Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

evanescence nin türkiyedeki temsilcisi sizce kim?

• REaDinGMyeYEs • 9 Temmuz 2006 16:41 • #503837
    Hepiniz Yabancı Budalaları gibisiniz..
    Şebnem canlı olarak söylemiş.. canlı söylemenin ne kadar zor olduğunu bilmeyenlerdenseniz bilemem..

sizde canlı söylerseniz şebnemden on kat daha berbat bi tablo çıkar ortaya..

evanescence kim yaa? kendini iyi sanan acizin teki..
    sesini gizleyerek söyleyen biri.. sesi çok çabuk taklit edilenin biri..
    ki benim için çok basit bi ses.. kulağını tımalayan.. acıtan..

gözlerinizi açın noolur arkadaşlar..

Şebnem KonServatuar Bitirmiş bi kadın.. Türkiyede parmakla gösterilen Rockçılardan birisi.. Şarkı Sözlerini İçten yazan kendi başına.. duygularını tam kavramıyla anlatan küçücük ama çok değerli bi insan.. Evanescensenin ne olduğu bile belli değil ne yaptığı umrumda bile değil..
    o kadın sizin onu sevdiğinizi bile bilmeyen birisi ... Konserlerine gitme ihtimali bile bulsanız ulaşamayacağınız birisi.. Şebnemi Sevmek Zorunda değilsiniz.. ama yerden yerede vurmak Zorunda değilsiniz..

Şebnem Evsnescenseyi Temsil Etmiyor.. Okadının bir şarkısını Söyledi diye o Manayada gelmez..

Kaba olduysam özür dilerim ama gerçekleri Görmeniz Şart..

Dışladığınız Kendi Vatandaşımızdır..

<MetalicMeltem>
  • cabbarbar • 9 Temmuz 2006 18:19 • #503847
    kardeşim bana kızdıysan bende dedim şebnem değil diye ben şebnem ferahı severim bencede türkiyenin en iyi rockcularından biri ama tek farkları dediğim gibi evanescence daha fazla tanınıyo daha ünlü...
  • REaDinGMyeYEs • 9 Temmuz 2006 19:00 • #503852
    Söylediğin lafmı şimdi¿
    Bende amerika gibi zırva bi yerde albüm çıkarsaydım bende ünlü olurdum..

Önce Düşün.. Sonra Mantık ara.. Bi daha Düşün Bi daha Düşün.. Gerekirse Bin Kere Düşün.. Doğru Bi laf Söylersen Karşında Şapka Çıkarılır.. Zırvaladıysan Gözden Düşersin.. Anlamsız Bi Şeyler Sergilersen İstediğin Verimleri Alamazsın..

Ben genel olarak söyledim Lafım sana değildi..
    Kimin Kimden Daha Ünlü Olduğunuda tartışmıcam burda..

EMEĞE SAYGI..

<MetalicMeltem>
  • cabbarbar • 9 Temmuz 2006 19:58 • #503858
    ama sende çok sert geliyorsun bi sakin yaz sanki şebnem ferah öz kardeşinmiş gibi konuşuyorsun.lütfen.ben düşüncelerimi yazdım.orda olsam döverdin beni valla.tamam şebnem ferah dünyada bir numara onun eline hiçbir rockçu su dökemez.
  • hells bells • 9 Temmuz 2006 21:06 • #503875
    eyv aga bakıyorum hala millet bunun kavgasını yapıyo ama değişmiyecek şeylerin kavgası yapılmaz
  • REaDinGMyeYEs • 12 Temmuz 2006 17:06 • #504326
    orda olsam döverdin beni valla.tamam şebnem ferah dünyada bir numara onun eline hiçbir rockçu su dökemez.

ben öylede demedim..
    hem insanların canını yakmayı seven bi insanda değilim.. sadece şebnem evanescenseyi temsil etmiyor.. ki evanescense şebnemden çok çok sonra çıkmış bi sanatçı..

herneyse..
    sende çok sert geliyorsun

bi sanatçı haksızlığa uğradığında tahammül edemiyorum..
    bu sevmediğim bi sanatçı dahi olsa böyle..
    sonuçta ordata dokilen alın teri var, emek var..

lütfen ama arkadaşlar..

Saygılar..

<MetalicMeltem>
  • hideandsick • 12 Temmuz 2006 20:58 • #504355
    evanescence şebnemden çok sonra çıksın ya da çıkmasın..
    eva klasik eğitim almış..
    şebnem ferah kötü demiyorum ama çok eksikleri var hala öğrenemedi björk ve toriden herşeyi yeteri kadar..
    ama BENce amy öyle değil 23 yaşında ama yetenek meselesi harmanlayabiliyor ve en güzelide kendine katıp insanlara çok güzel sunabiliyor.
    malesef şebnem bi amy gibi söz yazamaz ya da yazsada o sözlere o müziğin ruhunu veremez kabul edelimki gerçekten evanescence türkçe müzik yapsaydı ve gene bu yetenekte olsaydı daha bir anlaşılır olacağından şebnem ferah'ın adı bile geçmezdi.
    ama kendisine saygı duyaruz o da ayrı..
  • hells bells • 12 Temmuz 2006 23:00 • #504380
    şebnem ferah ın aldığı öüzik eğitimi türkiyede nerdeyse kimsede yok yazdığı sözlerin değeri paha biçilmez ve işini en iyi yapan sanatçılar arasında şebo gerçekten gönülden yapıyor ve kesinlikle hiçbir eksik yanı yok amy lee den fazlası var arkadaşım harbi haksız yere şeboyu küçümsüyorsun ayıptır yiğidi öldür hakkını yeme demişler söylediklerin gerçek olsa eyv ama kesinlikle yanlış
  • hideandsick • 13 Temmuz 2006 01:39 • #504396
    ben ikisininde ne eğitimleri aldığını biliyorum..
    sorun şu tam bilmediğiniz insanları ya küçümsüyorsunuz ya da gözünüzde çok büyük yerelere koyuyorsunuz!
    bir konservatuvarlı olarak hangisinin daha iyi olabiliceğine karar vericek ve ikisini de ölçümleyecek seviyedeyim.
    ben şebnem ferah kötü demiyorum ki.
    sadece aralarında paha biçilmez farklar var.
    görebilen anlıyordur.bu arada amy ve bestelerinden kastım sadece vokal değildir!!!!!!!!!!!
  • Holy_Bastard • 13 Temmuz 2006 01:47 • #504397
    Evanescence Türkiye Temsilcisi mi? Geçin bunları yaa...