yukarda bi ifade kullanmışsın okudum bulamadım sonra..zaten bir garip tartışma..önce kadınlar savunuluyor sonra konuyu açan savunanlara kızıyor falan...
Kendi mesajını bir daha oku. Bahsettiğin buydu. "Bir yerlerde bir yetenek varsa engelleri aşar ve muhakkak patlar." tarzında bir cümlen var. O yorumu sadece o cümle için yaptım.
farklı düşünceler olduğu zaman tartışma ortamı olur ve en sağlıklı fikirleri ve düşünceleri paylaşma yöntemi bu şekilde olur kimsenin kimseye saysısızlık yaptığı yok hakaret içeren mesajlarda silinir büyütmeyin bu kadar
iddia yı ispatlamaya gelince; insanın 4te 3ü sudur şimdi sen bana bunu ispatlamak için bir insanın önce bütün damarlarındaki suyu çekip etini ve kemiklerinide kıyma makinesine koyup sonra suyunu süzüp ikisini birbirine oranlamayı mı düşünürsün ? iddia pek yok düşünceler, fikirler var bunlarda belirli bir yaşamın, yaşın ürünüdür vs.vs. bu konuyu açtığın için teşekkürler birinin bunu dile getirmesi gerekiyordu ancak insanın doğasından olan bazı nedenleri belirttim bu gerikafalılık vs. olarak algılandı.ben kadınlar dayak yemek yemek yapmak için vardır başka bi işe yaramazlar DEMEDİM doğasından gelen yemek yapmak.dayak yemesi ise milletimizin cahilliği bağnazlığı kadına şiddete hayır.