-
Öyle de, bunu rock felsefesi ile bağdaştırmış eleman, oraya takıldım ben
-
Yok yav buradakilere diyor, yani buradaki rockçılara..
-
vallahi ben yapmadım öyle birşey :)
-
Yapan "Ben yaptım." demezki zaten..
-
ha ben yapıyorum yani çok sağol be:P
-
Rock ın ne felsefesi olabilirki, ona buna alet olurlar anca, daha kendilerini simgeleyen bir işaretleri bile yok. Rock çılar Heavy Metale özenip iyi enstürman çalamayan iyi şarkı söyleyemeyen tiplerdir. İyi enstürman çalamadıkları için şarkılar hep ağır çekimde akor basarak icra edilir. Kulak yırtıcı bir gitar saundu yoktur. malesef kabilyetsizlerin müziğidir.
-
bana rock müzik icra edipte iyi enstruman çalamayan grupları sıralarmısın cevabı ona göre vermek lazım(cevap hazırda şiddetini belirlemek için soruyorum:P)
-
ya yoldaslar siz anlamadınız galbia buraya rockcı kişiligiyle girip sarkıntılık yapan insancıklardan bahsediyorum turkıyede rock da kullanılıyo kız tavlama baabında ok anladınız sanırım
-
birde sırf o tarz kızlardan hoslanıp kendini rocka yonlendiren tiplerden cok var bu memlekettte:)
birde obez sen punk yap veya hıphop :)
bunuda gordum ulkemde geldim geleli:)
uzuldum buna...
-
Sıralamaya gerek yok A dan Z ye aynı hepsi yeteneksiz vasat adamlar. Türkiye dede böyle dünyaya malolmuş birtane rock gurubu yok. Gitar müziği dedinmi hevy metal den başka tanımam. adeta enstürmanları konuşturuyor adamlar. Biraz heavy metal dinlersen gitarı daha iyi anlarsın vasatlıktan kurtulursun.