Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden ?.. (haydi bakalım..) :)

• SlipknotSlave • 14 Temmuz 2007 21:51 • #529267
    işte budur ya eline sağlık aldieb tekrar tekrar okusun söylemeye çalıştığımı anlamayan ya da anlamak istemeyen arkadaşlar
  • violoncellist • 15 Temmuz 2007 00:15 • #529268
    bu fikirlere katılıyorum. benim sinirlendiğim nokta şu ki bu başlık altında epeydir 'kadının yeteneksizliği' üzerine tartışıldı, veya yanlış bir dille bu noktaya varıldı. amacım kimseyle ne tartışmaya girmek, ne de kimseyi rencide etmek/olmak. sadece fikirlerinizi öğrenmek istemiştim. yanlış anladıysam/anlaşıldıysam özür diliyorum, ama yazdığınız yazıları lütfen siz de bir gözden geçirin.
    Bu arada 4 senedir garajdayım ve her yazımın altında 'saygılar' mutlaka yazar, buna da kimsenin karışabileceğini sanmıyorum, karışıyorsa da hoş olmaz, aksine çok boş olur.. :)

saygılar
    :)
  • Single_FACTOR • 15 Temmuz 2007 00:51 • #529269
    evet yani doğal olarak öyle bir noktaya gidecek. herkezin senle aynı fikirde olamayacağı bibi bak mesela adamın biri atlamış araya dini faktörleri bile sokmuş
  • violoncellist • 15 Temmuz 2007 08:28 • #529272
    doğru söylüyorsun, katılıyorum ben de fikirlerinize, aksini iddia etmiyorum. sadece ortaya bir iddia atmak var, bir de attığın iddiayı ispatlamak var;) tek derdim buydu benim, ama problem yok sanırım anlatabildim derdimi :)

saygılar
  • Ktulu • 15 Temmuz 2007 16:01 • #529284
    Çoğu kadının bi çok şeyi kendi kazanma ya da başarma güdüsüne sahip olmadığından sanırım. Onları suçlayamayız, yaradılışları o şekilde olduğundan bence.

Ayrıca her başarılı erkeğin arkasında bıraktığı ya da hala arkasında olan bi kadın vardır tabii ki :) Sonuçta her başarılı kadının da arkasında öyle bi erkek vardır. Bu da kadınların erkeklerin başarısından bi pay almak istemesinden çıkan bi söz daha işte :)

Allah öyle yaratmış, nasıl bi kediden uçmasını beklememeniz gerekiyorsa kadınlardan da böyle bişey beklemiyceksiniz. Ama çıkarsa ne ala :)

+ kadından vokal olmaz bu olmaz şu olmaz laflarına da karşıyım. herşey olur. Neden olmasın. Sadece erkeklere nazaran daha iyi olma ihtimali düşüktür. Sebep mi? Dedim ya yaratılış şekli.
  • tolqing • 17 Temmuz 2007 01:36 • #529341
    bayan metal vokali istemiyoruz !

sakın üzülme canım violoncellist:), son 6 aydır gördugum en manidar en akıcı konulardan birini açmışsın, bu konuya dikkat cektin ve cok iyi yaptın ama sonuç aşikardı birazda .. yukardaki arkadaslar gibi yok kadınlar cocuk yapıp dayak yesin ,kadinlar yeteneksiz gibi boş ve düşüncesiz gayetde saçma yorumlar gördüm,,cevabım böyle yorumları yazan beyinler oldugu için kadinlar geri planda kalmıs canım ..baya da boyle gidecek gibi
  • tolqing • 17 Temmuz 2007 01:46 • #529343
    bağlıyolardı canım kadınların ellerını kollarını şöyleki:
    klasik zamandan bahsediyorsak eger ortaçag ve özellikle gotik dönemden ,klise bakısından ,sosyal yasayıstan daha bilmem neler nler yuzunden bayan arkadslar bırakın beste yapmak sanatın cogu alanında kendilerini , yeteneklerini " gösteremiyorlardı"
  • terör_katina • 17 Temmuz 2007 01:52 • #529345
    nasıl ismini duyurmuş biri yok ya!resmen ayrımcısın!evet saygı gösterebilirm anca...senin kadınalra yapamdığın şey yani!
  • terör_katina • 17 Temmuz 2007 01:55 • #529346
    bu dinde yoktur evet..sadece senin gibi(singlefactor) dar görüşlü insanları etkisi altına almaya çalışan uynıkla dini kullanmıştır
    ama senle tartışmak gereksiz çünkü kendi doğrularından(!) asla vazgeçmiceksin biliyorum..
  • terör_katina • 17 Temmuz 2007 01:59 • #529347
    bu arada yukarda bulamadım o piano eğitimi alan kadınalr evin çatısına bile çıkmazlardı...nerde dünyaya açılmak..