleri sağlam ama kendileri...... o sitede gerekli cevabı verdim(aaronsayt adı altında).Burda uzatmıyım üzülüyorum, gerçeklerden haberi olmayan SOAD fanatiği olanları gördükçe.
  • nalan81 • 1 Haziran 2006 19:27 • #500273
    bu konuda yorum yapmayacağım ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsin çünkü burası müzik sitesi

işte bu yüzden senden de müzikle ilgili yorumlar gelmeliydi yaradılış ya da evrim saçmalığıyla ilgili değil
  • bigbooots • 2 Haziran 2006 14:12 • #500338
    hak falan vermiyorum hocam.fetih metih yok yayılan müslümanlık var ve orda müslümanlığı tercih edenlere yapılan işkence var.bu bir savunmadır fetih denilen şey budur.onlar yurtlarında barınamadıkları için ordan kalkıp mekkeye medineye gelmek isterler ama gelmelerine izin verilmez yollarda öldürülürler.bu yüzden onalrı çekip alıcak bir el lazımdır oradan.bu da müslüman ordusu dur..

:))
  • röyksopp • 2 Haziran 2006 18:01 • #500355
    daha bakmadım gerçi ama zaten albüm satışlarının %10 u ermenilere yardım olarak gidiyor dur bi bakıyım
  • gokhanator • 2 Haziran 2006 18:05 • #500356
    kendileri beş para etmez adi şerefsizler..müzikleri sağlam.konuyu cidden gereğinden fazla uzattınız yaa.herkes hemfikir..
  • Wolframinn • 2 Haziran 2006 18:07 • #500357
    Eğer bu videoyu izledikten sonra hala soad'ı ne konuda olursa olsun öven varsa iki kelimeyle tam bir o.c dur bu kadar söyluyorum.

O videoya Atatürk'ün resmini ve altına o asılsız sözleri yazan kimse onun ben ben yedi ceddine tek başıma soykırım nasıl olurmuş gösteririm.

Ve hala soadı öven ya da beenen insan bastığı bu toprakları hemen terk etsin gitsin ermenistan da yaşasın da görsün milletimizin değerini...

Böyle olaylarla bütün ülkeler biz gençelerin beynini ykayıp bizi ülkemize karşı yapmaya çalışıyorlar ve bazı saf arkadaşlarımızda buna kanıyorlar. Türkiye üstünde dönen milyon tane politika var.

Bunlara kanmayalım ve ses çıkartalım. Bence bunlar nasıl böyle videolar yapabiliyorsa ve bunlar da bütün dünya televizyonlarında dönüyorsa bizde bazı kliplerimizde bi yere kendi haklılığımızı vurgulamalıyız.

Bana koyansa bu videonun diğer ülkelerde yayınlanıp bu olay konusunda bilgisi olmayanların buna kanıp türk düşmanı olması daha neler yazarımda bu konuda yazabileceğim en küfürsüz yazı bu. Bu mesajı silecek olan adminde mesajıın hepsini değil küfürleri silsin yeter.