Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Eren Kömürlü - Efes

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Eren Kömürlü - Efes
  • bluesrockjazz • 9 Haziran 2005 00:00 • #606461
    Ben size bu arkadas gibi bu ülkede 1 milyon tane gitarist bulurum kardesim bu ne ya iki gitar calan albüm yapıyorlar.Nerede bunun armonisi nerede müzik kültürü.... Allah aşkına bırakın ya soytarılıktan başka birşey değil
  • bluesrockjazz • 9 Haziran 2005 00:00 • #606462
    Ayrıca abi nedir bu adam resmen milletle dalga geçmiş bu adam eger iyi calıyorsa kimse müzik bilmiyor ne çaldığı ile bass ın alakası var davulun Allahım sen adamlar yaratıyorsun....birde siteye yazmıslar Akın Eldes gibi Serdar Öztop gibi..... Oldu bari Yavuz Çetin yazın da birseye benzesin doğru ondanda iyi demi Allah ım ya Saçmalıgın daniskasi baska birşey değil valla billa .... sinirlerim bozluyor ya
  • funkyguitar • 10 Haziran 2005 00:00 • #606463
    Daha 19 yaşında yaptıklarından ötürü medeni cesaretini alkışlıyor, bundan sonra tekniğe daha az, düzenlemeye daha çok kafa yormanı ve çoook fazla & farklı türlerde müzik dinleyerek ufkunu geliştirmeni diliyorum..
    Başarılar..
  • f-royal-volkan • 10 Haziran 2005 00:00 • #606464
    ya bu arkadaş galiba progressifin biraz b.kunu çıkarmış, devamlı 4ölçü sonunda sarkı başka bişi oluyor, efes aslında iyi bi kapak olmuş blind guardian'in mordor'u gibi bi alıntı, sweep olayına giriş ve çıkışlarında gercekçi bir metronom sorunu var ; sweep, sesini ortaya koyamadan birbirine giriyor, belki kayıt problemleri bu soruna iyi bi kılıf olabilir; ben bi davulcu olarak bu arkadasımızı hiç beğenmedim diyemem ama kendine bu kayıtı garaj'a koyabilecek ve arkasına serdar özt., akın eldes gibi gitaristleri alabilecek kadar güvenebiliosa bizim yorumlarımıza da hazır demektir.
    bnm olayım bu kadar, blind guardiani örnek alması ilginçtir ki bunu kimsenin düşünemiceni mi hayal ederek hiç bi esintiden söz etmiyor?
    eyvallh.
  • gokhankalafat • 10 Haziran 2005 00:00 • #606465
    ben herzaman, büyük bir kitlenin(arkadaşlar garaj.org u küçümsemeyin, gerçekten büyük bir kitle)önüne sunduğunuz, sunacağınız şeyin, sizin son noktanız olması taraftarıyım.yani bir kayıt yapıyorsunuz, ahanda bu benim demom diyorsunuz..Yani şunu bilelim, ben ne kadar kasarsam kasayım elimden şu an bu geliyor anlamına mı geliyor bu sunduğunuz şey..bakınız arkadaşımız yapmış arkaya midi davullar, baslar falan..cılız bir gitar tonu..haber eklemiş " Serdar Öztop, Cem Köksal, Akın Eldes gibi isimlerden sonra..." gibi bir cümleyle giriş yapmış..yaşına bakıyorsun daha 19..
    yav arkadaşlar, müzik yapıyorsunuz.aşçılık okulunda okumuyorsunuz, benim marifetim bu diye insanın önüne yemek sunmuyorsunuz..bu müziktir ya.hani bunun metronomu, hani melodi, hani kurgu??iki altılama, üçleme, iki de legato kapan bu benim demom diye çıksa, ohoooo...biraz daha sabır ya.bak çalışmanı takdirle karşılarım ancak, neden biraz daha beklemedin? bir grupla kayıt yapma gereği neden duymadın ki?artık beni bayıyor mesela bu evde kullanılan cubase sesleri, davulları..yani sana bir abi olarak tavsiyem, ne kadar kaale alırsın bilinmez (yıllardır satriani, vai, malmsteen ve benzerlerinin coverlarını çalan bir basgitaristim) daha sakin erenciğim diyorum.biraz daha sakin..Herşeyin bir zamanı var.ileride keşke bizim de böyle dünya starı gitaristlerimiz olsa da seninde adını duysak..eleştirileri dikkate al..sana iyi çalışmalar..
  • Matt Bellamy • 10 Haziran 2005 00:00 • #606466
    sarkıyı dinlemedim.ama yapılan yorumlardan dinlemeye gerek olmadıgını cıkartıyorum..
  • primarycat • 10 Haziran 2005 00:00 • #606467
    Genç yaş ve iyi teknik...Ama sivrilmek istiyorsa bence bu çok yetersiz...Ayrıcalıklı bir yanı yok..Evde yapılan amatör kayıtlardan farkı yok.Açıkçası piyasa sürülecek bir demo değil..Ama tebrik ediyorum azminden dolayı kendisini.
  • Tremmy • 10 Haziran 2005 00:00 • #606468
    bütün yorumları okudum.arkadasa genel olarak yuklenilmiş ama şu da bir gercek ki arkadaş biraz dozu kacırmış.burda ki lick sayısı kadar olay gelseydi efesin başına harabesi bile kalmazdı.tek düze olsun demiyorum ama düzenlemede farklılık olması adına da calışmasını harabeye cevirmiş.yani efesi harbiden anlatmış :P .eren kardeş bence bizim gibi yeni yetişen genclerin biraz daha mütevazi olması gerekir.saydıgın üstadların arasına girebilmek için(kendini onların yerine koydugunu zannetmiyorum) insanlar tarafından kabul edilmek gerekir.bu da tecrübe ve içinde bulundugun projelerin gecerliligiyle olur.bu calışmada hoşuma giden lickler oldu acıkcası ama sanki,bu şarkıyı bi üstadla oturup iyi bi kesip biçsen 2 3 tane güsel sarkı cıkar gibi.benim sana tavsiyem eger bu kadar iddialı sözlerle ortaya cıkacaksan gercekten eksiksiz oldugunda ortaya cıkman.
  • reno • 10 Haziran 2005 00:00 • #606469
    bence tekniği iyi zaten sanırım kendisini serdar öztop'un yerine koymuyor,ayrıca bu amatör bir çalışma,bir albüm değil,ve bence şarkı su gibi akıyor,dinlerken efes'teki değişimleri anlatmayı başarabilmiş ve bence progressive'in tanımı olarak dinletilecek bir çalışma,19 yaşına göre yetenekli ve kendini biraz daha geliştirse başına virtiöz kelimesini bile ekleyebiliriz...
  • trepy • 10 Haziran 2005 00:00 • #606470
    evet dinledim ve eğer virtiöz olduğunu iddia etmiyorsa çok iyi bir gitarist diyebiliriz,düzenlemeleri de beni rahatsız etmedi,frklı,özgün bir kompozisyon bence,19 yaşına göre iyi cesaret ve başarılı ilerde piyasayı yardırabilecek bir arkadaş,destekçisi olalım,ülkemizde bu tip çalışmalar gerekli,başarılar eren.