-
Kulağın yırtılınca müzik dinleyemezsin zaten.Herhangi bir işareti yapıp durarak,simgelerle yaşarsanda erken bunama olursun.
-
bende hard rock a karsıyım
-
dio, deep purple, wasp. adamlar 60 ı buldular ama hala kale gibi dimdik ayaktalar. sana tavsiyem kalite burada. ayrıca bir faydasıda classic müziği anlamanda son derece kolaylaşıyor. ben rock zamanında dinledim ama ruh yapımdan olsa gerek istediğim enerjiyi duyguyu orada bulamadım. heavy metal çok iyi geldi. işte bu ruhumun müziği dedim ve ogündür bu gündür devam.
-
blues ve jazz bunu gerektirmiyordu ama insana yetmıyor hıc bır sey hep daha marjınalının pesindeler ve bizde varız burda
-
kalide ve duygu sonsuzluğu blues ve cazda var. doğaçlama müziği. çalmak için derin bir ruh gerekli. tabi kabiliyette önemli ama görünümleri çekici heycanlı gelmediği için gençler pek tercih etmiyor.
-
ulkenizdeki dus sokagı sakınleri grubu biraz hos gorundu bana rock da ise haluk
-
heavy metalin kötü bir tarz olduğunu söylemedim zaten ama rockada taş attırmam yani kusura bakma senin o sümüklü metalcilerin rock dinleyerek adam oldular:))
ki dinlemeye layık metal gruplar çıktı ortaya sen boyle diyerek gothic rock yapan haggard'tan tut grunge yapan nirvanaya kadar dünyanın en kaliteli gruplarına laf atmış oluyorsun rock dediğimiz zaman sığ düşünme senin dinlediğin müzigin kökenide oralara dayanmakta zaten
-
Düş sokağı sakinleri adamın sesi insanı fena çarpıyor hele birde aşıksan moralin bozuksa adamı mahvediyor. çok etkili bir müzisyen. süper yorum.
-
baba adamlar sanırım turkıyede esi benzeri yok olsa gerek bana oyle geliyo
gozyası agacı cıkmıs en son albumu
-
Medya düş sokağı sakinlerinin arkasında pek durmadı. medya sürekli gündemi kendi belirlediği birkaç isim etrafında döndürüyor. diğerlerine medyada yer vermiyorlar. buda müziğin gelişimini engelliyor. Türkiyede rock müzik bence bu yüzden dünyaya açılamadı.