Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Eren Kömürlü - Efes

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Eren Kömürlü - Efes
  • Al Di Meola • 2 Ağustos 2005 00:00 • #606515
    Ne yaptığını bilmeyen birisi olarak çalmış, saçmalamış.
  • baranthalas • 2 Ağustos 2005 00:00 • #606516
    hahaehhaheahaha :)) fotoya bak
  • Firkraag • 11 Ağustos 2005 00:00 • #606517
    Ben ereni okuldan tanıyorum,bikaç konserinde de bulunmuşluğum vardır grubuyla.Kendisi gerçekten mütiş yeteneklidir,hızlıdır,yaratıcıdır da.Bende eski demosu var (sokak kedisi) bunu da almak isterim.Tarzı hoşuma gidiyo.B.k atmayalım lütfen.beğendim veya beğenmedim diyelim.
  • IKHULAKU • 21 Eylül 2005 00:00 • #606518
    dokunmayalım arkadaşa... çalışsın yapsın bi şeyler.. belki washburn'un sitesinde yazıp istediği gibi http://www.washburn.com/jamgroup1/topic.asp?TOPIC_ID=2952&whichpage=1 signature gitarı olmayacak ama biz karar aldık kendisine ismine adanmış bir huniyi törenle vereceğiz. biz kendisini çok sevdik... kendinin ajdar ile yeni nane versiyonları yapmasını bekliyoruz. tekrar söylüyorum.. bırakın takılsın o kendi kendine.. onun iç dünyasında kopan fırtınaları siz nereden bileceksiniz ki.....
  • absurde • 25 Ekim 2005 00:00 • #606519
    Step 1: Become very talented with the guitar.

Complete

Step 2: Learn how to write a song that showcases your abilities without sounding like musical masturbation.

In progress...

bir forumda (başlığı da sanırım kendi açmış arkadaşın belirttiği gibi) yukarıdaki yorum var eren hakkında. +1 de benden.
  • zorknemesis • 23 Aralık 2005 00:00 • #606520
    2.30 daki yer direk ytse jam olmuş bu arada 3.40 ve ilerisini beğendim.
    ayrıca şunu söylemek istiyorum virtüözlük demek sadece gitarın melodi çalması değildir. Virtüöz demek ensturmanıyla bütünleşmiş olan ve ensturmanını kullanarak konuşabilen, onunla şiir bile okuyabilen kişidir. Dediğimi anladığını farz ediyorum yani şu anda dream theaterdan home çalabiliyorum ancak şimdilik sadece notalarını çalıyorum oradaki duygu, anlam ve ifadeyi vermem daha yıllarımı alacaktır. ki bunda sadece oturup 15 saat gitar çalışmam değil müzik öğrenmem(her türlü armoni olsun fon bilgisi vs..), kültürümü geliştirmemde etkili olacaktır. ancak o zaman virtüöz olma yoluna girilebilir. ayrıca en önemli şey kendini bilip kendin hakkında konuşmamak bence... Umarım 15 yıl sonra GERÇEKTEN gitar çalıyorum diyebilirim..
  • Risky • 22 Ocak 2006 00:00 • #606521
    şarkı kopuk kopuk,metronom problemi bazen aşırıya kaçıyor arkadaş ne ispatlamaya çalışıyosa kaş yapim derken göz çıkarmış bi de brigde denen bir olgu yok şarkıda şak şak geçiyor böyle olunca da kopuk kopuk oluyor hele bi de piano bölümü varki sonda (guitar pro yla yapmış galiba) orası ayrı felaket
  • anafor solo • 1 Mart 2006 00:00 • #606522
    tebrikler!...iyi çaldıın kesin bence cem koksalın albumunu bi prcaya toplamısın valla...
  • stanley_ • 6 Mart 2006 00:00 • #606523
    ya bende neden sorun verdi anlamadım "adresin doğru olduğuna emin olun ve tekrar deneyin" neden boyle oldu:S? birisi bişi dese ana
  • Leviathan • 7 Mart 2006 00:00 • #606524
    vakti zamanında yabancı bir forumda eren kömürlü hakkında, satriani, vai neyse eren kömürlü de türkiyede öyle yazıyordu. artık meridyen teyze mi yazmıştır, eren kömürlü mü yazmıştır bilemem.