-
dandik be.. açıkçası girişte bile tıkanık tıkanık çalınmış gitar, bi serilik yok, metronom yok.. sen 300 km hız yapan arabayı kum piste sokarsan o araba 50ye bile zor çıkar, metronom problemi varken nası iyi bi gitarist olmayı düşünüyo bu arkadar çok merak ettim.. ayrıca çok karambole geliyo biçok yer, neyse bunu kısıtlı imkanlarla kaydedildiğinden es geçebiliriz.. ama bence solo ağırlıklı çalışan bi kaç senedir gitar çalan herkes kadar iyi çalabiliyosun, normalden çok çok iyi değil..
-
Serdar Öztop, Cem Köksal, Akın Eldes gibi isimlerden sonra ülkemizde gitarın şarkı söylediği bir müzik yapan
Deprofundis arkadaşım heralde bu cümleyi okumamış!??!
-
Ben bu Serdar Öztop, Akın Eldes vs. şeklindeki çakma tanıtımı neye benzettim biliyo musunuz, hani çocuklar mahallede top oynarken hayalgüçlerini konuştururlar ya bi taraftan, yine hayali bi spikerin ağzından "Hagi! Hagi! Mükemmel bir çalım...". Hezeyanlarına kaptırmış kendini, mütevazilikten alamamış nasibini malesef, daha s.çtığın b.k denize varmamış, hele bi dur bekle. Nereye serdar öztop, yavaşşş!
-
Ayrıca yorumlarda da ayrı güzellemeler olmuş, akıllara zarar iddialar: "Ruh hastasından sanatçı olmaz." Hadi ya!? Boş yere bellemişiz demek ki Dali'yi, Picasso 'yu, Mozart 'ı, Pagannini 'yi, daha nicesini sanatçı diye. Bi de M.K. Atatürk die imza çaksaydın altına bari, önüne gelen uyduruyo ya öyle Atatürk sözü..
Sonra; "...bla bla kendini biraz daha geliştirse başına virtiöz kelimesini bile ekleyebiliriz..." Evet kuşkusuz "virtiöz" kelimesini ekleriz, hatta verdim gitti ekle! Biraz daha da geliştirirse "fritöz" kelimesini ekleriz, ama virtüöz biraz zor, işte o olmaz :) Bunu yazan arkadaş da belli arkadaşı, çatlak sesler çıkarmış arada "hiç de bile eren iyi çalmış, kendi diyen kendi olur!" Haha iyimiş ya eğlendim :)
-
iyi gitar çalabilmek için sadece hızlı solo atmak yetmez malesef. attığın sololar, parçadaki riffler neyi anlatıyor, hangi duyguyu veriyor esas önemli olan bunun farkında olabilmek. sense sanki çalıştığın egzersizlerin çoğunu parçaya sıkıştırmış gibisin. bir akın eldes'in bir cem köksal'ın yaptıklarıyla karşılaştırdığında, senin parçanda aslında hiçbirşey olmadığını farkedebilmen lazım. unutma ki çok çalışan herkes senin soloları çalabilir, önemli olan verdiğin duygu; farkı yaratan da budur zaten. egzersizleri bırakıp biraz da bu tarafa yönelirsen, o zaman farkedileceğine inanıyorum.
-
arkaşada kötü gitarist demek yanlış olur yaptığı şey beğenilecek birşey değil ama ilerdede beğenilecek birşey yapmayacağı anlamına gelmez keşke biraz daha bekleseymiş hem yaşı genç hem tekniği oturmamış ve tepkilerin sebebi böyle büyük bir sitede üstelik kendisini cebinden çıkarabilecek gitaristler üyeyken bu demonun yayınlanmasıdır.. yoksa kendi halinde takılsaydı mesela meclis parkı süper bi ortam bu kadar tepki çekmezdi..
-
merak etme ktulu okudum.zaten ben onun adamın eskiden ettiği laflara dayanılarak yanlış anlaşıldığını iddaa ediyorum.zaten adam onların arkasında olduğunu söylüyo"bu isimlerden sonra"diyerek.onların arkasından geldiğini de kimse yadsıyamaz bence.sadece ne kadar arkalarından geldiği tartışılabilir.ama dediğim gibi tartışmaların ya da eleştirilerin kişiye zarar vermeden yapılması gerekir.
buarada erencim kutlarım ilk 30a kalmışsın rock and win de!umarım bunu da atlatıp ilk 10a girersin!
sevgiler,saygılar
-
güzel olmuş kardeşim beğeniverdim.biraz daha sambora tarzında çalarsan daha iyi olur
-
Eren Kömürlü GİTAR SAÇMALAMIŞ bunu sadece virtüöz kelimesini kendinize yakıştırıp internette bir kaç siteye bu şekilde eren kömürlü diye reklam verdiğinizden ötürü söylüyorum kayıt ortada babacım 17 yaşında gitar çalanları memnun edebilirsin ama müzik bu lütfen biraz daha alçak gönüllü ve gerçekten çalabildiğiniz kaarının tanıtımını yazın kendinizi bir takım insanlarla bir tutmayın biz buna evet GİTAR SAÇMALAMAK diyoruz
-
Eren hızlı ve güzel çalıyor. Yalnız kendine özgü bir tını ve stil bulmalı. Önceleri sağda solda saçma saçma şeyler yazıp duruyordu hala yapıyor mu bilmiyorum. Ama ufak bazı teknik aksaklıklar (gitarlar arasındaki metronom uyuşmazlığı) haricinde iyi bir demo olmuş bence. Tabi akıllarda sürekli olarak Eren'in "ben şöyleyim böyleyim" gibi yorumları kaldığından bu demo da gereken yeri bulamamış. Bence güzel olmuş eline sağlık. Keşke şu alemde ben gitaristim diye çıkan herkes bu kadar gitar çalabilse...