-
ha birde eren piyasa da çok giterist var seni çekemeyenler de vardır ve olacaktır,bende gitaristim,ama sana başarılar diliyorum çünkü bence hem iyi çalıyosun,hemde amatörler olarak birbirimizin destekleriyle biryerlere gelebiliriz...
başarılı bir çalışma olmuş,ve piyasanın üstünde bir çalışma,tabi bahsettiğim piyasa da serdar öztop yok,serdar öztop'a yapman gereken tek şey ondan feyz alman,ona saygı duyman,şu an yaşın itibari ile de onda epey küçüksün ama virtiözlük sınıfına ulaşmak zordur,çok iyi gitaristsin gibi ama virtiözlük çok ayrı bir kavram
-
şu anda bu acaip şeyi dinlemekteyim.. ilk dikkatimi çeken gitarın tonu..gerçekten çok kötü.. armoni yok.. sadece gösteri yapmak istemiş galiba eren kömürcü..her neyse ülkede bu arkadaş gibi binlerce insan var(daha iyi armoni bilgisine daha iyi bi kulağa..çünkü ciddi bi metronom sorunu var..we tabii ki daha iyi bi müzik ruhuna sahip..).. önemli olan özgün olabilmek.. pek bi etki yaratacağını sanmıyorum ama.. yinede başarılar..
-
ya bence gitarın tonu fena değil,ayrıca dikkatimi yeni bişey çekti armoni diyosunuz ama adam aslında sağlam kullanmış be,şarkıda üç kere veya dört kere ton değişiyor,3 kerede ölçü değişiyor,zaten 5,6 tane farklı ritim var içerik olarak gayet yoğun ve davulun girfiği kısımda ve şarkının başında ayrıca tabanda sweepli ritimin olduğu yerde armoni gayet sağlam,ayrıca çok garip bi şarkı olduğu için şarkıyı dinledikçe daha iyi analiz adebiliyoruz,dinledikçe daha çok özellik olduğunu anlıyorum...
ülkemizde böyle birsürü çalan adam olabilir doğrudur,ama ülkemizde böyle bi düzenleme kaçtane vardır...
-
ya bu ne be...
abi bariz sagdan soldan bulabilecegin egzersizler turunde birkac kopuk licki bak nasılda calıyorum diye kaydetmiş birde serdar oztop falan diyor..yok yavuz cetin...ya zaten bunları hatta cok daha iyilerini calan bir ton adam var..mojo barda karpuzun gitaristi batuyu kadıkoy shaft ta mr.cat'i ve tabii ki gitaristi yigiti falan dinlesin bu arkadas...sen virtuoz olabilecek bi adamsan onlar gitar tanrıları...
-
erencim öncelikle yaptığın çalışma için eline sağlık diyorum.genel bir değerlendirme yapılırsa çalışman vasatın üstünde iyiye daha yakın olarak nitelendirilebilir.zaten çok geçiş olacağını söylemiştin ama bukadarı biraz fazla olmuş.çünkü dinleyiciyi biraz yoruyor.ben çok fazla aksaklık görmedim(teknik olarak)ama bu yorumları tabii ki bu işi daha iyi bilen insanların yapması gerek.kısacası parçada özellikle bazı melodileri çokı beğendim umarım daha iyi çalışmalarla tekrar karşımıza çıkarsın.başarılarının devamını dilerim.
-
öncelikle bağanan ve bağenmeyen herkese ilgileri için teşekkürler ama bana armoniden bahsedenlar,şarkıyı bi kaç kez daha dinlesinler,davullar drummachine dir.ve bu bir eren kömürlü çalışmasıdır,ayrıca bu bir demodur...albüm değildir,bazı imkan kısıtlılıkları arasında zorlanarak yapılmıştır,ayrıca serdar öztop'a sonsuz saygım vardır ve tabi ki ben onun kadar değilim,onun yolundan ilerliyorum,adımın onla birlikte yazılmasının nedeni onun amatör bir meslektaşı olmamdır,yani gitarın şarkı söylediği,enstrumantal,gitar ön planda müzik yapmamızdır,yoksa serdar öztop'la kıyaslanmam söz konusu değil daha o günlere gelemedim.ama umarım bir gün bende serdar öztop gibi çok başarılı bir müzisyen olurum..şu an amatör bir müzisyenim o ise türkiye'nin gurur kaynağı bir gitarist
-
Serdar Öztop, Cem Köksal, Akın Eldes gibi isimlerden sonra ülkemizde gitarın şarkı söylediği bir müzik yapan, genç ....
Bırakta demonu indirip dinleyenler yapsın bu söylemi kendi kendini niye böyle lanse etmişsin anlayamadım
-
yani bu bir eren kömürlü çalışması derken eren kömürlü band çalışması değil onu kastetmeye çalıştım...eren kömürlü band olarak bizi konserlerde izleyen arkadaşlar varsa yorumlarını da yazsınlar tabii
-
gayet dağınık bir parça ama 4. dakikadan sonra giren ritm hoş
-
Eren aslında indirmiycektim..Daha önceden forumlarda yaptığın ukalaca yorumları biliyodum o yüzden..Ama bakalım dedim mütevazi arkadaşımız ne yapmış diye..Valla eren sıkıldım valla kusura bakma löbö löbö solo atmışsın arkadaşım ama.. :)) Daha melodik olabilirdi..Nese başarılar..