-
evet soracaksın sebep ben bir soru veya görüş almak istemediğim halde laf attın bu da senin seviyeni belli ediyor sen kavga isteyen bi insancıksın
-
hiçbişi sormayacağım arkadaşım kendini de yırtsan sana birşey sormayacağım çünkü fikirlerine değer verdiğim insanlara birşeyler sormayı tercih ederim bana insancık diyebilmek için benden üstün olman gerekir üstün olduğunu kanıtla özür dileyeyim ama henüz birşey göremedik..seviyeden bahsetmeden önce durup dururken bana attıın gereksiz eleştiri yazılarını okumanı öneririm..seninle kavga etmek bana birşey kazandırmaz malesef forumu daha fazla kirletmemek adına susuyorum ve seninle eğlendiğimi belirtmek istiyorum..isim necatiydi galiba..
-
bak tek doğru bildiğin şey ismimmiş oda güzel bişey hiçbişey bilmiyosun diye tanırdım seni burdan ama bi kaç şey biliyomuşun neyse bende tartışmak istemiyorum senin vereceğin değere de ihtiyacım yok olursa emin ol haber veririm
-
abii noluyoo yaaa millet birbirine girmiş
bir deli kuyuyuya bi taş atmış hesabı...........:)
-
en iyisi konu sonu yapalım arkadaşlar yoksa hells bells mahceder sizi bak ona göre ama haklı tabi gerçi sonlara dogru konu çarpıtılıp başka yöne cekilmiş ama ben şebnem ferah aşığıyım kimse bişey demesin o bir numara
-
şurda canım şebomu savunuyorumda başka başka yerlere sürüklüyolar lafları sağolsun bazı densiz arkadaşlar benle bok yarışına giriyor türkiyede bir numara şebo üstüne adam yok ayrıca amy lee ile de hiç karşılaştırmam
-
aman yanlış olmasın hells bells sana bişey demedim ben ya eyer bana yazdıysan son yazdıklarını darılırım
-
şebo da nası ayaklarına kapandı kızcaaaz nası minnettar sana allahım ölüyo wala..bu arada haber veririm falan bişiler demişsin allah razı olsun abi..
-
yok bea bende sana kötü bişey demedim bak yine o eternal silent girdi araya kara kedi gibi kesecem kedi niyetine ara bozuyo lafım onaydı yani sana lafım yok merak etme kardeşimsin aga
-
lam evanın yeni trailer ı konu olarakda açtım görün bakım şebnem mi eva mı
http://www.youtube.com/watch?v=Kk2YDsbnP0c