-
hala bu topicleri açarak eziliyorsunuz.. garaj müzik birimi ahanda koskocaman yazıyor...burda müzik tarzları arasında bi anlaşmazlık çıkabilir..bi tarza bağlı bi site değil kuruluş amacında en azından öyle..
o zaman sevdiğiniz müzik tarzını doğru düzgün savunamıyorsunuz? bu topic neden..müzik evet evrenseldir..müziği yapanlarda insan, insanın düşünceleridir..
her insan özgürdür ve istediğini sever,sevmez..
-
haklısın ama sevmediğine hakaret etmemeli
-
hakareti kim etmiş?
-
arkadaşlar çok alıngan... "bu da müzik mi be" dedin mi üzerlerine alınıyorlar, halbuki biz dinleyenin değil, müziğin kendisinin iğrenç olduğu kanaatindeyiz, lütfen bu iki durumu birbiri ile karıştırmayalım:D :D
-
ben iğrenç demedim..desemde rap müziğe derim dinleyene değil..
rap dinleyenle arkadaş olmam demiştim ..başka bi topicte..evet çünkü anlaşamam...anlaşsam zaten rap dinlemez.. konuşcak konumuz olmaz..ama oturp bi dergide aa bak şöyle demek ve ya aa işre my dying bride geliyomuş..demek..benim için önemli..beraber konsere gitmek..festivale gitmek...rap dinleyen biriyle paylaşıcak bişeyim yok..ben sadece onu demek istiyorum..müzik tarzına bakarım diye..
-
Bunun müzikle alakası yok aslında.Burada müzik sadece bir araç.Yani kişlik oluşumunu gösteriyor müzik burada bir şekilde.İsmail YK dinleyen zihniyet belki hayatında hiç işitmediği şeyleri bu müzikte işitti ve hoşuna gidiyor .Metal müzik dinleyen adam gitar telinin çıkarttığı sese hayran oldu .Ceza dinleyicisi, yer altının varoşları belki cezayı kendilerinden görüyorlar.
Metalciler özellikle de işin şekil kısmına özenenler pop müzikti , rap müzikti , vs vs sevmezler.Çünkü onlar kendilerini aşmış sanırlar.Ben de metal müzik dinlerim .Hoş müzik.Gitar teli bana göre büyüleyici bir şey.Ama işin şekil kısmı bana komik geliyor.Metal müziğin şekil kısmında olanların tipik bir İsmail YK cıdan farkı olamaz.Çünkü iki fan grubunun da kişilik problemleri vardır.
Müzik bir eğlence aracıdır.Abartmayalım.
-
müzik sadece bir eğlence değil sanattır.
kimi türü müzikal açıdan sanat değeri taşır, kiminin bazı şeyleri sorgulayan sözleri vardır. kimisi ise sadece boştur, boyunlarında yarım kilo altın taşıyan, ferrarilerin üzerine oturtulmuş koca kxçlı hatunları sergilemeyi bir hayat tarzı olarak sunan boş bir kafanın ürünüdür. barış mançonun dediği gibi, "içi boş tencerenin bu sofrada yeri yok." anlayana...
-
[4 kez okundu]kkurt
Son düzeltme: 4 Ağustos 2006 Cuma / 00:014 Ağustos 2006 Cuma / 00:00
müzik sadece bir eğlence değil sanattır.
kimi türü müzikal açıdan sanat değeri taşır, kiminin bazı şeyleri sorgulayan sözleri vardır. kimisi ise sadece boştur, boyunlarında yarım kilo altın taşıyan, ferrarilerin üzerine oturtulmuş koca kxçlı hatunları sergilemeyi bir hayat tarzı olarak sunan boş bir kafanın ürünüdür. barış mançonun dediği gibi, "içi boş tencerenin bu sofrada yeri yok." anlayana...
ya içimden gelen duygularımı yansıttı...başka bi dicek kelime varmı bilmiyorum...
hee metal dinliyorum bende black death gothic ağırlıklı..metal dinleyenlerinde bazılarına uyuz oluyorum...aşırı asi takılmaları..yerlerde asiyiz biz özgürüz deyipte boşboş zıbarmaları hoşuma gitmiyor açıkçası.aklıma gelmeyen ve ya buraya yansıtmak istemediğim başka şeylerde vardır ... rap dinleyenlerinde sevmediğim bir çok özelliği vardır...çok çok çokk...
-
hay seninde a.q evrensel müziğin de a.q mezenin de a.q saygının da a.q sevginin de a.q pop un da a.q rap in de a.q arabskinde a.q metal ve rock dışında ki bütün müziklerin a.q evrenin de a.q öff bea ne bu entellik ya yeterin ulan insanlar hayat boyu gruplarşır ve belli şeyleri savunur herkez kardeş olsaydı herkez aynı renk herkez aynı dili konuşuyo olurdu tek bir ülke olurdu değilmi böyle it sürüleri gibi ayrılamazdık bırakın bu hepimiz kardeşiz bütün müzik türleri bizim müziğimiz sayılır havalarını ya ne bu sahtekarlık lan onu söyleyen adam gidip bütün müzikleri mi dinliyo hayır sevdiği belli başlı tarzda müziği dinliyo e ne gelip bütün müzik türlerini savunuyosun gavat sahtekar olmuş alem be yeter doğruyu konuşun evet metal dinliyorum diğer müziklere düşmanım DÜŞMANIM A.Q DÜŞMAN
-
Müzik bir eğelence aracıdır.Eğlence nedir peki?Mutlu olmak için insan beynin yarattığı oluşumlar.Sanat da bir eğlencedir.
''kimisi ise sadece boştur, boyunlarında yarım kilo altın taşıyan, ferrarilerin üzerine oturtulmuş koca kxçlı hatunları sergilemeyi bir hayat tarzı olarak sunan boş bir kafanın ürünüdür.''
Ben bu davranışı tasvip ediyor değilim.Ama aynı şekilde gothic metal dinleyip vücudunun her yerini deldirip küpe takan,sabah akşam rock dinleyip sarhoş olmaya çalışan zihniyetin senin yukarıda verdiğin örnekten bir farkı da yok.Böyle metalci yok deme sakın çünkü var.
Aynı şekilde pop müzik de kendi içerisinde kaliteli bir müziktir.Metal müzik de kaliteli müziktir.sonuçta metal müziği doğuran şey gitar telinin ve davulun titreşimleridir.Pop müzik ve diğer pek çok müziğin temeli titreşimlerdir.Bizim bu titreşimlerden hoşlanmamızı sağlayan şey ise yaşam tarzımızdır.dolayısıyla müziği değil ,hayatı sorgula..