-
rimi rimi ley'i yapan adam bu şarkıdan bi b.k olmaz demiş. biliyomuydunuz? ben yeni duydum. hiç şaşırmadım. ayaküstü yapmıştır büyük ihtimalle..:))
-
yunanlar,ermeniler!Nefret ediyorum sizden pislik herifler!
-
kazandıktan sonra bizim ekibe kaba bir el hareketi çekmişler. !!!
-
İĞRENÇTİİİİK !!!!!!!!!!!!
-
O değil de Helena taş ya. bir de bu yarışma kafaya takılacak bir yarışma değil bence çok saçma ve gereksiz buluyorum ayrıca ordaki şarkıların çoğunu sonuna kadar dinleyemiyorum sıkılıyorum. ha yunanistan birinci olmuş ha biz ne fark eder yıllardır ne fransa nede ingiltere birinci olmuş.
-
bu kafayla seneye de TıRT'ız arkadaşlar boşverin naparlarsa yapsınlar!!!!
-
zdob si zdub---bunica bate toba<moldova>
-
zaten bu rimi rimi leyi seçmeleri baştan hataydı..adı bile anlamsız..rimi rimi leymiş..ne demekse..ama yunanistan haketti kazandı..gerçi çok daha güzel şarkılar vardı ama (macaristan vs..) yunan müziğide süper zaten..aşağıda bi arkadaşın ermeni ve yunanlara söylediklerini gördüm bu çok yanlış..adamlar haketti kazandı..ayrıca bende yunan asıllı bi türküm ve onun şarkı yarışmasıyla ırkçılığı karıştırmasını anlayamadım..herneyse yinede hakedip kazandı
-
herhalde onlar kazanıcaktı.bizim şarkıya baksanıza rimi rimi ley allah aşkına şarkı harbiden bok gibi.
bir onların şarkısına bakın birde bizim.inşallah bu sene sertab bizi birinciliğe götürcek.ama şarkı türkçe olsa iyi olur çünkü türkiyeyi temsil edicek.