-
beğenmiyorsam neden yorum yapmayayım
-
rockn coke sizce de rezil bi festival değil mi?
insanların beğendiği bişeyi kendine göre öyle bile olsa yoruma açık bir yerde 'rezil' diye tanımlamak bence saygısızlıktır.
haklısın yorum yapmazsın demem yanlıştı neyse ben bunu demek istemiştim.
-
anladım yani yorum yaparsın ama hakaret edemezsin demek istiyor ve doğru düşünüyorsun
-
evet öyle demek istemiştim neyse ben düzeltiyim onu :S
-
sadece medyanın sürekli gündeme getirmesiyle önem kazanmış bir festival. yoksa özentilerin ne yaptığı kimin umrunda...
-
bence de tamamen amaçsız bir festival. paranla rezil oluyorsun. insanların kabalığı da cabası. sanki hepsi mağara devrinden fırlamış, şekil yapmış karşına çıkmış. üstüne bira döküp gülenleri mi istersin, battaniyende otururken üstüne basanları mı. servis konusuna hiç girmeyeceğim, çünkü çıkamam. müzik konusunda haklısın. bence de kimse oraya müzik dinlemeye gitmiyor. rock la alakalı bir durum yok bunda da haklısın. başka güzel festivaller düzenlenmeli ben de katılıyorum.
-
arkadaş baya dertliymiş dök içini arkadaşım :D
-
kesinlikle haklısın. rock veye müzik demek bira kız tarz yapmak falan değildir. festivalde de zaten bir sürü zengin veledi konsere değil başka bi şeyler yapmaya gelmişler gayet de rezalet.
ayrıca zaten işin içinde coca cola var başka nasıl olabilirdi ki!
-
ama gene de önemli olan eğlenmek açıkça ben bu sene koşullar elverse belki giederdim gruplar iyiydi
hee tabi festival demek kesinliekle daha adam gibi bişileri çağrıştıryor o ayrı...
-
buna da şükür
başka nasıl placebo ülkeme gelebilirdi ki(gidemesem bile)
başka nasıl brian molko ile aynı gökyüzü altında olabilirdim(duygusal anlar yaşamaktayım)