-
nedir sizin felsefeniz anlayamadım...garaj org ye girip kız pesinde kosan rock cılara sonnokta.felsefe icin i burda bu millet ?
-
Henüz cevap vermem içi erken zira pek bişey anlamadım..
-
ben bunun felsefesini geçen gün gazetede gördüm
radikal gazetesinin 10. yılı şerefine düzenlenen şebnem ferah, mor ve ötesi konserinde hevi metal işareti yapan rockçı gençliğin resimi vardı..
senin sorunun cevabı bu olsa gerek;rock dinleyip metal işareti yapmak :D
-
geçen yan arabadaki eleman da,kırmızı ışıkta durmayan kadına Eminem işareti yaptı :o)
oluyo arada böyle şeyler..
-
kaliteli muzik
ve kaliteli muzik yapan insanların ortaya koydugu tutku. insana iste bu dedirten melodiler
ve hiçbirzaman demode olma kaygısı tasımadan yapılan eserlerin olusturdugu bir muzik turu rock ve ardından gelen tum turevleri (hardcore haric:D)
garaj.org'a girip kız peşinde koşmak; irc'mi bu be nası yapılıyo bi anlatıver :P
-
cok sekilci olmamak lazım adamın kendini simgeliyecegi bi işaret yokki barıs isareti vardı oda pkknın isareti dye kullanamıyo millet
zaten dinledigimiz tarzın felsefeside bu aslında sekile bakmadan kendi coskunu istedigin gibi yasayabilmen illa metal olunca pogo yapıcan filan diye bi kural yok
kural yok
-
Bu sitede bende bulunuyorum.Ve bu dediklerinin hiçbirini yapmadım.Bir aydır falan yokum ama eski mesajlara bak istersen..
-
garaj org ye girip kız pesinde kosan rock cılara
Hiç görmüşlüğüm yok, kim ola ki bunlar, ne yerler ne içerler, nerelerde eğleşirler? Bilgilensek de tedbir alsak
:)
-
Örtmenim örtmenim:D
Doğru aslında, burada o ahali mevcut.. Ama her forumda var bu zırtapozlar..
-
O ahaliden bahsederken zırtapoz tanımlamasını kullanmak oldukça yerinde bir davranış biçimi. Aferin Necrophilliac, sözlüne beş veriyorum :)