Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sizce yüksek sadakatın rock'n coke katılması doğru mu?

• rock in rio • 27 Haziran 2006 13:55 • #502141
    yorumu size bırakıyorum
  • sacredsoul • 27 Haziran 2006 14:11 • #502147
    rock n coke kadar taş düşsün kafalarına...
  • maddest_angel • 27 Haziran 2006 14:14 • #502150
    nayır doru olamaz=)
  • Single_FACTOR • 27 Haziran 2006 14:21 • #502151
    Rock'n Coke
    mesaj verme gayesi olmayan bir festival "Metal Monster" Ya da "Battle Of The Bands" gibi değil.

Amaç eğlence ve para kazanmak olduğu için Müslüm Gürses gibi kitlesi, magazinel sansasyonu yüksek adamlar Reklam amacıyla tercih edilebilir.

Günümüz Haluk Levent'ten kırma; Şebnem Ferah bozması; kişiliksiz Rock Gençliği ise Bu tip piyasa politikalarını; Bizim özümüz anadolu müziği diyerek sahiplenir..

Bu seyede örneğin; gerçekleşecek olan BarışaRock 2006 Sahnesinde de;
    bir İngilizce/gotic doom grubuyla, Kardeş Türküler'i bir arada;
    Halk konseri tadında, 'Üzerine Ketçap Dökülmüş Cacık' kıvamında dinlemek mümkün olabilmektedir..

Seneye de Mahsun kırmızıgülü görmek isteriz Rock sahnelerinde.

(Lafım Yüksek sadakata değildir)
  • cutcut • 27 Haziran 2006 14:33 • #502156
    zamanında rashit'in,ceza'nın o sahnede yerini aldıgı hatırlanırsa çıkması dogaldır.kaldı ki rashitle ceza'nın durumu da ters bir durum degildir.çünkü rock müzik, bu müzik tarzlarıyla yakın iliskidedir.hepsi ortak malzemeden kendilerine uygun olanı yaratır.yüksek sadakat grubu da rock soundlu olarak cıkmıs,kaliteli bir gruptur.albüm kayıtlarına bakmanın yanında performansı daha bir farklı olan gruptur.
  • changes • 27 Haziran 2006 18:08 • #502227
    belki üstümüzden bir tır geçer..katılsınlar tabi zamanında ceza'da katılmıştı ne fark varki :))
  • cabbarbar • 27 Haziran 2006 18:11 • #502231
    ceza ya edilen küfürler hoşlarına gitmiş olacakki yüksek sadakati çağırmışlar
  • rock in rio • 27 Haziran 2006 18:17 • #502234
    gerçekten rock'n coke türkiyeden çıkacak kişiler belli abi ya şebnem ferah mor ve ötesi neymiş yüksek sadakat falan grup 84 ü de çağırsınlar o zamn
  • hell yeah • 27 Haziran 2006 18:36 • #502244
    sıkıldım ya bi de şö le diyo rock in coke sitesi şebnemde var dumanda var len bıktık hep aynı yüsler ben geçen sene bi topic açmıştım türkiyeden neden metalci çıkmıyo dünya çapında gerçi şebo vs ..rocker ama harbi yani gerçek anlamda iyi gruplar çıkmıyo şeboya bi topic açmıştım yeni albümünün ilk klibinde dani özemtiliği var diye heralde şebo okudu ve 2. klipe makyaşsıs çıktı zuahahaa aferin len şebo..
  • Ktulu • 27 Haziran 2006 19:53 • #502247
    hell_yeah nickli arkadaş demiş ki:
    şeboya bi topic açmıştım yeni albümünün ilk klibinde dani özemtiliği var diye heralde şebo okudu ve 2. klipe makyaşsıs çıktı zuahahaa aferin len şebo..

Kardeş, hangi klibinde Şebnem Ferah bacımız Dani Filth gibi muhterem bi "abimize" benzemeye çalışmış söyler misin biz de öğrenelim? =)

Yok yani Dani 'nin makyaj stilini kapmak açısından soruyorum =)