Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

! SOAD IN GERÇEK YÜZÜNÜN KANITI !

• ScHiZo_1896 • 29 Mayıs 2006 22:11 • #500050
    http://www.youtube.com/watch?v=tyzsfHXq-c0

işte yalan dolanlığın, gerçekleri saptırmacalığın (daha neler yazardım da buraya yazmıyım, konmaz yoksa buraya bu..)bu kadarı denebilecek bir şey..HER TÜRK EVLADI KESİN İZLESİN!!!

bunu gördükten sonra da SOAD dinliyosan gel buraya bi gel..
  • erdem23 • 30 Mayıs 2006 00:08 • #500070
    pislik herifler ya böyle olayları ermeniler bile iddia edemez ya yuh herifler amerikanın ve avrupanın afrikada yaptıklarını koymuşlar heralde yazılar karışmış :@
    soadı zaten sevmezdim artık nefret ediyorum!!!!
  • erdem23 • 30 Mayıs 2006 00:21 • #500072
    ya gece gece sinirlerim bozuldu bu ne böyle ya ATATÜRK'e ve bi çok paşaya hakaret ediyolar...yalan yanlış fotoğraflar!!!
    soad mıdır ne zımbırtıdır dinleyen Türkler bu grubu dinlemeye devam ederse zekasından şüphe edicem artık
  • vovin35 • 30 Mayıs 2006 00:33 • #500073
    lan bn bunların taa.. offf bukdar aşşağlık bir grub olabilir mi??
    müzik üzerinden siyaset yapan ermeni devletinin kadrolu faşist pezevenkleri..
    yıllarca osmanlı egemenliğinde bey paşa gibi yaşadılar, şerefsizler,yaptıkları adiliğe bak...gece gece sinir sistimim iki dakkada alt üst oldu,bunların adını gördğüm anda fiziksel olarak midem bulanıyor..

yauv baba sen bunu buraya eyi ettin koymuşssun ama, dinleyen gene dinler gene kafasını sallar bunların şarkılarıyla,
    ne koyarsan koy önlerine mantık hep aynı, adamların müziği süper abi.. beni anti türkçülükleri, vatanıma sövmeleri ilgilendirmez, ben müziklerine bakarım...pöehhh
  • tolqing • 30 Mayıs 2006 00:38 • #500074
    AAAA öyle demeyin arkadaşlar adamlar çok iyi müzik yapıyo!!olur mu ne alakası var bizi katil cani olarak göstersinler ne önemi var biz dinleyelim genede ne önemi var,atatürkü bizi küçük düşüruyolarmış amaaan kime ne?
  • karabasann88 • 30 Mayıs 2006 00:57 • #500076
    pess doğrusu yok böyle bişey yaa acayip sinirlendim gerzek herifler ya soykırımmış ne soykırımı yaa ne zaman kabul etcekler bunlar yok soykırım falan bi de yazmışlar türkiye suçunu kabul et Atatürk ün resmini koyup bi de üstüne killer yazmışlar pffff ya olmayan bişeyin yaygarasını yapıyolar bi de utanmadan klip çekmişler ...verdikleri görüntüler gerçek olsa bari düzenbaz herifler asıl soykırımcı olan onlar be... hamile kadınların bebeklerini karınlarından çıkarıp öldürdüklerini ufacık çocukların acımasızca öldürüldüğünü insanların gözleri çıkarılıp burunları kesilip topluca öldürüldüğünün yakıldığının resimlerini gördüm elimizde belgeler var hepsi gerçek kanıt bunların niye biri çıkıp bunlara ağzının payını vermiyo adamların elinde kanıt yok anca eylem yaparlar bizim elimizde kanıtlar var ama niye kimse bunları ortaya çıkarmıyo anlamıyorum yaa!!!!!!!!

bu grubu yaptıkları müziği zaten sevmiyordum müzik yoluyla siyaset yapıyo adamlar ...varlıklarını gereksiz buluyorum
  • ScHiZo_1896 • 30 Mayıs 2006 01:42 • #500081
    yauv baba sen bunu buraya eyi ettin koymuşssun ama, dinleyen gene dinler gene kafasını sallar bunların şarkılarıyla vovin35

olay orda kopuyo işte..o dinleyen adamın kayış kopmuştur zaten artık, onu hiç iplemiceksin ordan anlayacan denyoyla akıllının farkını işte..
  • JackSparrow • 30 Mayıs 2006 06:50 • #500084
    hiçbişi deişmiyo.. nekadar acı..ne kadar gerçek..ne kadar yalan.. hayat işte.. bi parçasıda bu olsa gerek..
  • paradigm_shift • 30 Mayıs 2006 08:40 • #500085
    soad'ın ermeni milliyetçiliği propagandası yaptığını ve sözde ermeni soykırımını kabul ettiğini anlamak için şarkılarını dinlemek yeterli zaten, windows movie maker ile yapılmış böyle tırt bir videoya gerek yok. yalnız kimler dikkat etti bilmiyorum ama görüntüler şöyle bir pankart açmış ermeniler : "our children demand the ending of turkey's illegal blockade", kapalı olan türkiye-ermenistan sınır kapsından dem vuruyor ..ermenilerin ata'm hakkında yaptığı "is responsible for the genocide" ayıbı ve terbiyesizliği gibi, türkiye'nin ermenistan sınır kapısı kapalı tutması da insanlık ayıbıdır. bu yüzden "ermenistan tü kaka" demeden önce tarafsız düşünmek de gerekiyor sanırım. ermenistan'ın leşliklerine karşlılık türkiye'nin de ayıpları ve hataları olmuş elbet. ama siyasi ilişkiler ve vatanperverlik forum ortamlarında kurtarılacak kadar basit kavramlar değil maalesef ki. şimdi iki dallama çıkıp "sen ne biçim türksün, ermeni mi s*kti seni?" diye çemkirecek eminim. şimdiden söyliyim: pipimde değilsiniz, bu yazdıklarım insan olan için bir şeyler ifade edecektir zaten. ha sözüm bitmeden şunu diyim: system of a down'a kafam girsin!
  • karabasann88 • 30 Mayıs 2006 09:12 • #500089
    Türkiye nin de hataları vardır sonuçta işin iç yüzünü hiçbirimiz bilemeyiz...ölümlerin savaşın gerçekleri olduğunu kabul etmek gerek onlardan ölenler oldu da bizden olmadı mı ama hiçbir Türk çıkıpta siz soykırım yaptınız dedi mi demedi ama bunlar bi türlü kabul etmiyolar öyle bişeyin olmadığın ikide bir çıkıp Türkler barbar Türkler soykırımcı deyip duruyolar..saçmalık hepsi elimizde kanıtlar var neden kimse göstermiyo demiştim yaa biz göstersek kaç yazar onlar anlamamakta ısrar ettiği sürece...