-
ya arkadaşlar neden beğenmeseniz bile saygı duyun ayrıca hakaret etmeyi düşünenler aynı lafları kendilerine söylenmiş olarak kabul etsin:)
-
müzik evrenseldir.anneannem hep derdi ki; dünyayı müzik kurtaracak evladım.rapı popu topu olmaz bu işin.aynı dili konuşuyoruz sonuçta.müzik evrensel dilimiz.onu koruyup kollayalım,baskalarının masasına meze etmeyelim.meze eden meze olur.çok tesekürler.saygılar sevgiler.yurttan sesler....
-
MÜZİK evrenseldir.MÜZİK basit ritmler eşliğinde inleyen kadınlar değildir.Belki de bu müziği sevmememizin sebebi yarattığı insanlardır.
-
neden kimse klasik müzik düşmanlığı yapmıyor? ya da jazz, blues düşmanlığı yapmak kimsenin aklına gelmemiş? bence sorunun cevabı kendi içinde.
-
ya arkadaşım kaç gündür senin yorumlarını okuyorum(Necrophilliac) ve seni tebrik ediyorum müzik konusundaki duyarlılığın için.kalbimden geçenleribenden öne yazıveriyosun(aslına bakarsan kalbimden geçenler çok dagha ağır sözzler ama saygılı olmak lazım)
hep dediğim gibi yoz müzikler dinleyerek(ki müzik bile demek saçma konuşmadan ve küfürden ibaret olan şeylere)kulağınızı yozlaştırmayın.
-
ya ama onları da sevmeyen var
ama popçular rapçiler demiyor rockçılar iğrençtir diye ama siz ne istiyosunuz anlamadım ben rock da dinliyorum rap de ikisini de farklı ruhhallerinde ayrı ayrı dinliyorum sentezi de seven var yani bir insan kendi dinlediğini dinlemediği için eleştiremezsiniz
-
bende asık veyseli severim.onun düşmanlığını yapmazsınız değil mi? ya ona göre düşman kazanmak istemem.aslında annem derki;cahil bir dostun olacağına akıılı bi düşmanın olsun. şimdi eğer akıllı düşmanım olmak isteyen varsa olabilir.hayır demem.ay çünkü hep annemi dinlerim.
-
kim demiş rapçıler iğrençtir diye... göster dövelim...:D
ama mümkünse benim 250m yakınımda çalmasınlar.
-
ya ben kimseye düşmam değilim geçen akşam dedim belki soadda yanlış bilgilendirme kurbanı
o derece yanii
-