ben geçen gün yazdım bu konu üzerinde ama bana bazıları bu konunun baydığını milletin dinlemeye devam ettiğini söylediler.cidden yazık ya.hala bunları dinleyen türküm diye geçinen var ya.sözüm hepsine:pkk,ermeni,rum...gidin o zaman...yaşamayın bnm ülkemde.eğer yaşıcaksanız türklerin boyunduruğu altında yaşamayı eşşek gibi öğreneceksiniz.iiiki de atatürk bunları doğramış.arkadaşlar bazı canlar alınmadan bu ülke nasıl kurulacak???kürtler mesela.kurtuluş savaşında şerefsizler bizi sırtımızdan vurdular.en iyilerinin boynu kopsun.ben pentagramın yerinde olsam tek bi parça yapardım ama türkleri sevmeyenden ülkemde yaşayıp,bnm yiyeceğim 1 ekmeği haksızca bnmle paylaşan ibnelere sadece.arkadaşlar ülkemizi lütfen savunalım.ben kuşadasında yaşıyorum.ve burada türkten daha çok turist var bilen var mı.ve bana dedi ki birtanesi.biz dedi bizim dedelerimizin alamadığı toprakları savaşla dill de paramızla alıyoruz dedi.arkadaşlar durum bu.ülke satılıyor.bir yerden buna karşı çıkmaya başlamamız gerekiyor.bence bu grubu beynimizden silerek işe başlayabiliriz.bnmle aynı fikirde olanlara çoook teşekkür ederim...
neymiş efendim klibi onlar cekmemiş
ne farkeder
holy mountainsi de mi onlar yazmadı söylemedi
orada bize yalancı katil seytan afedersiniz ibne diyenler de mi onlar degil
ben dinlemem dinleyene de bir sey demiyorum daha..
soykırımı kabul ediyorlarsa onların bilecegi iş
ama kabul etmeyip bunları dinlemek sevmek..
cok tuhaf
SOAD denen pezevenklerin .mına koyayım bu beyinsizleri dinlemeyin!!!Dinlemeyen varsa vatanına duyarlılığı için tebrik ediyorum.Eğer dinleyen varsa bana gelmeyin hatta bana yaklaşmayın!!!SOAD dinleyenler: siz aklınızı mı yitirdiniz vatanımızı milletimizi tehdit o.evlatlarının cdlerine nasıl para verirsiniz!!!Duyarlı olun biraz duyarlı.Ben ülkemi seviyorum ve ben Atatürkçü bir Türk vatandaşıyım ve bundan gurur duyuyorum ne mutlu Türküm diyene!!!!!!