-
Lansmanında hatalar yapsa da bu genç kardeşimiz bir şeyler üretmek için elinden yapıp su yüzüne çıkartmaya çalışıyo. Cesur bir şekilde alın bu benim yaptığım müzik diyor. Bazı hasta ruhlar gibi sadece ona buna laf atıp hiç bir şey üretmeyen kesimden değil. Yazmış oraya çocuk koskoca "DEMO" diye. Yok gitarın tonu kötü, yok davullar cubase'miş, yok kendini ön plana çıkartmaya çalışmış... Seni mi çıkartacaktı ön plana? Tek başına müziğini yapmış sunuyor işte. Sizler ne saplantılı adamlarsınız ya.. Cem Köksal'ı, Serdar Öztop'u eleştirip iki notalarını bile duyamadığımız tiplerden artık gına geldi (ki aşağıda bu arkadaşlardan bol miktarda mevcut) Eren kardeşim sen üretmeye devam et, ama sana tavsiyem "ben iyiyim" deme. Bırak onu başkaları desin. Yoksa antipatik olursun. Senin içindeki heyecanı anlayabiliyorum, bu memlekette çok cesur bir şekilde bu tarz müzik yapıyorsun. Azimlisin ve bu azmini korursan başarılı olursun. Ama reklam deyişini değiştirmen gerekiyor, yoksa seni beğenenler bile bu tavrın yüzünden çamur atarlar (ki yine aşağıda bunlardan mevcut).
-
serdar öztop'la adımın yazılmasının nedenini tekrar yazıyorum,bu tamamiyle yaptığımız müzüğin benzer olması,yani tabi ki serdar öztop benim ustamdır,saygı duyarım,ben megalomanlık yapıpta üstadlara laflar savurmuyorum zaten,benim tavırlarımı asla megaloman tavırlar olarak algılamayım,bunu 3.veya 4.kez tekrar ediyorum serdar öztop,akın eldes gibi insanların rakibi olma pozisyonunda değilim en nihayetinde onlara göre çok amatörüm,onlar çok tecrübeli,asla onlarla yarışmıyorum,sadece onlar gibi solo projemi yürütmeye çalışıyorum...
yalnız benim farkım onlar birçok grupta çalıp,solo projelerine başladılar,ama bense amatörlükten solo projeyle başlıyorum,bu konuda da sanırım türkiye'de ilkim o yüzden beğenen arkadaşların yanında çok fazla eleştirende çıkıyor ki,gerçek eleştiriler iyidir.ama tabi ki en gaza getirenler ise beğenilmektir,insana çalışma gücü verir,bu sayfada bu gücü bana veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
-
herkes ne derse desin bu parçanın demo olduğu unutulmamalı..
bu tür sitelerde nedense yorum yapan insanlar yapılan şey çok güzel olsada bile bi yolunu bulup b.k atiyorlar. işte gtr tonu kötü bimnemkaçıncı saniyedeki sweep hatalı falan gibi absürd şeyler buluyorlar yukardaki yorum yapan arkadaşlara söylenmiş bişii değil bu sadece bir genelleme..
erenin bu parçası yeniden düzenlenip diğer enstrumanların daha söz sahibi olacağı bi şekilde düzenlense çok sağlam bir prog rock bestesi çıkar ortaya unisionlu falan.. ama yinede parça teknik bakımdan olsun düzenleme bakımından olsun gayet sağlam olmuş! özellikle sonlara doğru olan hızlı kısım ve ardından piyano çok hoşuma gitti. zaten "ilerde daha sağlam besteler yapacak bu çocuk" dedirten bir kapasite farkediliyor parçada
demo olarak düzenlenmiş parçalara daha alttan alarak bakmak lazm bu kadar sert hatta kötüleyen eleştirileri hakeden bir parça veya hakettiren bir söylem yok ortada.. "akın eldes ve serdar öztop gibi " kısmını herkes yanlış anlamış.. eren çalışmalarını hiç azaltmamanı diler başarılar dilerim.. umarm ilerde birlikte çalma fırsatı buluruz..
-
"yalnız benim farkım onlar birçok grupta çalıp,solo projelerine başladılar,ama bense amatörlükten solo projeyle başlıyorum,bu konuda da sanırım türkiye'de ilkim " DEMİŞ EREN
abi sen bence kendini tanımlayış tarzını değiştir ya direkt kendimi ben kılın biriyim gibi anlatıyosun burnum havalardadır der gibi ifade edip sonrasındada aaa ben öyle demek istemedim falanda filan yanlış yapıyorsun yanlıııııış bu yüzdende müzik için yorum yapcaktım okuyunca bu ifadeleri vazgeçtim a.k.
-
yaa arkadaslar eyvallah hepınızın soyledıklerı guzelseyler saygı duymak gerekır ama unutmayın kı bu ulkede oyle ınsanlar çıkıokı pıyasaya yolda gorsenız suratına tukurmezsınız ama malesefkı bu ulkede boyle ınsanlar bıseylere yapıyor ve satılıyor. kı eren bence ııı abı cocuga b..k. atmak yerıne destek olmak gerek cunku bu ulkedekı ıgrenc hegomonyayı alt etmek ıcın bu tarz seyler desteklenmesı gerekırken kosteklemek bırazz ayıp bence tamam teknık olarak eksıkler olabılır ama ortada bı yorum ve bı emek var saygı duymak gerek. ne dıyelım yolu acık olsun.
-
Müziğin MATEMEMATİK tarafıyla ilgilenen bir arkadaş daha biz bu gibi insaları gitar pro gitarsitleri olarak tanımlıyoruz şarkıda orjinal değil tonlarda orjinal değil.
sahsını bilmiyorum ama sahsına bakılırsa o da orjinal değil .
çalışmalarında başarılar dilerim. sana.
-
tüm yorumları okumaya kastım ve bundan tek çıkardığım sonuç: Hızlanmayı becermiş,1-2 riffin üstüne klasik tappingleri-sweepleri-lickleri az çok oturtmuş(geneli hiç oturmamış,bak ben solo atıyorum armonide biliyorum demeye çalışırken gereksiz bir sürü şey ekleyip sadece gürültü yaratmış),bunların üzerinede ben virtüözüm demiş olan her adama bu kadar ilgi gösterirsek(iyi-kötü eleştiri olsun) bunlar havaya girer beni çekemiyolar falan demeye başlar!
Bence ben böyleyim,ben şöyleyim demesinin nedeni de iyi ya da kötü ilgi çekeyimde kendimi dinleteyim düşüncesinden başka birşey değildir.
ayrıca belirtmek isterimki bu adamın tüm bu çaldıklarını bende çalacak hızdayım(temiz olarak) hemde yaşım 18!!Beni ünlü yapın o zaman :p
Bundan daha iyi çalan üstelik kat kat daha iyi armoni kafası olan bir sürü abim var,niye hiç biri bırak viritözü ben hala bu işte iyi değilim diyorlar...
en başta ilgi göstermeyelim dedim ama ben de dayanamadım.NE DİYO YAHU BU HERİF!!!
-
hahaha kesinlikle çok kötü bir gitarist ya bak ben tapping yapabiliyorum arpejlerimde var burdan tüm genç kızlara seslenirim tarzında bir olay olmuş bu
-
tek kelimeyle bir şaheserrr.....!!!!(yerseniz)
ben 16 yaşındayım grubumuz var bizim solo gtaristimiz şuan bile ondan daha iyi alternate picking yapar cortm600üyle...
eylülde bizde demo çıkartacaz biz hepsini geçeriz amaaaaa....!!
bizide ünlü yapın heryerden konser tekliflerine açığızzzzz.....!!
erenden daha iyi olduğumuz kesinnnnn...!!!
böö çokmu salladım ne?
-
eren arkadaşım ben de bi gitaristim ve çalışmanı takdir ediyorum ama sana şunu söylemek istiyorum bi arkadaş ve abi olarak bırak sıfatları insanlar sana taksınlar sen sadece müziğine ve çalışmalarına odaklan daha fazla duygu kullanmaya çalış.önemli olan hız değil duygudur ve o hızı duyguyla birleştirebilirsen bir virtüöz olma yoluna girebilirsin dakikalarca yorulmadan parmaklarını uçurmak sadece show olarak kalır ve adına bişey kazandırmaz. Bunlar benim dostça tavsiyelerim umarım dikkate alırsın