Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

! SOAD IN GERÇEK YÜZÜNÜN KANITI !

• eternal_silent • 2 Haziran 2006 20:08 • #500367
    AAAA öyle demeyin arkadaşlar adamlar çok iyi müzik yapıyo!!olur mu ne alakası var bizi katil cani olarak göstersinler ne önemi var biz dinleyelim genede ne önemi var,atatürkü bizi küçük düşüruyolarmış amaaan kime ne?

YA SEN NE DİOSN!!!!!!!!!!!
    SEN NE DEDİĞİNİ ZANNEDİYOSUN YA SEN NASI TÜRKSÜN!!!
    SEN NASI Bİ İNSANSIN YA
    BU KADAR SENN BEYNİN İŞTE
    BU KADAR SENN MİLLİYET.ÇİLİĞİN
    YA SEN ATATÜRKE YAPILAN BU SAYGISIZLIĞI NASI UMURSAMAZSIN
    SEN KİM OLDUĞUNU SANIOSN YA NESİN SEN!!!
    MÜZİĞİNİ BİLE SAVUNUYO YA LAF BULAMIYORUM SÖLİCEK SANA..
    REZİL Bİ İNSANSIN SEN BURDA YAŞAMAYA BU TARİHE ORTAK OLMAYA LAYIK DEĞİLSİN SEN!!!
    DEFOL!!!
  • vovin35 • 2 Haziran 2006 20:36 • #500371
    övmesini bırak,o videoyu savunan bir soad fanı bile görbelirsin (VictimOfaDown)

http://www.garaj.org/anketsonuclar.php?anket=13687

anktet sonuçları gerçekten düşündürücü (ANTİ TÜRKÇÜLÜK KONUSUNDA)
    tabi ki sonuçta herkesin kendi hür iradesi isteyen istediğini dinler..kimsenin kimseyi yargılama, küfür etme hakkı yok
    ama ankete çıkan oylar (eğer gerçeği yansıtıyorsa)Türk gençliğine Yakışmıyor.
  • PunkERElla • 2 Haziran 2006 22:04 • #500384
    yaa ben anladım simdi bi kere klip okadar yapmaccıkki bi kere o insanar afrikadamıki okadar ac olsunlar onlar osmanlıda asıl ballı olanlar turklerden cok ermeniler para kazanıyodu bi de bende hic anlamam mesela yaa ben sevmiyorum SOAD ı ama iste muzikleri iyi ne alaka yaa sen muziklerini dinleyip prim saglıyosun heriflere zAten lutfen dinlemiyin şu herifleri muzik sizin milletinizden dahamı onemlİ !!!
  • eeddaa • 3 Haziran 2006 11:32 • #500400
    asi olacaklar abisi..
  • numbie_X • 4 Haziran 2006 19:43 • #500516
    asilikle alakası yok dinlenen müziğin,marilyn manson dinleyen adam piskopat mı olsun o zaman?
    dinlensin diye demedim,ama bakış açın çok saçma.
  • narkozz • 4 Haziran 2006 20:33 • #500523
    aynen.
    amaa dinlemesinler
    marilyn manson u geç (yanlış yazmış olabilirim)
    ama yeter soad dinlemeyin
  • nalan81 • 4 Haziran 2006 21:40 • #500524
    insanlar birilerini dinlememekten hiç birşey kaybetmezler
    ama değerlerine, kutsallarına sahip çıkmamaktan çok şey kaybederler
  • Wolframinn • 4 Haziran 2006 22:03 • #500526
    bu lafın üstüne bu başlığa yazı yazılmaması bence en güzel davranıştır. Şu an bu başlığı daha fazla cevap yazarak ilk sayfada tutmak bile gereksiz.
  • FuL_TeLiKe • 5 Haziran 2006 02:01 • #500550
    şu bahsi geçen videonun tam bi linkini alabilirmiyim?
  • assassin_cop • 5 Haziran 2006 16:08 • #500579
    http://www.youtube.com/watch?v=tyzsfHXq-c0 bunun linki bu.bence sen bu video`yu izleme çünkü izleyenler o adamları öldürmek istiyor bende aynı düşüncedeyim .tamam herkesi kandırmak için yanlış şeyler gösterebilirler ama asla ATATÜRK`ü bu olaya katmamalılar hemde böyle berbat bir klipte.izledikten sonra bana hak verceksin.