-
turkiyede rock felsefesi diye bisey olamaz rock batı kaynaklı bir muziktir anca rock felsefesine ozenme felsefesi olur. bunlarda gunumuz genclerinin surekli avrupaya amerikaya ozendirilmesi sonucu bu genclerin bir arayısa girmesidir. kulturumuzden uzaklastırılmaya calısıyoruz farkında degiliz. ya da farkındayız ama rockcı kızlar guzel oluyor diye gozardı ediyoruz. rock bir muzik turudur. blues rock n roll derken ortaya rock ve metal muzik cıkmıstır. bu muzik gerek satanizmin simgesi gerek asiligin simgesi olmus. turk gencleride konur sokakta siyah giyinip koprude oturmaya felsefe demislerdir. allah kolaylık versin.
-
evet türkiyedeki rock felsefesi özentisi gençliğin çoğalması gerek toplumdan farklı olma gerek ortama girme sebeblerine bağlıdır aslında var olma sürecini bile tamamlayamayan rock müzik kültürü tamamen bi kaç türün sentezidir rock metal müzik adı altında yapılan siyasi ve dini propaganlarda işin ayrı bi yüzünü içerir.Gençlerimizin bu tür beyin yıkamaya yönelik düşüncelere sevk edilmesinde ailelerin ilgi eksikliği ve arkadaşlığın çok etkisi görülür bu gün dikkat edildiğinde metal müzik ve rock la yakın olan insanların uyuşturucu sex ve bunalım üçgeninde gezindiği görülür
-
bu gün dikkat edildiğinde metal müzik ve rock la yakın olan insanların uyuşturucu sex ve bunalım üçgeninde gezindiği görülür
İlgilendiği müzik türleri
Punk, Heavy Metal, Nu Metal, Klasik Rock, Soft Rock, Hard Rock, Türk Halk Müziği, Doğaçlama
Kendimden biliyorum diyorsun yani.
-
"metal müzik ve rock la yakın olan insanların" diyorum dinliyen demiyorum.Biraz daha dikkatini topla okurken okumak ya da burlarda yazı yazmak için yazı yazma
-
yazılanları gocunduguna gore sende bahsettigim ozentilerdensin sanırım
-
İnsanlara saldırarak hiçbir şeyi çözemezsin. Metal ve rock müziğe yakın olmak demek; bu tür müzikleri dinlemek ya da icra etmek demektir.
-
Başkalarına; "özenti" diyen insanların özgüvenlerinden şüphe ediyorum nedense.
-
Yakınlık anlayışlarımız farklı olsa gerek ben sadece melodik değerlendirme için dinliyorum metal müziği yakın olmak o tür hayat tarzını belirlemek oluyor.Metal ruhu adı altında insanların kişilik bozuklukları yaşaması boşluğa düşmesi tek seçimli bi hayatta yaşaması ve düşüncelerini bile kontrol edememesi benim dediklerim.
-
Ayrıca sen beni herhangi bir kategoriye sokma yetkisine sahip değilsin. Kimse değil. O yüzden sözlerine dikkat et.
-
görülen resmi ifade ediyorum. boşa konusmuyorum akılmız var bilader gordugumuz seyi yorumluyabiliyoruz. haybeye laf sokmuyorum. seviyemiz belli