-
bence yok çünkü bi şebnem ferah vardı o da bring me to life mahvetmiş
-
aynen katılıyorum!şebnemden beklemezdim böyle kötü bi yorum...ses güzel ama yetmiyomuş demekki!
-
evanescence şebnem ferah kadar mükemmel olabilsin önce... ondan sonra konuşun bunları.
-
şebnem kötü demiyoruz zaten aksine çok severim ve hep sunu sölerdim "bring me to life sarkısı sebnem daha güzel söler bence" ama sarkıyı dinleyince hayal kırıklıgına ugradım.iyi değil yani istersen sarkıyı yollayalım sana ya da bi yerlerden bulursan dinle bence!
-
Şube gibi mi yani? :P
-
abı turkıye temsılcısı ne olakı sıc hıç teomanın mozambık subesı dıye bısey duydunuzmu yaaa yazmıyım dıyorum ama bu kadar da kısılıksız olunmaz kı boylede yazılmaz kı
-
evanescence şebnemin eline su dökemez..grubun canlı performansı benim kayıtlardan izlediğim kadarıyla kötü ayrıca piyasa grubu olma yolunda hızla ilerlemekteler.
-
ben şarkı hakkında yorum yapmadım dikkat ettiysen.şubeleşme konusunda yorum yaptım.kim kimin şubesi olması gerekiyor ? bence evanescence dinlesin şebnem ferah şarkılarını , hissederek nasıl müzik yapılırmış görsün çalışsın sonra şubesi olmaya kalkışsın.kıyas yaptığınız kişiciklerin arasında uçurum var.
-
Ya zaten kimse kimsenin subesi olamaz.haklısın ikisi de birbirinden farklı ama o gelip bunu dinlesin, asıl o bunun subesi olsun demek de dogru değil bence.bi kere evanescence bi grup...herkes sevmek zorunda da değil.sadece şebnem sarkıyı yorumlayışı iyi değildi ve bu amylee'nin sesi çok güzel ona kimse çıkamaz demek değil. o da şebnem gibi söylemez.Dolayısıyla her ikisi de basarılı ama birbirlerine rakip ya da temsilci olamazlar.Sadece bunu demek istiyorum.
-
aferim de o zaman.