Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

18 mart anısına dondurulmak pahasına. Nur içinde yatın.

• sohbetseverdos • 24 Mart 2005 13:53 • #567527
    yazıklar olsun Türküm deyip bayrağına sahip çıkmayanlara...
    bu konuda o görüntülerri çeken ve görüntüleri çekerken bayrağa sahip çıkan o polis gelene kadar bekleyen şerefsiz kameramanlarada yazıklar olsun...
  • Metal milita • 28 Mart 2005 18:01 • #567550
    gerçekten de her Türk evladının en az bir kere Çanakkale ye gitmesi ve yaşanılanları bir rehberden dinlemesi gerekiyo .....
    şimdi bile anlatılanlar aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo teşekkürler garaj ahalisi bu konuya kayıtsız kalmadığınız için .....
  • ___SURGEON___ • 28 Mart 2005 19:20 • #567551
    evet şahsen ben geçen yaz gitmiştim yalnız seyit onbaşıya kıytırık heykel yapılmış ama Dingiliz mezarı parıl parıl parlıyodu birde fırtına olmuş herhalde geliboluda ağaçların dalları hep kırılmış
  • feyzasal • 2 Nisan 2005 20:37 • #567586
    bu topiği açtığın için çok sağol affedilmeyen.böylece garajda da akıllı gençler olabileceğini görmüş oldum.bravo çocuklar.
    ve açılışta bu şiiri koyman da çok güzel olmuş.
    ortalık haluk kaynıyo biz asımın nesline sahip çıkalım
  • kessc • 2 Nisan 2005 21:48 • #567589
    bu topiği açan arkadaşa sonsuz teşekkür ederim :).... çanakkaleyi en iyi anlatan yazarlarımızdan biriside yavuz bülen bakilerdir.. alın ve okuyun ben iki kez konferansına katılma sansı yakaladım.. darısı başınıza derim....
  • kessc • 2 Nisan 2005 21:56 • #567590
    bu arada dun bi kanalda arşivlerde sok iddalar canakkalede mehmetçiğe karsı kimyasal silahmı kullanıldı diye bi haber kanalı birazdan diye bağrıyodu...

ejdatımız gercekten zor bi savaş zor bi mucadele vermiş allah hepsinden razı olsun

bugun bi yerde okuduğum gibi

çelik zırhlı duvarla iman dolu göğsün çarpışması olmuş...
  • faery • 4 Nisan 2005 00:11 • #567614
    nassı yani? kafam karıştı... biz bu savaşı süngülerle filan kazanmamışmıydık? eee nerde kimyasal silah nerde süngü?
  • Affedilmeyen • 4 Nisan 2005 01:32 • #567615
    kimyasalı biz kullanmamışız oyle yazmış arkadasımız.
    olabilir her şeyi yapmışlardır. bakıyorumda orada anlatılan savaşla bu günkü savaşlar ne kadar farklı.
    orada karşılıklı bir insanlık var. savaştada olsa insanlar insanla savaştığını bilmişler.şimdiki savaşlar daha bir kahpe. çocuklara zehirli şekerler atan uçaklar. kendi bağımlılığını ezen bir ulusun askerini sevinçle karşılayan toplumlar.
    acaba gerçekden de delikanlılar çanakkalede öldü de dünyada kalmadımı ?
  • kessc • 5 Nisan 2005 23:29 • #567676
    süngülerle biz savaştık tabi.. ama onların böyle bişey yaptığı konusunda bi gazetede okumuştum....
  • RUH ÇÖPLÜĞÜ • 8 Nisan 2005 13:29 • #567755
    çanakkaleyi anma için köylüler yani bizler toplaştık güzel bi tiyatro yaptık ve tv de çıkan sanatçılarda çok beyendi bazı oyunların yazarı benim,oyuncuların hepsi bilecik ilinin söğüt ilçesinin küre köyündki halk,mehterde bu köyde.bence bu tiyatroyu oynayanların ellerinden tutmak gerekiyo çok iyi oynadılar çok emek verdiler