Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden ?.. (haydi bakalım..) :)

• Single_FACTOR • 18 Temmuz 2007 23:51 • #529442
    Ben Gorecuyum kadınlar benim için sex kölesidir dayak atmadığım kadın kadın

delik beyin
    18 Temmuz 2007 Çarşamba / 21:52
  • Metalist_Boy • 19 Temmuz 2007 00:07 • #529443
    Ben Gorecuyum kadınlar benim için sex kölesidir dayak atmadığım kadın kadın

Puffff. Düşünceye bak... Neyse silincek yorumum nasılsa.. =S
  • sadecemüzik • 19 Temmuz 2007 16:28 • #529460
    mozart punk mıydı ?

Punk değildi tanrıya şükür ki... Öyle büyük bir yeteneğin punk olmasına kalbim dayanmazdı. Zaten o zamanlar punk diye bir şey yoktu.
  • Akrepsue • 19 Temmuz 2007 18:05 • #529463
    gecikmiş özgürlük

Konuya yazılmış mesajların çoğu gerçekten öyle boş geliyor ki..
    Söz konusu insandan bahsedelim.Özgür bir insan fiziksel herhangi bir sorunu yoksa kendini iyi ifade edebilir.Erkek ya da kadın olması küçük detayların dışında büyük bir etken değildir.Müzik için konuşmamız gerekirse Janis Joplin gibi yaşamını zor şartlarda idame ettirdiği halde kendini kanıtlayan kadınlar yok değil.Sadece yelpazeyi biraz genişletip bakmamız gerekir : Kadınlarda pratik zeka,erkeklerde de mantık hızlı işleyemeyebiliyor.Bu fiziksel ayrıma "özgürlük" unsurunun dağılımını eklersek (kadınların geçmişten bu yana bastırılışı,erkek egemanyası gibi) başlığa uygun düşünüp üretmeye başlamış oluruz.
  • sadecemüzik • 19 Temmuz 2007 19:17 • #529466
    gecikmiş özgürlük

Tanrıya şükür biri adam gibi bir şeyler yazdı.
  • Single_FACTOR • 19 Temmuz 2007 20:17 • #529467
    gecikmiş özgürlük

kapasite dağilinde olan şeyler, janis joplin etc...
  • SlipknotSlave • 19 Temmuz 2007 21:12 • #529470
    punk öcü mü ?

parasızlıktan öldü demişsin ama ?
  • SlipknotSlave • 19 Temmuz 2007 21:16 • #529471
    gecikmiş özgürlük

erkek egemanyasının sebebini açıklamakla başlayalım o zaman işe neden erkek üstün acaba ? ya da dur bazılarının anlayacağı biçimde deniyim neden erkek egemanyası das ist für krieg ?
  • Akrepsue • 19 Temmuz 2007 21:50 • #529472
    gecikmiş özgürlük

Çünkü...diye başlayamam zira bu yüzyıllardır sürekli araştırılıp üzerine onlarca tez üretilen bir konu..Buracıkta çözebilirsek bizden şüphe ediniz..:)
    Erkek egemenyasının üstünlüğü, pratik zekanın saniyeler ya da dakikalar bazında öncü olmasından kaynaklanıyor olabilir.Ancak kadınlar detaya daha çok önem verir ya da çoğumuzun kullandığı kelime : takılır..Erkeğin olayı "basit" çözümleyebilmesi kadında hayranlık uyandırabilir ve bu hayranlık, sahiplenilme hissiyatıyla birleşince ortaya "yol vermek" gibi bir sonuç çıkabilir.Bu da kadın ve erkeği bir bütün kılar.

Gibi gibi...
  • SlipknotSlave • 19 Temmuz 2007 21:55 • #529473
    gecikmiş özgürlük

Antropolojizist misin hayran kaldım :/ bu sitedende böyle biri çıktı hayret :/

edit: vazgeçtim piskolog :P