-
iyi tamam aferim ikisine de...uzatmayalım
-
iSMAİL YGA
-
Amy Lee'nin sesi çok güzel diyenler, eğer arşivimi bulabilirsem size canlı sesini dinleteyim,Şebnem daha güzel söylemiş diyeceksiniz :) Bir kere Şebnem ve Evanescence'nin tarzları farklı.Bu nedenle yanlış bir karşılaştırma olur bu.
Öte yandan milyon kere milyon açılmış bir başlık ve sorulmuş bir soru. Biz o zaman da Evanescence balon diyorduk. Hani nerde Evanescence? Tabi güzel şarkıları yok değil. Saygı duyuyorum. Ama gerçekçi olmak lazım biraz.Müziği ekonomik araç olarak değil, duygu ifade etme şekli olarak kullanmak lazım.
-
bana yollarsanız sevinirim
-
evanescence"in türkiyedeki konsolosu beyolundaki simit sarayıonın yanında baş konsolos ise hayydar dümen. :S
evanescence ülkemiydi? :S
yaaa kardeşim eve.... in neden burda temsilcisi olsun ki hem şebo o karıya 09876456789 takar.
soruyu değiştir çok saçma olmuş.
-
aga tartışılcak konu değil şu ses,yorum,şarkı yazma,meslek ahlakı hepsi şebo da mevcut ha amy lee de de güzel ses var şarkıları iyi ama şebo kadar olamaz hayatta şebonun yeri bir başka bunu tartışmak bile çok saçma burada konuyu kapatıyorum ve en büyük şebo diyorum arkadaşlar
-
şebonun yeri bir başka bunu tartışmak bile çok saçma
çok hoş bir cümle olmuş tebrik ettim ;)
-
Evanescence'in Türkiye temsilcisini mi arıyoruz?
-
evanescence büyük elçisinin kızıyla tanışmak istiyorum
-
herkezin aklından şebnem ferah geçiyo ama bence değil. şebnem ferah'ı avrupada ya da başka ülkelerde tanıyan varmıdır bilmiyorum ama evanescence öylemi mesela türkiye tanıyo