-
katıldım sana ozentı mılletınden baska beklenmesı gereken ne olabılır kı daha
-
bi fikrim yok duymayanlar için bi topic falan açmak isterdim ama üşendim:9 müzik forumunda böyle şeleri konuşmak saçma gerçekten ama herkesin başına gelebilicek şeyler önlem alınmazsa sadece insanlara bi örnek bu rahatsız olduysan özür dilerim..
-
yok hayır rahaysızlıgımı dıle getırmedım bu wezın de sadece bı sorıyım dedım okadar yanlıs anlasıldıysa problem anlatımda dır pardon yaniii
-
rock severim felsefesini de severim eğer rock sırf batı kaynaklı bi müzik olduğundan batı özentisi sayılıyorsam da haklısın özentiyim.yani kendimce iyi olan şeylere özenmekte bi sakınca görmüyorum ne yapalım yani kendimizden çıkmayan şeylere sırf yabancı kaynaklı diye sırt mı çevirelim saçma olur bu bence.kültürümüzden bu şekilde uzaklaştırıldığımız konusuna katılmıyorum.ayrıca genellemelerle bi yere varamayız yani arada müziği abazalığa alet eden insanlar var diye herkes için genel bir şey söylemek bence yanlış.şahsi görüşlerimdir..
-
=)
-
Sanki bu bahsedilen Türk kültürü saf Asya kültürü...
-
doğrudur sonuçta kültür denen şey etkileşimler paylaşımlar sonucu oluşur bu yönden katılıyorum sana.
-
etnık kokenı karıstırmayalım lutfen yoldaslar ben karsı degılım ama abartı babında katılanlara bu felsefeye bır tepkım var
-
Sana katılmamak elde değil. şu herşeye özenti denmesine sinir oluyorum özenti olmaması için türkü, arabesk, taverna, falanmı dinlemek gerekiyor. Birkere rock ve heavy metal uluslararası bir müzik Kültür Japonyadada, koredede, portekizde, iranda, amerika, brezilya, israilde heryerde bütün kıtalarda yapılıyor herkezmi özenti. Biz toplum olarak abaza bir toplumuz. Bu sadece bazı müzikler için değil genele yaymak daha doğru.
-
iste sorun burda cıkıyor ortaya turkıyeye geldıgım anlarım beter otesı gozler kasımda gozumde gıysılerımde:) burda sadece duz bır tıpsen dıkkat cekersın batıda olmak ayrıcalık falanda degıl unutmayın ne kadarda olsa annemın sıcak yemeklerı kokusu yeter ıcccekıslerımı durdurmaya:(