-
Zaten o yöneticiler bizlerden biri halktan çıkıyorlar. Ama o makama çıkınca havasından mı suyundan mı bilinmez. Aynı geleneği devam ettiriyorlar. Hak yenme olayı daha ilk okuldan başlıyor iyi not alınca ben aldım Kötü not alınca öğretmen 1 vermiş diyoruz. başarısızlığı hepkendimiz dışında arıyoruz. Yıllarca Eurovizyonda sıfır çekip gelirken siyasi oyunlar, avrupalı bizi sevmiyor diyorduk. Sertap Erener birinci olunca İŞTE BAŞARDIK NARALARI ATMADIKMI. (Yoksa avrupalı kısabir süre için bizi çokmu sevdi) Demekki isteyerek kaliteliyi yaparsan oluyor.Bak Lordide Bunu başardı.
-
geceye gunaydın dıcek kımse yokmu burda
-
Bugün herkes uyuyor galiba kimseden ses çıkmıyor. ortaya birşeyler atında bizde yazalım.
-
yok ben uyumuyorum şu KOLA denen şahısa gülmekle meşgulüm ya cidden güldürüyo bu grup beni eheheeh
-
yav bu kola kim dün hiç dinlemediğimi eleştiri yapamayacağımı yazdım. mesajımı silmişler. niye silindi anlamadım galiba bakmadan rastgele siliyorlar.
-
eheh belli olmuyo mesajların ne zaman silineceği mesela bizim bu mesajlar yarına kalmayacak:)KOLA yı dinlemedim dinlemicem de inat etttim:P
-
karabasan gzem geçmiş olsun hırsızların gazabına uğramışşın.
-
sorma ya yeni çantamın gazabına uğradım ne olduğunu anlamadım önündeki fermuarlı yere koymuşum dalgınlıkla dedim burdan bu gider aliyim bi baktım uçmuş bile aşmış adamlar ya yuhh hissetmedim bile ruhum duymadı valla gitti telefonum giden gitti artık üzülmem napalım gidiceği varmış:)
-
telefonumu araklayan şahısa ismail yk dan allah belanı versin şarkısını armağan ediyorum...herkese iyi geceler:)
-
kardes gecmıs olsun bilirim kapkaccıları eski telimden:)