Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

evanescence nin türkiyedeki temsilcisi sizce kim?

• hells bells • 19 Temmuz 2006 12:21 • #505422
    evet soracaksın sebep ben bir soru veya görüş almak istemediğim halde laf attın bu da senin seviyeni belli ediyor sen kavga isteyen bi insancıksın
  • eternal_silent • 20 Temmuz 2006 02:22 • #505576
    hiçbişi sormayacağım arkadaşım kendini de yırtsan sana birşey sormayacağım çünkü fikirlerine değer verdiğim insanlara birşeyler sormayı tercih ederim bana insancık diyebilmek için benden üstün olman gerekir üstün olduğunu kanıtla özür dileyeyim ama henüz birşey göremedik..seviyeden bahsetmeden önce durup dururken bana attıın gereksiz eleştiri yazılarını okumanı öneririm..seninle kavga etmek bana birşey kazandırmaz malesef forumu daha fazla kirletmemek adına susuyorum ve seninle eğlendiğimi belirtmek istiyorum..isim necatiydi galiba..
  • hells bells • 20 Temmuz 2006 03:35 • #505581
    bak tek doğru bildiğin şey ismimmiş oda güzel bişey hiçbişey bilmiyosun diye tanırdım seni burdan ama bi kaç şey biliyomuşun neyse bende tartışmak istemiyorum senin vereceğin değere de ihtiyacım yok olursa emin ol haber veririm
  • cilekeş • 21 Temmuz 2006 21:22 • #505806
    abii noluyoo yaaa millet birbirine girmiş
    bir deli kuyuyuya bi taş atmış hesabı...........:)
  • dilatrend • 23 Temmuz 2006 13:20 • #505985
    en iyisi konu sonu yapalım arkadaşlar yoksa hells bells mahceder sizi bak ona göre ama haklı tabi gerçi sonlara dogru konu çarpıtılıp başka yöne cekilmiş ama ben şebnem ferah aşığıyım kimse bişey demesin o bir numara
  • hells bells • 23 Temmuz 2006 13:46 • #505994
    şurda canım şebomu savunuyorumda başka başka yerlere sürüklüyolar lafları sağolsun bazı densiz arkadaşlar benle bok yarışına giriyor türkiyede bir numara şebo üstüne adam yok ayrıca amy lee ile de hiç karşılaştırmam
  • dilatrend • 23 Temmuz 2006 13:48 • #505995
    aman yanlış olmasın hells bells sana bişey demedim ben ya eyer bana yazdıysan son yazdıklarını darılırım
  • eternal_silent • 24 Temmuz 2006 09:30 • #506209
    şebo da nası ayaklarına kapandı kızcaaaz nası minnettar sana allahım ölüyo wala..bu arada haber veririm falan bişiler demişsin allah razı olsun abi..
  • hells bells • 24 Temmuz 2006 13:15 • #506229
    yok bea bende sana kötü bişey demedim bak yine o eternal silent girdi araya kara kedi gibi kesecem kedi niyetine ara bozuyo lafım onaydı yani sana lafım yok merak etme kardeşimsin aga
  • headphonesss • 24 Temmuz 2006 13:17 • #506230
    lam evanın yeni trailer ı konu olarakda açtım görün bakım şebnem mi eva mı
    http://www.youtube.com/watch?v=Kk2YDsbnP0c