-
niye bu kadar olumsuz eleştiri var anlamadım gayet güzel olmuş helal olsun valla tebrik ederim
çabalarını takdir ediyorum
devammmm
-
Çok acımasızca eleştiriliyor gibi geliyor bana, zaten "besteci notu" ile belirtilmiş şu an sadece fikir versin diye yapılmış bir çalışma hatta "nacizane demo" . Daha işlenecek , değiştirilecek çok şey olduğu kesin. Ben kişininde bunu bildiğini "besteci notu" ile anlayabiliyorum. "Grupça üzerine gidilerek yakın zamanda nihai haline getirilecektir" denmiş.
Bence eleştirilerimizi daha yapıcı yapmalıyız, örneğin x şarkısının şurasında prozedi sorunu var vb..."angelus81 belirtmiş mesela vokalin yanlış notadan söylediğini"
Kendi görüşüm ; bence besteler gayet güzel , melodiler akıcı, bazı vokallerde cumleler kısaltılabilir çok koşuyor gibi geliyor kulağa.
Midi kullanmanında bir sakıncası yok bu da maliyet ve zaman açısından büyük bir avantaj sağlamış.
Zaten burada eleştirilmesi gereken ,bestecinin bizim ile paylaştığı şey düzenlemeler vb.. değil bestelerdir.
Genelinde güzel oluşmaya başlamış bir çalışma, sadece bir demo için değil ,piyasanın genelinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Başarılarının daimiliğini dilerim.
-
zaman, deneyim ve müziğin akışına ayak uydurarak çok daha başarılı olunacağını düşünüyorum. iyi çalışmalar.
-
vokal kötü bence
-
düşerim şarkısı bence altyapı ve fikirler olarak çok başarılı , ancak nakaratı şarkıya hiç uymamış , sözler müziğe oturmuyor , bence orası tekrar gözden geçirilmeli , ama şarkının girişi , nakarat öncesive sonrası güzel. tebrik ederim.
-
Vokaldeki detonasyonları bir tarafa bırakıp sadece besteler üzerinde konuşursak oldukça akıcı olduklarını düşünüyorum. Sözler köşeli şekilde kullanılmak istenmiş ancak tam oturmamış gibi geliyor kulağa... Sözler ve besteler aynı anda yazılmış gibi hissetmeme ve özellikle bu durumda sonradan başka sözler yazılmaının çok zor olduğunu bilmeme rağmen özellikle "Yine de..." adlı parçaya yeniden söz yazılmasının iyi olacağı kanaatindeyim. Herşeye rağmen güzel çalışmalar, umarım istediğiniz başarıları yakalarsınız.
-
Çok başarılı. Kutluyorum...
-
Kelmisiniz?
-
senin için bestesini dinledim. fikirler güzel ama iki önerim var. birincisi arkadaki bası mesela kiss in "i was made for lovin u baby" sarkısındaki gibi daha dinamik bir hale getirirseniz şarkınızın havasına daha uygun olabilir ve hakettigi gibi daha canlı olur. birde masteringde tizler biraz kaybolmuş gibi ama bu demo sonuçta herşey olabilir. diğer şarkıları dinlediğimde onlar icinde biseyler yazarım. başarılar! :)
-
diğer iki şarkıda iyiymiş. üçünün icinde favorim yinede oldu. vokaller daha iyi tonlanarak kaydedilebilirmiş. hayırlısı olsun!ben beğendim.